Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Δευτέρα 07/7/2014

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία, αν θέλετε να

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειάς σας με σπασμωδικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα. Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε παράλληλα τις μπαταρίες σας. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα, επαγγελματικά και μη. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση, ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, ούτε φοβισμένα. Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι. Οσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά τώρα είστε απαλλαγμένοι από αυτές και πιο ξεκάθαροι. Φροντίσετε λοιπόν να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κάποιες υποθέσεις σας ολοκληρωθούν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις που έχετε και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις σας αλλά και τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία και σας κάνουν να πιέζεστε ακόμα περισσότερο, αφού εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ό,τι έγινε.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά με επιτυχία. Μη χάνετε τον χρόνο σας σε πισωγυρίσματα ή σε άρρωστες καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...