Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Μήνυμα «από τον ίδιο τον Σατανά»

Ιστοσελίδα προβάλλει το «μαύρο σκότος» και περιέχει μήνυμα από τον Εωσφόρο! Γεμίζει τους χρήστες με απόλυτο μίσος

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη για την τραγωδία που προκάλεσε το ταραγμένο μυαλό του 22χρονου «σατανιστή» Αλέξανδρου Παπαγεωργίου «θυσιάζοντας» στον ύπνο της τη 41χρονη άστεγη Ειρήνη Τσάβαρη με οδηγίες που αναζητούσε στο ίντερνετ, η «Espresso» αποκαλύπτει ότι στην Ελλάδα λειτουργεί ιστοσελίδα που προβάλλει τον σατανισμό ως τη «μόνη αληθινή θρησκεία που προηγείται όλων των άλλων» και μάλιστα περιέχει μήνυμα από τον ίδιο τον… Εωσφόρο!

Η ιστοσελίδα satanismgr.webs.com αποτελείται κυρίως από μεταφρασμένα κείμενα της αυτοαποκαλούμενης «αρχιέρειας» Μαξίν Ντίτριχ -αλλά όχι μόνο- και διαθέτει παραπομπές σε συνδέσμους με φόρα, στα οποία ιερείς και ιέρειες του σατανισμού απαντούν σε ερωτήσεις και εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει η «θρησκεία» τους.

Το ιερατείο

«Δουλεύουμε απευθείας με τον Σατανά. Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο που είναι πρόθυμο και σέβεται, μπορεί να έχει προσωπική σχέση με τον Σατανά. Δεν υπάρχουν μεσολαβητές στον σατανισμό· το ιερατείο βρίσκεται εδώ μόνο για καθοδήγηση και υποστήριξη… Ανεξαρτήτως από το τι μπορεί να έχετε διδαχθεί να πιστεύετε ή το τι είστε πεπεισμένοι ότι είναι παράλογο και ανόητο, ο Σατανάς και οι Δαίμονές του είναι ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. Δεν είναι “κακοί” όπως τους απεικονίζει η Χριστιανική Εκκλησία…» αναφέρει ο ανώνυμος αρθρογράφος.

Μάλιστα, υπάρχει ειδικό γκρουπ που απευθύνεται σε νέους από 13 ως 19 χρόνων (!), δηλαδή σε ηλικίες όπως αυτή στην οποία βρισκόταν ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου όταν άρχισε να αναζητεί τρόπους επικοινωνίας με τις δυνάμεις του Σκότους! Οι σατανιστές παραδέχονται την άμεση σχέση τους με τη μαγεία και τις επικλήσεις δαιμονικών οντοτήτων: «Οι Πνευματικοί Σατανιστές είναι έμπειροι στις Απόκρυφες Τέχνες της “μαγείας”, αν ποτέ τις χρειαστούν… Οι Δαίμονες είναι φίλοι μας και με σεβασμό και ευλάβεια τους καλούμε μέσω του Σατανά, επιδιώκοντας να αναπτύξουμε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μαζί τους» γράφουν.

Νομοταγείς

Οι συντάκτες του σάιτ υποστηρίζουν ότι το ιερατείο του Joy of Satan (λατρεία του Σατανά) αντιπροσωπεύει τον πνευματικό σατανισμό και ισχυρίζονται ότι δεν έχουν σχέση με ανθρωποθυσίες, αντίθετα με ό,τι αποδείχθηκε από τη φρικτή δολοφονία της άτυχης άστεγης: «Είμαστε νομοταγείς. ΔΕΝ υποστηρίζουμε ούτε συμμετέχουμε σε αιματοθυσίες ή θυσίες ζωντανών όντων…» ισχυρίζονται. Διευκρινίζουν όμως ότι, αν κάποιος το… αξίζει, μπορεί να του προκαλέσουν κακό: «Ο σατανισμός ΔΕΝ έχει να κάνει με θεατρικά παιχνίδια, ανθρωπιστικές ή ζωικές θυσίες, αιμοποσία, τρόμο, ξεκοιλιάσματα ή βλάψιμο σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν»!

«Οδηγίες»

Σε άλλο άρθρο όμως, με τις τελετουργίες επίκλησης δαιμόνων και άλλων πλασμάτων της Κόλασης δίνουν σαφείς οδηγίες στους «πιστούς» με ποιον τρόπο να εξοντώσουν τους εχθρούς τους! Το απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό:

«Αφού επικαλεστείτε τους Τέσσερις Εστεμμένους Πρίγκιπες της Κόλασης, θα πρέπει να διαβάσετε μία προσευχή την οποία έχετε γράψει εσείς ο/η ίδιος/α με τις δικές σας λέξεις ζητώντας την καταστροφή του εχθρού. Δουλέψτε μόνο με έναν εχθρό τη φορά, εκτός αν έχετε μία συγκεκριμένη συμφωνία με έναν/μία Δαίμονα/ισσα σε ανταλλαγή υπηρεσιών για τις οποίες συμφωνήσατε και οι δύο. Εάν επιχειρήσετε να τιμωρήσετε παραπάνω από έναν εχθρό τη φορά, αυτό μονάχα θα εξασθενήσει τις ενέργειές σας, καθώς θα διασκορπιστούν. Η ενέργεια θα πρέπει να κατευθύνεται σαν ένα λέιζερ για να κάνει τη δουλειά της…»!

Οσο προχωρεί το καταστροφικό τελετουργικό, τόσο αποκαλύπτεται ότι το «ιερατείο» προσπαθεί να πλημμυρίσει όσους πέσουν στην παγίδα του σατανισμού με απόλυτο μίσος, ώστε να μη διστάσουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τις πιο ακραίες μορφές βίας για να προκαλέσουν κακό σε όποιον επιθυμούν:

«Οραματιστείτε τον παραβάτη καθαρά και επιβάλλετε όλο τον ακρωτηριασμό, πληγές, και πόνο που μπορείτε να φανταστείτε πάνω τους. Χτυπήστε τους, μαχαιρώστε τους, τυραννήστε τους και βασανίστε τους. Μπορείτε να απαγγέλλετε επανειλημμένα το όνομά τους ξανά και ξανά στο μυαλό σας. Απελευθερώστε όλο το μίσος σας και τον θυμό σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε…» καταλήγουν οι οδηγίες, που συνιστούν μάλιστα η τελετουργία να γίνεται όταν ο «παραβάτης»… κοιμάται, για να είναι πιο αποτελεσματική!

Οι συντελεστές της ιστοσελίδας προσπαθούν να πείσουν ότι τα όντα της Κόλασης δεν είναι όπως τα εμφανίζουν οι άλλες θρησκείες: «Οι Δαίμονες δεν είναι κακοί! Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τους Δαίμονες του Σατανά. Οταν τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό και ειλικρινείς προθέσεις, είναι πραγματικά καταπληκτικοί (!) Ο σκοπός τους είναι να διδάξουν την ανθρωπότητα. Οσο για τις υποθέσεις εκδίκησης και την τιμωρία των εχθρών, είναι ένα κομμάτι της γνώσης, μιας και πρέπει να μάθουμε πως η δικαιοσύνη είναι απαραίτητη»!

Μάλιστα, η ιστοσελίδα προσφέρει και οδηγίες για «πνευματικό»… σεξ με αρσενικούς ή θηλυκούς δαίμονες!

Ο πνευματικός πόλεμος κάθε αφοσιωμένου οπαδού και οι τελετουργίες

Οι πιστοί του Πρίγκιπα του Σκότους προσπαθούν να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους στις τάξεις τους, επικαλούμενοι τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στις αναγνωρισμένες θρησκείες και ειδικά στον χριστιανισμό. Και να τι λένε:

«Ο Σατανάς θέλει τον εχθρό κατεστραμμένο και εντελώς αποκομμένο από τα μαζικά αποθέματα πνευματικής ενέργειας που έχει. Ο Σατανάς έχει ζητήσει από κάθε αφοσιωμένο σατανιστή να συμμετάσχει στον πνευματικό πόλεμο. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί ως ομάδα και σαν πολιορκητικός κριός, αδυσώπητα να επιτεθούμε στον εχθρό με πνευματικά μέσα. Ολοι μπορούν να κάνουν τουλάχιστον μια τελετουργία ή να δημιουργήσουν ένα ενεργειακό σύνδεσμο και/ή να κατευθύνουν καταστροφική ενέργεια προς τον εχθρό… Οι σατανικές συνάξεις επίσης μπορούν να το κάνουν αυτό, καθώς όσο περισσότερα άτομα εμπλέκονται, τόσο περισσότερη δύναμη».

«Ραντεβού» με τους δαίμονες, με μαύρα κεριά αλλά και… εναλλακτικές προτάσεις

Η μεγάλη ιέρεια Μαξίν Ντίτριχ προειδοποιεί όσους ασπαστούν τον σατανισμό χωρίς να έχουν κόψει οριστικά τους δεσμούς τους με άλλες θρησκείες ότι «βάζουν τον εαυτό τους σε πλώρη για πολύ τρομακτικές και αρνητικές ψυχικές εμπειρίες»:

«…Θα πλησιαστούν από δυνατές οντότητες που θα τους προτείνουν να πάρουν μέρος στον πνευματικό πόλεμο. Οι πραγματικά ταλαντούχοι που περπατούν μόνοι, συνήθως δεν ζουν αρκετά σε αυτή τη γη χωρίς την προστασία υψηλότερων δυνάμεων» προσθέτει.

Στα τελετουργικά «ραντεβού» με δαίμονες -αναφέρει η ιστοσελίδα- είναι απαραίτητα τα μαύρα κεριά, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές: «Το χρώμα του Lucifer (Εωσφόρου) είναι μπλε. Μπλε ηλεκτρίκ. Οι Δαίμονες εμφανίζονται πάντα σε μία μπλε αύρα. Οσοι από εμάς έχουνε δει την Κόλαση, συμφωνούνε ότι έχει μία μπλε αύρα. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΠΛΕ. Για ξόρκια μαύρης μαγείας, χρησιμοποιήστε κόκκινο (θυμός) ή μπλε μαρέν (μπλε ή μαύρο). Το σκούρο καφέ λειτουργεί επίσης καλά…» προτείνουν.

Να χαίρεσαι για ό,τι καταστρέφεις

Στην ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί ένα μήνυμα που η «αρχιέρεια» υποστηρίζει ότι της υπαγόρευσε προσωπικά ο… Σατανάς στις 28 Απριλίου 2005! Σε 342 λέξεις γίνεται εμφανές τι εννοεί όταν αναφέρεται στην «ισορροπία στο Σύμπαν»:

«…Μέχρι να έρθει η ώρα που η καταστροφή και ο τρόμος θα αφαιρεθούν από τον κόσμο, θα πρέπει να λειτουργείτε όπως λειτουργεί ο κόσμος. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, που θα έρθει εν καιρώ, αυτό είμαι Εγώ – μια τέλεια ισορροπία. Αυτό είναι απαραίτητο. Καταστροφή και δημιουργία… Αν σου πω να δημιουργήσεις, κάν’ το. Και κάν’ το με τελειότητα και ευχαρίστηση. Και αν σου πω να καταστρέψεις, κάν’ το. Μη διστάσεις. Κατάστρεψε με όλες σου τις δυνάμεις και την ευχαρίστηση: Ναι, σου λέω να χαρείς για αυτά που έχεις καταστρέψει…» λέει -μεταξύ άλλων- το μήνυμα του Εωσφόρου!

Μάνος Τσαγκαράκης 

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...