Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ισόβια στον φονιά της αεροσυνοδού

Κανένα ελαφρυντικό για τον 21χρονο ναυτικό Θανάση Σχοινά που πριν έναν χρόνο στραγγάλισε την 25χρονη και πέταξε το πτώμα σε ρυάκι στην εθνική οδό

Την εσχάτη των ποινών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον 21χρονο πρώην σπουδαστή της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Θανάση Σχοινά που τον Αύγουστο του 2013 δολοφόνησε την 25χρονη αεροσυνοδό σύντροφό του Μόνικα Κωνσταντινίδου και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι στην εθνική οδό. Οι δικαστές και οι ένορκοι του δικαστηρίου αποφάσισαν ομόφωνα την ενοχή του νεαρού κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καταδικάζοντάς τον σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Ο 21χρονος ναυτικός σκότωσε την 25χρονη σύντροφό του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν έπειτα από σχέση δυόμισι ετών. Προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, πέταξε το πτώμα της, το οποίο είχε τοποθετήσει σε μαύρη σακούλα, κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου των Ευζώνων. Οταν όμως ο κλοιός άρχισε να στενεύει γύρω του αναγκάστηκε να ομολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του και οδήγησε την Αστυνομία στο σημείο όπου είχε εναποθέσει το άψυχο σώμα της όμορφης αεροσυνοδού.

Στην απολογία του ο νεαρός άντρας ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της 25χρονης και απέδωσε σε ατύχημα τον θάνατό της, υποστηρίζοντας ότι το μοιραίο βράδυ συναντήθηκαν και υπήρξε επανασύνδεση, καθώς είχαν χωρίσει πριν από λίγες μέρες.

Υποπτα SMS

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με το θύμα, αλλά στη συνέχεια εντόπισε κάποια «ύποπτα» μηνύματα στο κινητό της, που αφορούσαν τρίτο πρόσωπο, και καβγάδισε μαζί της. «Την έβρισα άσχημα, με έβρισε και αυτή και την απώθησα με το χέρι» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η νεαρή αεροσυνοδός τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την πτώση της, παρά την αντίθετη άποψη του ιατροδικαστή, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προήλθε από στραγγαλισμό!

Η 25χρονη αεροσυνοδός Μόνικα Κωνσταντινίδου, με καταγωγή από την Τιφλίδα, είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου 2013, όταν έφυγε από το σπίτι της. Πέντε μέρες μετά βρέθηκε νεκρή, συγκλονίζοντας με τον θάνατό της το πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, το προηγούμενο βράδυ από την εξαφάνισή της είχε ζητήσει να την ξυπνήσουν στις 6.00 το άλλο πρωί, καθώς είχε πτήση εξωτερικού, όμως μπαίνοντας στο δωμάτιο η μητέρα της βρήκε άθικτο το κρεβάτι της και κατάλαβε ότι δεν είχε κοιμηθεί στο σπίτι.

Ακολούθως η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της, φτάνοντας κάποια στιγμή και στον 21χρονο σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα είχε μεταβεί αρχικά στη Βουλγαρία κι έπειτα στην Τουρκία, θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη. Οπως είπαν άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι, αλλά και η αδελφή της 25χρονης, ο νεαρός ναυτικός τη ζήλευε παθολογικά, ενώ έφτανε συχνά στο σημείο να σηκώνει χέρι πάνω της.

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...