Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Σόλο στη Μύκονο ο Ρονάλντο

Ο ζογκλέρ της μπάλας διαμένει σε μία από τις βίλες που ανήκουν στη Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο μαγευτικό νησί των ανέμων αποφάσισε να ξεκουράσει τα… μαγικά του πόδια ο Πορτογάλος ζογκλέρ της μπάλας Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν τα έβαψε μαύρα μετά το άδοξο φινάλε της Εθνικής του στα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά έφτιαξε βαλίτσες για Μύκονο προκειμένου να γεμίσει… μπαταρίες. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο σούπερ σταρ της μπάλας έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί σόλο. Στις καλοκαιρινές διακοπές του δεν τον συνοδεύει η καλλονή σύντροφός του Ιρίνα Σάικ, αλλά μερικοί φίλοι του με τους οποίους απολαμβάνει καθημερινά το μπάνιο του στις παραλίες, τα θαλάσσια σπορ, καθώς και σύντομες αποδράσεις σε κοντινά νησιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε αεροπορικώς στο νησί το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Αν και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος, αυτό στάθηκε αδύνατον… Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη Μύκονο κυνηγώντας τους επωνύμους της εγχώριας showbiz, μόλις τον είδαν έσπευσαν να τον απαθανατίσουν. Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε από όλους να μην τον ενοχλήσουν και να τον αφήσουν να απολαύσει ήρεμος τις ομορφιές του νησιού προτού επιστρέψει στη Μαδρίτη προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τη Ρεάλ.

Επειτα με την παρέα του κατευθύνθηκε στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου, όπου και διαμένει σε μία από τις βίλες συγκροτήματος που ανήκει στη Γιάννα Αγγελοπούλου. Την τρίτη μέρα της παραμονής του στη Μύκονο ο Κριστιάνο επιβιβάστηκε μαζί με την παρέα του σε πολυτελές γιοτ και επισκέφθηκε τη γειτονική Πάρο, ενώ στον γυρισμό η θαλαμηγός έκανε στάση στα Ρήνια.

«Προσπαθεί να αποφύγει τους φωτογράφους και τις περισσότερες ώρες είναι κλεισμένος στη βίλα. Ωστόσο εμείς σε κάποια έξοδό του καταφέραμε και τον εντοπίσαμε. Είναι μόνο με φίλους του και δεν συνοδεύεται από τη σύντροφό του Ιρίνα Σάικ» ανέφερε στην «Espresso» ο δημοσιογράφος του τοπικού σάιτ MykonosLive TV Πέτρος Νάζος και πρόσθεσε: «Αποφεύγει τις βόλτες στα σοκάκια και στις κοσμικές παραλίες και προτιμάει πιο ήσυχα μέρη».

Μόνη είχε έρθει πέρυσι και η Ιρίνα Σάικ

Μόνος του ο Ρονάλντο φέτος στη Μύκονο; Μόνη της πέρυσι τον Απρίλιο στην Αθήνα η καλλονή σύντροφός του Ιρίνα Σάικ. Το μοντέλο από τη Ρωσία που έχει βάλει γκολ στην καρδιά του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στην Ελλάδα για να παραστεί σε πάρτι γνωστού κλαμπ της παραλιακής. Μάλιστα η Ιρίνα είχε μάθει από πρώτο χέρι την ελληνική διασκέδαση, αφού δεν θα μπορούσε να μη δοκιμάσει μια έξοδο στα μπουζούκια. Βέβαια, αν και ο αγαπημένος της έλειπε από το πλευρό της, δύο «δικοί» μας αθλητές φρόντισαν να την πλαισιώσουν για μια φωτογραφία. Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Γιώργος Τζαβέλλας είχαν αναλάβει το… καθήκον να δώσουν ποδοσφαιρικό «αέρα» στη βραδιά της.

Φαίνεται πάντως ότι το λαμπερό ζευγάρι -που ακόμη δεν έχει έρθει μαζί στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν είναι αργά!- αγαπάει την Ελλάδα και με κάθε τρόπο προσπαθεί να την επισκέπτεται. Είτε για κοσμικές εμφανίσεις είτε για μίνι διακοπές και μάλιστα ύστερα από το Μουντιάλ. 

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...