Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Παρασκευή 04/7/2014

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψετε την επικοινωνία σας. Ετσι θα…

ΚΡΙΟΣ: Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας προσφέρει ανακούφιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας, διότι δεν υπάρχει μέση λύση. Οσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δεν σας έχουν στηρίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε πολύ καλά προτού ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν εμπράκτως αυτά που υποστηρίζουν.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάντε την υπέρβασή σας προκειμένου να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν αλλά και την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψετε την επικοινωνία σας. Ετσι θα βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, τους συνεργάτες και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δυσκολεύει η καθημερινή σας ζωή, σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα σχέδιά σας. Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε αποφάσεις που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι οικονομικές διακυμάνσεις συνεχίζονται, όμως μην ξεχνάτε ότι τα καλύτερα μπορεί να εμφανίζονται αργά, ωστόσο μένουν σταθερά στον ορίζοντα. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας και χρησιμοποιείστε το μυαλό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...