Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ερευνες της Ιντερπόλ για τον Ουαλό αγνοούμενο και αιχμές για την ΕΛ.ΑΣ.

Στο ζενίθ βρίσκεται η αγωνία συγγενών και φίλων για την τύχη του 73χρονου Ουαλού Αθρουρ Τζόουνς που αγνοείται στην Κρήτη από τις 19 Ιουνίου!

Στο ζενίθ βρίσκεται η αγωνία συγγενών και φίλων για την τύχη του 73χρονου Ουαλού Αθρουρ Τζόουνς που αγνοείται στην Κρήτη από τις 19 Ιουνίου! Από νωρίς χθες το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη στο νησί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή του Γερμανικού Νεκροταφείου του Δήμου Πλατανιά, το οποίο, όπως είχε πει, θα επισκεπτόταν.
Στις έρευνες συμμετέχουν δύο αξιωματικοί της Ιντερπόλ και δύο ιδιωτικοί αστυνομικοί μαζί με την οικογένεια του Βρετανού, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον που έχει επικοινωνήσει για το ζήτημα με την ελληνική κυβέρνηση! Αντρες της Αστυνομίας, των ΕΜ.ΑΚ., υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας, εθελοντές Σαμαρείτες, θηροφύλακες, καθώς και απλοί πολίτες χτενίζουν μια έκταση 4,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του Ουαλού.
Ωστόσο ο γιος του αγνοουμένου κατηγορεί τις ελληνικές Αρχές ότι δεν έψαξαν στα σημεία που τους υπέδειξε. Σε ανάρτησή του στο ειδικό γκρουπ που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στο facebook για τη διευκόλυνση των ερευνών έγραψε: «Σας ευχαριστώ για την αδιάκοπη στήριξή σας και τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνετε σε αυτήν την προσπάθεια, να κρατήσουμε με κάθε τρόπο την εξαφάνιση του πατέρα μου στην επικαιρότητα. Χωρίς τη βοήθειά σας δεν θα είχαμε εδώ την αστυνομία της Β. Ουαλίας και χωρίς την αστυνομία της Β. Ουαλίας δεν θα είχαμε έρευνα τις επόμενες ημέρες στην περιοχή που η ελληνική Αστυνομία δεν έχει καλύψει».
Ο ίδιος έχει αναρτήσει και μια φωτογραφία με δύο ηλικιωμένα άτομα, για τα οποία ζητάει πληροφορίες. Οπως λέει, ο πατέρας του του είχε πει ότι θα τους συναντούσε κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Γιούλη Σταρίδα

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...