Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τρόμος για τη συμμορία με το σίδερο!

Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές-σαδιστές που έχουν κάψει τη σύζυγο μεγαλογιατρού και γνωστό δικηγόρο

Ο τρόμος επέστρεψε στα βόρεια προάστια, καθώς η άγρια συμμορία που κρύβεται πίσω από τη ληστεία της οικογένειας γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες φέρεται να είναι η ίδια που είχε κάψει με πυρακτωμένο σίδερο και τη σύζυγο γνωστού δερματολόγου στη Φιλοθέη χρησιμοποιώντας την ίδια φρικιαστική πρακτική!

Οι έρευνες για την εξάρθρωση της σπείρας του τρόμου ανατέθηκε ήδη στους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, αφού πρόκειται για τους ίδιους άντρες που είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον φερόμενο ως αρχηγό της συγκεκριμένης συμμορίας, έναν επικίνδυνο κακοποιό από τη Γεωργία, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

Δυστυχώς όμως, δεν είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον… σαδιστή κακοποιό, μέλος της σπείρας, που τη «βρίσκει» να απειλεί τα θύματά του με πυρακτωμένο σίδερο και να τους προκαλεί εγκαύματα προκειμένου να αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η ληστεία στη μονοκατοικία στους Θρακομακεδόνες, στην Ασφάλεια σήμανε συναγερμός, αφού έγινε γνωστό πως ένας από τους δράστες απείλησε με το πυρακτωμένο σίδερο τον γνωστό δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και τη σύζυγό του, που είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους!

Ο τρόπος διάρρηξης

Οι έμπειροι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα διαπίστωσαν πως ο τρόπος διάρρηξης στην μπαλκονόπορτα της μονοκατοικίας ήταν ακριβώς ίδιος με εκείνον που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες για να εισβάλουν στο σπίτι του γνωστού γιατρού στην περιοχή της Φιλοθέης.

Αυτό όμως που πραγματικά έκανε τους έμπειρους αστυνομικούς να ρίξουν το βάρος των ερευνών στα ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας των Γεωργιανών κακοποιών δεν ήταν άλλο από την περιγραφή του δράστη που κράδαινε το πυρακτωμένο σίδερο μπροστά στην έντρομη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου, αλλά και στον ίδιο προκαλώντας του ελαφρά εγκαύματα. Μάλιστα η περιγραφή που έδωσε η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου είναι σχεδόν ίδια με εκείνη που είχε δώσει πριν από μερικούς μήνες η τραυματισμένη σύζυγος του δερματολόγου. «Είχε βαριά φωνή, βραχνή, μιλούσε όχι πολύ σπαστά ελληνικά και ήταν ψηλός και σωματώδης» είπε η σύζυγος του δικηγόρου στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς.

Ο αρχηγός δεν μίλησε

Και στις δύο περιπτώσεις οι ομοιότητες είναι πολλές και θεωρείται σίγουρο ότι πρόκειται για τους ίδιους κακοποιούς, με δεδομένη βέβαια την απουσία του αρχηγού τους, που είναι ήδη στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τη σύλληψη του φερόμενου ως επικεφαλής της η σπείρα «λούφαξε» μέχρι να περάσει η μπόρα και άρχισε ξανά να σκορπά τον τρόμο, αφού βεβαιώθηκε πως ο Γεωργιανός κακοποιός δεν άνοιξε το στόμα του όταν έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας. Τώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν δώσει απόλυτη προτεραιότητα σε αυτή την υπόθεση προκειμένου να καταφέρουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να συλλάβουν τα εναπομείναντα μέλη της άγριας συμμορίας πριν ξαναχτυπήσουν.

Μεσαιωνικά βασανιστήρια σε σύζυγο δερματολόγου

ΗΤΑΝ Μάρτιος του 2014, όταν το πανελλήνιο συγκλονιζόταν από μια φρικιαστική είδηση, καθώς ληστές είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία γνωστού δερματολόγου στη Φιλοθέη και είχαν υποβάλει τον ίδιο και τη σύζυγό του σε μεσαιωνικά βασανιστήρια, καθώς τους έκαιγαν με πυρακτωμένο σίδερο! Ο γνωστός δερματολόγος με καταγωγή από την Πάτρα και πρώην διευθυντής σε ιδιωτική κλινική έβλεπε τους τρεις ληστές που είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία του στα βόρεια προάστια να προκαλούν σοβαρά εγκαύματα στην 55χρονη σύζυγό του, καθώς την έκαιγαν με το πυρακτωμένο οικιακό ατμοσίδερο στην κοιλιακή χώρα και στα μπράτσα, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα!

Τότε οι κακοποιοί είχαν αρπάξει 2.000 ευρώ, 1.500 δολάρια ΗΠΑ και είχαν εγκαταλείψει τα θύματά τους δεμένα και τη γυναίκα αβοήθητη με βαριά εγκαύματα που της είχαν προκαλέσει με το σίδερο. Εναν μήνα μετά, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας ήταν σε θέση να ανακοινώσουν τη σύλληψη ενός Γεωργιανού, ο οποίος συμμετείχε εκείνο το βράδυ στη σπείρα των αδίστακτων κακοποιών που είχαν βασανίσει άγρια την 55χρονη σύζυγο του γνωστού δερματολόγου. Ολοι είχαν πιστέψει έπειτα από αυτή τη σύλληψη πως ο τρόμος στα βόρεια προάστια είχε λάβει τέλος, μέχρι που ήρθε η εισβολή στη μονοκατοικία του γνωστού δικηγόρου και τα νέα βασανιστήρια μεσαιωνικού τύπου, στα οποία υπέβαλαν τον ίδιο μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των ανήλικων παιδιών του. Οπως όλα δείχνουν, τα ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας δημιούργησαν μια νέα σπείρα.

«Ζούμε ξανά τον εφιάλτη, χάσαμε τον ύπνο μας»

Το νέο χτύπημα της «συμμορίας με το σίδερο», με θύματα την οικογένεια των δικηγόρων στους Θρακομακεδόνες, «ξύπνησε» εφιαλτικές μνήμες και στην οικογένεια του γνωστού δερματολόγου που είχε γίνει στόχος της πριν από τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι της στη Φιλοθέη. Τότε τα ανθρωπόμορφα κτήνη είχαν κάψει με το πυρωμένο σίδερο τη σύζυγο του γιατρού.

«Χρειάστηκαν αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα που της προκάλεσαν οι ληστές… Την είχαν κάψει σε πολλά σημεία του σώματος για να αποκαλύψει πού είχαμε χρήματα!» αποκαλύπτει μιλώντας στην «Espresso» ο γιατρός που βίωσε το μαρτύριο της συζύγου του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, αφού οι εισβολείς τον είχαν ακινητοποιήσει και τον υποχρέωναν να παρακολουθεί δεμένος τον βασανισμό της γυναίκας του.

«Ευτυχώς η κατάστασή της έχει βελτιωθεί πάρα πολύ» προσθέτει, αλλά διευκρινίζει ότι η φρικτή εμπειρία που έζησαν στα χέρια των ανθρωπόμορφων τεράτων τους έχει σημαδέψει. Η είδηση ότι μία άλλη οικογένεια υπέστη τα ίδια έκανε ακόμη πιο έντονη την ανησυχία τους: «Εχουμε χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο μας από τότε και τώρα μαθαίνουμε ότι εξακολουθούν να δρουν… Εύχομαι να τους πιάσουν για να βρούμε την ηρεμία μας και εμείς και τα άλλα θύματά τους» λέει ο δερματολόγος, ο οποίος έχει θητεύσει σε κορυφαίες θέσεις δημόσιων και μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων.

Το διάστημα που ακολούθησε τη ληστεία στο σπίτι του ζεύγους στη Φιλοθέη, η Ασφάλεια έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να καθησυχάσει τον γιατρό και τη σύζυγό του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους αστυνομικούς. Μας ενημέρωναν διαρκώς για την εξέλιξη της έρευνας, δεν μας άφησαν στο σκοτάδι. Μας ειδοποίησαν αμέσως μόλις συνέλαβαν έναν από τους δράστες» προσθέτει ο γιατρός.

Οταν προσήχθη στην Ασφάλεια ο Γεωργιανός κακοποιός, το ζευγάρι χρειάστηκε να ζήσει άλλη μια δοκιμασία, καθώς έπρεπε να προσέλθει για να τον αναγνωρίσει: «Πήγαμε και τον είδαμε στην Ασφάλεια και βεβαιώσαμε με σιγουριά ότι ήταν ένας εκ των δραστών. Οπως μας είπαν οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν από το γενετικό υλικό του που είχε βρεθεί σε μια άλλη ληστεία» λέει.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...