Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

«Δίψα» για (νέους) τίτλους!

Ηρθε, υπέγραψε και υποσχέθηκε να βοηθήσει με την πείρα του να υλοποιηθούν οι στόχοι του Ολυμπιακού ο Ερίκ Αμπιντάλ

Μέλι στάζει για τον Ολυμπιακό ο Ερίκ Αμπιντάλ! Ο σπουδαίος Γάλλος αμυντικός, που αποτελεί τη «μεγάλη» μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» στην περίοδο του καλοκαιριού, όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την υποδοχή και τον τρόπο που τον προσέγγισαν και νιώθει απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που έχει πάντα τη δυνατότητα να διεκδικεί τρόπαια και κυνηγάει διαρκώς τον τίτλο του πρωταθλητή. Εγώ οφείλω να φέρω στην ομάδα την εμπειρία που αποκόμισα από τη θητεία μου στο εξωτερικό και να τη βοηθήσω να κερδίσει κι άλλους σημαντικούς τίτλους» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του και δεν έκρυψε την επιθυμία να παίξει σύντομα μπροστά στους φιλάθλους της νέας του ομάδας: «Λατρεύω την τρέλα τους, αν είναι τρέλα με την καλή έννοια που δίνει ώθηση στην ομάδα! Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, μας κάνει πιο δυνατούς στο γήπεδο και είναι σαν να παίζουμε με 12 παίκτες, γιατί οι οπαδοί είναι σημαντικοί και μας βοηθούν να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς».
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρκούνται ασφαλώς στην απόκτηση του Αμπιντάλ, καθώς έχουν στα σκαριά και άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις «made in Valenciennes». Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο 20χρονος αριστερός μπακ Αρτούρ Μαζουάκου, ο οποίος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Ο Γάλλος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+2 χρόνια και προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκαετάνγκ Μπονγκ, εφόσον φύγει, διαφορετικά θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Από τον γαλλικό σύλλογο θα αποκτηθεί και ο δεξιός εξτρέμ Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος έπειτα από μια τετραετία έμεινε ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της Βαλενσιέν στη Β’ κατηγορία. Με καταγωγή από το Τόγκο, ο Ντοσεβί θα περάσει και αυτός με τη σειρά του από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο.
Από κει και πέρα, εμπλοκή παρουσιάστηκε στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι, γεγονός που υποχρεώνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάσουν άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Από την Αγγλία έγιναν γνωστά τα ονόματα του 22χρονου Ιάπωνα Μιγιαΐτσι, που είναι ακραίος και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Γουίγκαν, και του έμπειρου μέσου Κάλστρομ, που είχε παίξει πέρυσι δανεικός στους Λονδρέζους και ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι δύο παίκτες ανήκουν στην Αρσεναλ και τις υποθέσεις τους θα χειριστεί ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ανανέωσαν Σάμαρης και Σιόβας έως το 2018

ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και ανανεώσεις προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Χθες η πειραϊκή ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τους Ανδρέα Σάμαρη και Δημήτρη Σιόβα έως το 2018. Οι δύο διεθνείς, που αποτελούν κομμάτι του βασικού κορμού της ομάδας του Μίτσελ (αλλά και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος), υπέγραψαν νέα συμβόλαια με καλύτερους όρους. Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στο ελληνικό στοιχείο κι αυτό φαίνεται ακόμη από το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκαν και για τον ταλαντούχο Δημήτρη Κουρμπέλη. Τον 20χρονο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης έχει στο στόχαστρο η ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως λέγεται ότι έχουν τον πρώτο λόγο για τον Κουρμπέλη έπειτα από τη μεταγραφή του Ζίγκι Μπαντιμπανγκά (είχαν εμπλακεί πέρσι στον ερχομό του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη) στον σύλλογο της Πελοποννήσου. Για το Ζέεφελντ της Αυστρίας αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού χωρίς τους διεθνείς Μανιάτη, Μανωλά, Σάμαρη, Χολέμπας που έχουν άδεια. Ο Μίτσελ που παίρνει μαζί του παίκτες και από την ομάδα Νέων (Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Βατουσιώτης) αφήνει πίσω στην Αθήνα τους Τ. Παπάζογλου, Πελέ, Σέποβιτς, Τόρες, Τζανακάκη, Σιώπη, Καραγκούνη, Λεάντρο, Ντιελνά που δεν υπολογίζονται και θα προπονούνται στου Ρέντη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...