Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Εφτά γαμπροί και τέσσερις νύφες με πολλά δισ.!

Το top 10 με rich & single και το… ευαίσθητο σημείο τους

Νέοι, ωραίοι, πλούσιοι και ανύπαντροι. Εννέα άντρες και γυναίκες, όλοι κληρονόμοι βασιλικών οικογενειών ή μεγάλων επιχειρηματικών δυναστειών, αλλά κι ένας αυτοδημιούργητος, συγκαταλέγονται φέτος στο top 10 της λίστας «Rich & Single» του βρετανικού περιοδικού «Tatler» που θεωρείται «ναός του στιλ».

Περιζήτητοι

Αν στα όνειρα όλων των ελεύθερων κυρίων και κυριών είναι ο γάμος με κάποιον περιζήτητο bachelor, η αναζήτηση θα πρέπει να εστιαστεί από το Μονακό έως το Λονδίνο και από τη Νέα Υόρκη έως το Χονγκ Κονγκ.

Αν πετύχετε κάποιον ή κάποια από τη λίστα, το βρετανικό περιοδικό «Tatler» συμβουλεύει πώς να τον/τη ρίξετε στην αγκαλιά σας και μετά όλα μπορεί να συμβούν.

Περένα Κέι: Εγινε η πιο μικρή δισεκατομμυριούχος

Αναδείχτηκε φέτος η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes». Η 24χρονη Κινέζα Περένα Κέι αποφοίτησε από το University of London κι ελέγχει περίπου το 85% της Longan Property Holdings, της επιχείρησης του πατέρα της. Οι επικριτές λένε ότι της δόθηκε μεγάλο ποσοστό για φορολογικούς λόγους. Τη γοητευτική όμως Περένα δεν την ενδιαφέρουν τα κακεντρεχή σχόλια και κολακεύεται όταν γράφεται ότι έχει τα δεύτερα καλύτερα μαλλιά στον κόσμο, μετά τη δούκισσα Κάθριν του Κέμπριτζ.
Πώς θα τη σαγηνεύσετε: Πρέπει πρώτα να την εντοπίσετε. Στην οικογένειά της είναι μυστικοπαθείς. Η Περένα έχει αλλάξει το όνομά της (είναι γνωστή ως Τζέι Πεϊλί). Αν βρεθείτε στο Χονγκ Κονγκ, τη γενέτειρά της, αναζητήστε τη στο China Club.

Αρκάντι Αμπράμοβιτς: Χρυσά deals

Εχει κληρονομήσει από τον μεγιστάνα πατέρα του, Ρομάν Αμπράμοβιτς το πέτρινο βλέμμα, αλλά και την ικανότητα να κλείνει εμπορικές συμφωνίες. Ο 20χρονος Αρκάντι, επικεφαλής της λίστας, έχει ήδη δείξει τις ικανότητές του στο Σίτι του Λονδίνου, όπου έχει ιδρύσει την εταιρία επενδύσεων Ara Capital. Πέρυσι αγόρασε πετρελαιοπηγή στη Ρωσία, αντί 138 εκατ. ευρώ. Ο πρωτότοκος του Ρώσου ολιγάρχη, από την πρώην σύζυγό του Ιρίνα, αναμένεται να κληρονομήσει το μερίδιο του λέοντος από την περιουσία του πατέρα του. Ζει στην έπαυλη της μητέρας του στο Σάσεξ.
Πώς θα τον σαγηνεύσετε: Συζητώντας για ποδόσφαιρο και την ομάδα του πατέρα του, την Τσέλσι.

Αδερφές Φρέντρικσεν: Βίκινγκς

Καλύτερο από μια εντυπωσιακή ξανθιά δισεκατομμυριούχο κληρονόμο… δύο δισεκατομμυριούχες κληρονόμοι. Οι 30χρονες δίδυμες Κάθριν και Σεσίλια είναι κόρες του Νορβηγού «βασιλιά της ναυτιλίας» Τζον Φρέντρικσεν. Μεγάλωσαν στο Λονδίνο, αλλά έχουν σπίτια σε Νορβηγία, Κύπρο και Ισπανία. Η Κάθριν σπούδασε στο European Business School, η Σεσίλια στο London Metropolitan University. Και οι δύο απασχολούνται στην οικογενειακή επιχείρηση. Θα τις συναντήσετε να κάνουν shopping στην King’s Road ή στην έπαυλή τους στο Τσέλσι.
Πώς θα τις σαγηνεύσετε: Στην περίπτωσή τους πρώτα πρέπει να σαγηνέψετε τον πατέρα τους, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Μεγάλος Λύκος».

Τζόζεφ Βέντσελ: Ο γαλαζοαίματος

Μπορεί να είναι πρίγκιπας μιας πολύ μικρής σε έκταση χώρας, είναι όμως γνωστό ότι η βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν είναι μία από τις πλουσιότερες στην Ευρώπη, με περιουσία που αποτιμάται στα 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο 19χρονος εργένης πρίγκιπας αποφοίτησε πρόσφατα από το Malvern College και φημολογείται ότι περιφέρεται γύρω από την πρωτεύουσα Βαντούζ του Λιχτενστάιν, όπου ζει σε ένα κάστρο το οποίο μοιάζει σαν να βγήκε από τα παραμύθια.
Πώς να τον σαγηνεύσετε: Αν είστε πολύγλωσση και σας αρέσουν τα πάρτι. Ο νεαρός πρίγκιπας μιλάει καλά αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Σοφία Μπάρκλεϊ: Η ηθοποιός που έχει όμιλο με media

Η 25χρονη Σοφία Μπάρκλεϊ είναι η κόρη του προέδρου του ομίλου Telegraph Media Group, Εϊντεν Μπάρκλεϊ, γόνου της οικογένειας που έχει την εφημερίδα «Telegraph». Η οικογενειακή περιουσία του αποτιμάται περίπου στα 3,1 δισεκατομμύρια ευρώ. Η νεαρή Σοφία σπούδασε υποκριτική στο Westminister, λατρεύει τα πάρτι και ταξιδεύει στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Εκεί μάλιστα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Circle in the Square Theatre School.
Πώς θα τη σαγηνεύσετε: Πρέπει να ταξιδεύετε συχνά για να την εντοπίσετε σε κάποια μεγαλούπολη. Ωστόσο στην προσέγγισή της στον γάμο την εκφράζει η ταινία «Το ημέρωμα της Στρίγκλας».

Αλεξάντερ Σόρος: Party animal

Γιος του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, με περιουσία που ξεπερνά τα 18,7 δισεκατομμύρια ευρώ, ο Αλεξάντερ Σόρος αναμένεται να πάρει το ένα πέμπτο. Ο 28χρονος νεαρός λατρεύει τα πάρτι στο γιοτ της οικογένειας, αφιερώνει όμως χρόνο -όπως και ο πατέρας του- σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το 2012 δημιούργησε ίδρυμα που εστιάζει στα ανθρώπινα δικαιώματα και τέθηκε επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της μη κυβερνητικής οργάνωσης Global Witness. Κάτοικος Λονδίνου, μένει σε ρετιρέ στο νότιο Κένσινγκτον. Αυτό το διάστημα κάνει διδακτορικό στην Ιστορία στο University of Calfornia.
Πώς θα τον σαγηνεύσετε:Γνωρίζοντας όλα τα σχετικά με τη γνωστή φίρμα παπουτσιών Mayflower αλλά και αν γνωρίζετε επενδυτικούς στόχους.

Τζέιμι Ρούμπεν: Γιος βαρόνου με τα πιο ακριβά φιλέτα στο Λονδίνο

Ο 28χρονος Τζέιμι Ρούμπεν είναι γιος του δισεκατομμυριούχου βαρόνου του real estate Ντέιβιντ Ρούμπεν, ο οποίος διαθέτει μερικά από τα ωραιότερα και πιο ακριβά ακίνητα-φιλέτα στη βρετανική πρωτεύουσα. Η περιουσία της οικογένειας εκτιμάται πως αγγίζει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο νεαρός Ρούμπεν δεν είναι ακριβώς εργένης. Εχει μια on off σχέση με τη Μαρίσα Μοντγκόμερι, μια όμορφη ξανθιά, η οποία έχει σχεδιάσει τα σλιπ με θήκες για προφυλακτικό.
Πώς θα τον σαγηνεύσετε: Αν τον συναντήσετε να παίρνει το πρωινό του στου Morton’s, στη Hertford Street, απλώς προσεγγίστε τον.

Τομ Πέρσον: Κληρονόμος των H&M

Κληρονόμος του Στέφεν Πέρσον, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων H&M, η περιουσία του αποτιμάται στα 21 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο 27χρονος ζει κυρίως στο Λονδίνο. Δεδομένου όμως ότι ο πατέρας του λατρεύει τη σκοποβολή κι έχει αγοράσει τεράστιες εκτάσεις του Γουίτλσαϊρ της Βρετανίας, ο γιος του λατρεύει την οικογενειακή έπαυλη στην περιοχή και περνάει εκεί αρκετά από τα Σαββατοκύριακά του.
Πώς θα τον αποπλανήσετε: Μπορείτε να τον συναντήσετε σε κάποιο κατάστημα H&M και μετά τη γνωριμία να τον κατακτήσετε με τα σουηδικά κεφτεδάκια.

Μπράντον Γκριν: Ατακτος με τις γυναίκες και αδυναμία στα πάρτι

Γιος του σερ Φίλιπ Γκριν, ιδιοκτήτη της βρετανικής αλυσίδας ρούχων TopShop, ο 21χρονος Μπράντον μετά την αποφοίτησή του από το International School στο Μονακό ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, αλλά του αρέσει να κάνει συχνά διακοπές. Στις αρχές του χρόνου ο φακός τον συνέλαβε να πιάνει τα οπίσθια της Κέιτ Μος, ενώ βρισκόταν με το γιοτ του πατέρα του σε διακοπές στην Καραϊβική. Ο νεαρός κληρονόμος περιουσίας 3,7 δισεκατομμυρίων ευρώ έχει αδυναμία στα πάρτι.
Πώς θα τον σαγηνεύσετε: Αν είστε λάτρεις των πάρτι, αλλά κυρίως των γιοτ. Ο Μπράντον και η αδελφή του μεγάλωσαν σε πολυτελή κότερα.

Ρόμπιν Αρόρα: Αυτοδημιούργητος

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους περιζήτητους εργένηδες της λίστας του «Tatler», ο Ρόμπιν Αρόρα είναι ένας δισεκατομμυριούχος που δεν βρήκε χρήματα από τους γονείς του. Είναι απολύτως αυτοδημιούργητος. Ο 29χρονος από το Μάντσεστερ έχει με τα αδέρφια του την αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων Β&Μ. Τα τρία αδέλφια δούλεψαν σκληρά και κινήθηκαν έξυπνα, με αποτέλεσμα η περιουσία τους να αποτιμάται πλέον στα 1,38 δισεκατομμύρια ευρώ.
Πώς θα τον σαγηνεύσετε:Αν ντύνεστε όπως οι στάρλετ του 20ού αιώνα, τότε μπορεί και να σας ρίξει καμιά ματιά, αφού αυτό είναι το φετίχ του.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...