Σάββατο 12/7/2014

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές σήμερα για εσάς. Προσέξτε μόνο να…

ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον επαγγελματικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μην προκαλέσετε αντιδικίες. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε όλοι ευχαριστημένοι έχει σημασία να κρατηθούν οι ισορροπίες. Η δημιουργία καλών σχέσεων και διασυνδέσεων θα σας βοηθήσει να δείτε και νέους ορίζοντες. Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για επαναστατικές κινήσεις, αλλά πριν φτάσετε εκεί, κρατήστε κάποιες επιφυλάξεις και επιδιώξτε να δοθούν οι σωστές εξηγήσεις. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε εκ νέου τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πρέπει να απαλλαγείτε από κάποιες ευθύνες που έχετε επωμιστεί και από βάρη που δεν εξυπηρετούν τίποτα. Αν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές ανακατατάξεις θα είναι ευνοϊκές σήμερα για εσάς. Προσέξτε μόνο να μη χαθείτε μέσα στα επουσιώδη και να μη σας κυριεύσει η υπερβολή. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν θέλετε να πετύχετε αναβάθμιση, δεν θα τα καταφέρετε μόνοι σας και σε απομόνωση. Θα χρειαστείτε φιλικές διασυνδέσεις σε μια ατμόσφαιρα αλληλοϋποστήριξης. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως.

ΖΥΓΟΣ: Ενας αναπρογραμματισμός των κινήσεών σας θα σας βοηθούσε αρκετά στα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Η οργάνωση είναι απαραίτητη για να αποφύγετε κακοτοπιές. Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαρνιέστε την παιδικότητα και τα ανέμελα στοιχεία που έχετε μέσα σας. Αν τα συνδυάσετε με την ωριμότητα που σας χαρακτηρίζει, θα κάνει θαύματα. Εχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κακές εμπειρίες. Εχει σημασία να εξετάσετε προσεκτικά τα σημεία στα οποία μπορούν να σας επηρεάζουν οι άλλοι και το αντίθετο, ώστε να κάνετε σωστές επενδύσεις χρόνου, εργασίας και χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε σωστά με τους γύρω σας, καθώς μόνο έτσι θα καθορίσετε τις στρατηγικές που δημιουργούν καλύτερες σχέσεις. Η μοίρα θα σας δείξει ένα νέο δρόμο να ακολουθήσετε. Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να μην μπλέξετε τα αστεία με τα σοβαρά χωρίς παράλληλα να χάσετε το χιούμορ σας. Δείτε τις λεπτομέρειες και κατασταλάξτε σε κάποιες συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, που αφορούν αισιόδοξες προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα, κάποια λογικά και μερικά άλλα τελείως παράλογα, και σε αυτά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία αντί να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ