Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Μ’ ένα τοσοδούλι μπικίνι στις παραλίες της Μυκόνου

Crash test σε εννέα καυτά κορίτσια με άκρως αποκαλυπτικά μαγιό που προκαλούν καύσωνα και ταχυπαλμίες στο νησί των ανέμων

Κάθε χρόνο οι κοσμικές παραλίες της Μυκόνου… αναστενάζουν από τις κυρίες της showbiz -και όχι μόνο- που επιδίδονται σε έναν άτυπο διαγωνισμό «καλύτερης σιλουέτας» και «εντυπωσιακότερου μαγιό». Χωρίς ποτέ να το παραδέχονται, φοράνε τα καλά τους καλοκαιρινά outfit και προσπαθούν με το βλέμμα να μετρήσουν… πόντους στο πέρασμά τους. Ετσι λοιπόν και φέτος λαμπερά κορίτσια πήραν τις πετσέτες και τα αντηλιακά τους, προκειμένου να μαυρίσουν στις πλαζ του νησιού, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι οι paparazzi καραδοκούν για μία φωτογραφία τους, η οποία μπορεί να τις αποθεώσει ή ακόμη και να τις… καταβαραθρώσει (πράγμα ανεπίτρεπτο όταν πρόκειται για κυρίες, κατά την ταπεινή μας άποψη).

Μόνιμη κάτοικος Μυκόνου είναι η Ελίνα Καντζά, η οποία αρχίζει από νωρίς τα μπάνια της, σηματοδοτώντας, έτσι κι επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, αλλά και την ποικιλία των μαγιό της. Ολο τον χειμώνα τη βλέπαμε στον ρόλο της Αγγελικής Νομικού στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Με το που τελείωσε τις υποχρεώσεις της στο σίριαλ, η Ναταλί Γρηγοριάδου έριξε δυο μαγιό στη βαλίτσα της κι έφυγε για Μύκονο. Επέλεξε δε την τάση που θέλει κρόσσια ακόμη και στο ελάχιστο ύφασμα του μπικίνι.

Κόβει την ανάσα

Από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες του νησιού είναι η Γωγώ Βαϊνά. Το μοντέλο κόβει την ανάσα με την άψογη σιλουέτα της, ενώ προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές στις εμφανίσεις της, έπαιξε έξυπνα το «χαρτί» του mix and match στα μαγιό της. Στην ίδια λογική και το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ, Χριστίνα Στεφανίδη, με το μπικίνι της έφερε την… άνοιξη στην παραλία. Οι juicy καμπύλες της Ελευθερίας Παντελιδάκη έκλεψαν την παράσταση και πολλοί ήταν εκείνοι που ζήλεψαν τον σύντροφό της Γιώργο Γιαννιά, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μαζί της για λίγες μέρες. Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει αφήσει πίσω το πρότυπο του skinny μοντέλου και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι της πάει πολύ.

Αέρα… γαλλικής Ριβιέρας θέλει μάλλον να φέρει στη Μύκονο η Ζέτα Θεοδωροπούλου, της οποίας το beach style βρίσκουμε πολύ «φορτωμένο», αν και η Ζέτα δεν υπήρξε ποτέ λάτρης του minimal, γι’ αυτό και ξεχώρισε με τον δικό της τρόπο. Το πράσινο του σμαραγδιού είναι ίσως το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, γι’ αυτό και δύο… ψαγμένες κυρίες το τίμησαν δεόντως στα μπικίνι τους. Η Μαρίνα Βερνίκου και η σύζυγος του Λιθουανού πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Αννα Δούκα, έκαναν τη σωστή επιλογή και πήραν πολλά… likes. Μαμά δύο παιδιών και με κορμί… αλφάδι, η Εύη Βατίδου τίμησε και φέτος τον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό της και φυσικά εμφανίστηκε με μπικίνι, θυμίζοντας γιατί είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 1999.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...