Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Η «αγάπη» της Κωνσταντίνας!

Κώστας Χατζής, Καρράς, Πλούταρχος και άλλοι τραγούδησαν στη συναυλία προς τιμήν της στο γεμάτο Κατράκειο

Η «Δική μας η αγάπη» ήταν ο τίτλος της συναυλίας της και, όπως αποδείχτηκε, δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο κατάλληλος, αφού ο κόσμος την αγκάλιασε και τη χειροκρότησε θερμά. Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο κατάμεστο Κατράκειο, η Κωνσταντίνα μαζί με τον Κώστα Χατζή, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Βασίλη Καρρά και τους άλλους φίλους και συνεργάτες της επί σκηνής πρόσφεραν ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από στιγμές χαράς, διασκέδασης αλλά και καλό ελληνικό τραγούδι. Στο πλευρό της ήταν η κόρη της Χριστίνα (η οποία σπουδάζει ναυτιλιακά) και ο συνθέτης και μέντοράς της Παναγιώτης Μαθιέλης, ο οποίος υπογράφει κι ένα νέο τραγούδι της, που είναι εμπνευσμένο από τη σημερινή νεολαία και τιτλοφορείται «Της γενιάς μου τα παιδιά».
Το πρόγραμμα άρχισε με την εμφάνιση του Κώστα Χατζή (όπως έχουμε γράψει, είναι αυτός που στα πρώτα καλλιτεχνικά της βήματα τη «βάφτισε» Κωνσταντίνα, ενώ εκείνη τότε χρησιμοποιούσε το όνομα Ντίνα Κωνσταντίνου) και τραγούδησε μαζί της κομμάτια από το μουσικό έργο «Ταμ Ταμ», όπως τα είχαν ερμηνεύσει στη συναυλία του Τσιγγάνου καλλιτέχνη το 1980 στο θέατρο Χατζώκου.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με γρήγορες εναλλαγές που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και τον μετέφεραν σε χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας της Κύπριας τραγουδίστριας: πρώτα εμφανίστηκαν τα αδέλφια της Χαρά και Ανδρος Κωνσταντίνου, που τραγούδησαν το κομμάτι της «Μάνα μου», με το οποίο το 1997 εκπροσώπησαν την Κύπρο στη Γιουροβίζιον. Στη συνέχεια ακολούθησε το υπέροχο τραγούδι της «Μια Ελλάδα φως», διά χειρός Yanni, που η Κωνσταντίνα το ερμήνευσε με τη συνοδεία της Χορωδίας της Νίκαιας, ενώ «ντύθηκε» και χορευτικά από παιδιά της σχολής του Διονύση Βάλμη, ο οποίος ήταν παρτενέρ της στο «Dancing with the stars 4». Ακολούθησαν σουξέ της που έχουν αγαπηθεί όπως «Το σημάδι» και «Θάλασσες», που έχει γράψει ο αείμνηστος συμπατριώτης της Μάριος Τόκας (στον οποίο αργότερα έκανε ειδικό αφιέρωμα, ενώ ακούστηκαν μεγάλες επιτυχίες του που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί συνάδελφοί της).
Μεγάλη απήχηση στο κοινό είχαν όλοι οι guests τραγουδιστές της συναυλίας, οι Χάρης Χαλκίτης (πατέρας της Βικτώριας), Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος. Στη βραδιά επρόκειτο να πάρει μέρος και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, όμως δεν κατάφερε να είναι παρών, λόγω ασθένειας. Ολοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν ντουέτο με την Κωνσταντίνα, ο Πλούταρχος μάλιστα την ευχαρίστησε από μικροφώνου, καθώς, όπως είπε, ήταν εκείνη που τον βοήθησε να μπει στον χώρο του τραγουδιού. Ο Καρράς δε, αφού ερμήνευσε με την εντυπωσιακή μέσα στο λευκό φόρεμά της τραγουδίστρια το «Δηλητήριο» και αποθεώθηκε, τραγούδησε και δύο δικά του κομμάτια, κάνοντας το Κατράκειο να σειστεί από τα χειροκροτήματα.
H Kωνσταντίνα έκλεισε τη συναυλία της με το κομμάτι «Νυν και αεί» του Σταύρου Ξαρχάκου, το οποίο, όπως είπε, είναι από τα αγαπημένα της.

Αλκίνοος Μπουνιάς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...