Τι απαντά η Γαρμπή (στο ΣΔΟΕ) για το 1.000.000 που φέρεται να έκρυψε

Διευκρινίσεις σχετικά με τις κατηγορίες του ΣΔΟΕ ότι είχε διαπράξει φοροδιαφυγή ύψους 1.000.000 ευρώ…

Διευκρινίσεις σχετικά με τις κατηγορίες του ΣΔΟΕ ότι είχε διαπράξει φοροδιαφυγή ύψους 1.000.000 ευρώ, που θα της επιφέρει την επιβολή προστίμου ύψους 600.000 ευρώ, έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή με ανάρτησή της στον «τοίχο» της στο facebook, στην οποία αναφέρει:

«Το ΣΔΟΕ πριν από περίπου τρία χρόνια άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι το 2010. Προσφάτως με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες μέσα σε πέντε ημέρες. Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ.

»Ωστόσο κατέθεσα εμπεριστατωμένο υπόμνημα μέσω των δικηγόρων μου και αντέκρουσα μία προς μία τις συναλλαγές τις οποίες μου ζητήθηκε να αιτιολογήσω. Σε πρώτο στάδιο έγινε δεκτό για ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι από το ελεγχόμενο ποσό για μια συναλλαγή.

»Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι όταν η αρμόδια ΔΟΥ καταλήξει στον προσδιορισμό του ποσού, τότε θα προσφύγω στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών του άρθρου 63α του Ν.4174/13, καθώς και στα διοικητικά δικαστήρια και είμαι βεβαία ότι τουλάχιστον αυτά δεν θα κάνουν το άσπρο μαύρο και βασιζόμενα στη λογική, στις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν τη “φούσκα” της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα της χώρας, σε ανύπαρκτες ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον λόγω της αναγνωρισιμότητας του ατόμου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ