Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο άγνωστος αδερφός τής sexy Ειρήνης!

Εθεάθησαν να βολτάρουν μαζί (χεράκι χεράκι) στη Μύκονο

Μπορεί να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη, όμως ο άνδρας της ζωής της είναι ένας και μοναδικός. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εθεάθη μάλιστα πρόσφατα να περπατάει μαζί του χεράκι χεράκι στα σοκάκια της Μυκόνου και όταν οι δυο τους είδαν τον φωτογραφικό φακό, όχι μόνο δεν προσπάθησαν να κρυφτούν, αλλά χάρισαν γενναιόδωρα τα χαμόγελά τους στους παπαράτσι.

Φυσικά και δεν μιλάμε για… παράλληλη σχέση της τραγουδίστριας με κάποιον άλλο, αλλά για τον αδελφό της, τον ηθοποιό Στάθη Παπαδόπουλο, με τον οποίο βόλταρε στο αιγαιοπελαγίτικο νησί πριν από λίγες μέρες. Μάλιστα, η Ειρήνη έκανε έκπληξη σε εκείνον και την οικογένειά του που βρίσκονταν στη Μύκονο, αφού εμφανίστηκε μπροστά τους φάντης μπαστούνι!

Πρωταγωνιστής

Αν, πάντως, κάτι σας θυμίζει το πρόσωπό του, να πούμε ότι ο Στάθης ήταν ο πρωταγωνιστής της βραβευμένης ταινίας «Ομηρος» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, η οποία ήταν βασισμένη στην αληθινή ιστορία του 1999, όταν ένας οπλισμένος Αλβανός μετανάστης κατέλαβε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η φιλμογραφία του περιλαμβάνει άλλες τρεις ταινίες (και μάλιστα του Γιάνναρη), οι οποίες είναι οι «Από την άκρη της πόλης», «Δεκαπενταύγουστος» και «Ανθρωπος στη θάλασσα».

Η κρίση στον χώρο και η δυσκολία στο να ζήσει μόνο από το επάγγελμά του έκαναν τον Στάθη να πάρει την απόφαση και να φύγει με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Ελισάβετ και τον γιο τους Μάξιμο, για αναζήτηση καλύτερης τύχης. Ο 34χρονος ηθοποιός ζει πλέον μόνιμα στο Βερολίνο, όπου εργάζεται ως μάγειρας σε ελληνικό εστιατόριο, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του προσπαθεί να ασχολείται με αυτό που αγαπάει πραγματικά, την υποκριτική. Αυτήν την περίοδο πάντως ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δύο ταινίες στις οποίες θα συμμετάσχει, η μία μάλιστα έχει να κάνει με τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη.

«Εχουμε πολύ καλές σχέσεις, γι’ αυτό και μου λείπει πάρα πολύ. Πάντα με τον αδελφό μου ένιωθα μια ασφάλεια. Οταν έφυγε για το εξωτερικό έγινα περισσότερο… άνδρας του εαυτού μου» λέει στην «Espresso» η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συμπληρώνει: «Οταν βγαίναμε μαζί παλιά έξω δεν επέτρεπε ούτε μύγα να με πειράξει. Είναι αγωνιστής και τον παραδέχομαι, γιατί δεν πτοήθηκε καθόλου με την κρίση. Είναι έξω καρδιά, του αρέσει το ελληνικό στοιχείο και πήγε στη Γερμανία για να μη λείψει τίποτα από την οικογένειά του».

Ωστόσο και η Ειρήνη βρίσκεται σε επαγγελματικό «πυρετό», αφού σε λίγες μέρες ξεκινάει tour με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει το νέο κομμάτι της με τίτλο «Καινούργιος έρωτάς σου» από τη Minos EMI.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...