Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι σαδιστές κακοποιοί είχαν κάψει και άλλον

Ενας 65χρονος το τρίτο θύμα της άγριας συμμορίας με το σίδερο. Τι έδειξαν οι κάμερες στο σπίτι του δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την άγρια συμμορία που απειλεί τα θύματά της με πυρακτωμένο σίδερο και τους προκαλεί εγκαύματα προκειμένου να αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας…
Εκτός από τη σύζυγο του γνωστού δερματολόγου, που είχαν κάψει με σίδερο στην κοιλιακή χώρα μέσα στο σπίτι της στη Φιλοθέη, και την πρόσφατη ληστεία με την ίδια φρικιαστική πρακτική κατά της οικογένειας γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες, η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα ότι υπήρξε και τρίτο «χτύπημα» όπου εμπλέκεται η σπείρα των σαδιστών κακοποιών!
Η ίδια συμμορία είχε «σιδερώσει» στο στήθος και έναν 65χρονο στη Νέα Ερυθραία, όμως η υπόθεση αυτή είχε μείνει τότε στα «συρτάρια» της Ασφάλειας, καθώς στην ΕΛ.ΑΣ. δεν περίμεναν ότι οι ληστές που τη «βρίσκουν» να βασανίζουν τα θύματά τους θα συνέχιζαν τη δράση τους!
Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας αναλύουν στα εργαστήρια της υπηρεσίας το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της μεζονέτας του γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες που έπεσε θύμα ληστείας της αδίστακτης συμμορίας με το σίδερο, σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουν το προφίλ των κακοποιών. Οι εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες ασφαλείας με τις οποίες είναι εξοπλισμένη η κατοικία έχουν καταγράψει κάθε κίνηση των Γεωργιανών ληστών τις τρεις ώρες που έμειναν στην πολυώροφη μεζονέτα.
Οπως φαίνεται στο βίντεο, οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές πέρασαν πάνω από την υπερυψωμένη εξωτερική περίφραξη χρησιμοποιώντας την ξύλινη σκάλα ενός γείτονα του 49χρονου δικηγόρου. Ανέβηκαν στη βεράντα και στάθηκαν τυχεροί, καθώς η οικογένεια μόλις είχε επιστρέψει από έξοδο και είχε αφήσει ανοιχτή την μπαλκονόπορτα.

Τους φίμωσαν

Αθόρυβα μπήκαν στο εσωτερικό και βρήκαν την τετραμελή οικογένεια στην τραπεζαρία, όπου έτρωγε το βραδινό της. Με την απειλή πιστολιών τούς ακινητοποίησαν και τους ανάγκασαν να πέσουν στο πάτωμα. Τους έδεσαν, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά της μεζονέτας για χρήματα, κοσμήματα και ρούχα. Τα ευρήματα λιγοστά, γεγονός που εκνεύρισε τον αρχηγό της επικίνδυνης σπείρας. Τότε έβαλε το σίδερο στην πρίζα και άρχισε να απειλεί τον δικηγόρο μπροστά στα δύο ανήλικα αγόρια του και τη γυναίκα του. Μάλιστα για να δείξει πως δεν αστειεύεται τον έκαψε με το ατμοσίδερο στο δεξί πόδι, κάτω από το γόνατο. Το κάψιμο -λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.- ήταν επιπόλαιο, αλλά ενδεικτικό της αγριότητας της συμμορίας που τον «σιδέρωσε» μπροστά στα παιδιά του και στη γυναίκα του. Το θύμα αναγκάστηκε να τους υποδείξει πού είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.
Οι ληστές τα εντόπισαν και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», άρπαξαν κοσμήματα αξίας 65.000 ευρώ, 1.000 ευρώ σε μετρητά, ρούχα αξίας 15.000 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο και κινητά τηλέφωνα. Με την πλούσια λεία τους οι κακοποιοί εγκατέλειψαν την πολυτελή μονοκατοικία αφήνοντας δεμένη την οικογένεια.
Ο δικηγόρος κατάφερε να λυθεί στη 1.30 τα ξημερώματα και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και σήμανε κόκκινος συναγερμός όταν έγινε γνωστό ότι ξαναχτύπησαν οι Γεωργιανοί ληστές με το σίδερο.

Γιώργος Μέστος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...