Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Κυριακή 06/7/14

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας…

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας. Οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε στον συναισθηματικό σας τομέα θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιαλύνονται. Ετσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς τον σύντροφό σας όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας. Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον από το οποίο που δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή, στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα. Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Αν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικονομικό σας τομέα και η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας. Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο. Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι κάπως έντονα, αλλά θα έχουν και την ομορφιά τους. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο, εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων. Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να ξεχάσετε, έστω και για λίγο, από το στρες της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα. Οι μόνες παγίδες εντοπίζονται κυρίως στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές από αυτές και αν θέλετε να το διορθώσετε, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία που υπάρχουν. Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε το τώρα, πριν υποβάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας ανόητες αντιδράσεις και αντιφάσεις σε αυτά που λέτε. Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις σε θετικές προς εσάς και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί απ’ ό,τι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε την εικόνα σας, που θα είναι καλή, για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί, επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος. Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί, αλλά κάνετε το λάθος να συγχέετε τον δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας. Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς, αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε, εάν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση. Για να προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι δημιουργούν παρασκήνιο και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους. Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι απ’ ό,τι μέχρι τώρα. Μην μπλοκάρετε τα σχέδια του εργασιακού σας χώρου, αντιθέτως βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να υπερνικήσετε εμπόδια και δοκιμασίες. Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας για να μη σας φρενάρουν και κάποια απρόοπτα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Το μεγάλο ατού που έχετε στα χέρια σας είναι η άνεσή σας να επικοινωνείτε με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμώντας πάντα τις καταστάσεις που επικρατούν, ώστε να κρατήσετε τη σχέση που σας ενδιαφέρει ή να ανοίξετε τα πανιά σας για να ζήσετε έναν έρωτα. Τολμήστε νέες γνωριμίες και αφήστε στην άκρη το παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Οι μέρες που έρχονται σας υπόσχονται ευχάριστες ερωτικές νύχτες, αφού ο ρομαντισμός σας θα είναι διάχυτος και τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν. Δημιουργήστε σχέσεις που θα σας ζωντανέψουν και θα θέλουν να σας βγάλουν από τη μοναξιά που μόνοι σας έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεπεράστε παλιές νοοτροπίες που σας κατατρόπωναν και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευτεί και να τον ερωτευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να λύσετε άμεσα τις οποιεσδήποτε διαφορές με τον σύντροφό σας για να γίνουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη σχέση σας. Ανοίξτε διάλογο κρατώντας ένα επίπεδο, ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, αναθεωρήστε τις απόψεις σας πάνω στις σχέσεις και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει προ καιρού. Δραπετεύστε από την καθημερινότητα προγραμματίζοντας ένα μικρό ταξίδι τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να περάσετε περισσότερες ώρες με τον σύντροφό σας. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να βρεθείτε πιο κοντά και να εκδηλώσετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα. Βελτιώστε τη συμπεριφορά σας και αλλάξτε κάποιες συνήθειες που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσοι εξακολουθείτε να είστε μόνοι κάντε αλλαγές στη συμπεριφορά σας, καθώς η απόμακρη στάση που κρατάτε είναι ο λόγος που κάποιοι φοβούνται να σας πλησιάσουν. Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο. Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός σάς κάνει να είστε επιθετικοί στους συνεργάτες σας και αυτό δεν βοηθάει να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να μην έχετε προβλήματα. Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση σας -όσοι είστε δεσμευμένοι- και δεν αποκλείεται, αν δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα, να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι πως κάτι τέτοιο ίσως σας βρει εν μέρει απροετοίμαστους και σας στενοχωρήσει, όμως πολύ σύντομα θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ό,τι έγινε. Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήστε το επίπεδο στις συζητήσεις σας και μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας όμως τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τον λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, δεν θα κερδίσετε τίποτα άλλο εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να τα προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση. Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα αποβάλλοντας κάθε σκέψη για ρεβάνς ή εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις μόνο παρεξηγήσεις θα προκληθούν και θα παρερμηνευθούν οι προθέσεις σας. Ενας έντονος εκνευρισμός που θα παρατηρηθεί θα δυσκολεύει τις συνεννοήσεις που επιβάλλεται να κάνετε. Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες και πιθανόν η βασική αιτία των διαφωνιών να είναι ότι ο καθένας θέτει διαφορετικές αξίες και διαφορετικά πιστεύω για το ίδιο πράγμα. Μάθετε να υποχωρείτε, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας, αλλιώς θα μεγαλώσετε κι άλλο το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον σύντροφό σας. Αν δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά, είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να μην ανοίξετε συζητήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...