Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Η Χρ. Λαμπίρη στο σανίδι μαζί με την κόρη της

Η παρουσιάστρια θα υποδυθεί τρεις ρόλους (θα κάνει και τον δεσπότη) στην παράσταση «Οι προστάτες»

Η Χριστίνα Λαμπίρη όχι μόνο ανεβαίνει στο σανίδι, αλλά ενσαρκώνει κι έναν… δεσπότη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια τρέχει και δεν φτάνει αυτές τις μέρες, αφού κάνει εντατικές πρόβες για το ντεμπούτο της στο θέατρο. Η δημοσιογράφος, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου και τώρα ήρθε η στιγμή να μετρήσει τις δυνάμεις της μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει την παράσταση «Οι προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη.

Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό θέαμα πάνω στην ξενοκρατία και τις ρίζες της στην ελληνική Ιστορία. Η Χριστίνα θα υποδυθεί έναν δεσπότη, έναν τραπεζίτη, αλλά και την… Πρωσία, τρεις ρόλους που αναμένεται να συζητηθούν. Εκτός από την παρουσιάστρια, στη σκηνή μαζί της θα βρεθεί και η κόρη της Μαρία Ισαβέλλα Βουλγαράκη, η οποία έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Ψυχολογία και την Εγκληματολογία, ενώ έκανε και μεταπτυχιακό στο human trafficking.

Ετσι λοιπόν, οι δυο τους μαζί με μια πλειάδα ερασιτεχνών ηθοποιών θα κάνουν το ντεμπούτο τους την ερχόμενη Κυριακή, στις 21.00, στο προαύλιο του Λυκείου Ραφήνας, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Ξένου. Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει ο Θάνος Γεωργουλάς, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ έχει επιμεληθεί και το ντουέτο του δεύτερου με τον Αλ Μπάνο.

Η Χριστίνα ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά του συλλόγου, καθώς είχε παρακολουθήσει τις δράσεις της ομάδας και είχε ενθουσιαστεί. Για εκείνην, η ενασχόλησή της με το θέατρο είναι κάτι που την ξεκουράζει και την εκτονώνει, καθώς έχει γίνει πλέον χόμπι της. Βέβαια, όπως κάθε πρωτάρης ηθοποιός, έτσι κι εκείνη έχει μεγάλο άγχος για την παράσταση, αφού ανάμεσα στους θεατές θα βρίσκεται και ο άνδρας της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Θανάση Αδαμόπουλο. Επιθυμία της είναι να τον κάνει ακόμη μία φορά να νιώσει υπερήφανος για εκείνην, και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να βάλει τα δυνατά της.

Η παρουσιάστρια πάντως είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα μέλη του συλλόγου, ενώ όλοι μαζί έχουν προετοιμαστεί ώστε την Κυριακή να παρουσιάσουν ένα ενδιαφέρον θέαμα σε όσους βρεθούν στο λύκειο της Ραφήνας. Να πούμε ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της παράστασης θα πάνε στην οικονομική ενίσχυση του ΠΣΠ.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...