Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Τα φλας στο ζεύγος Καραμανλή

Κώστας και Νατάσα στον γάμο του υιού Παυλόπουλου στη Βέργα Μεσσηνίας

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, γεμάτο με μπουκέτα από ηλίανθους και λευκά κρινάκια, πραγματοποιήθηκε με θέα τον υπέροχο Μεσσηνιακό κόλπο ο γάμος του Βασίλη Παυλόπουλου, γιου του πρώην υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου και της όμορφης δικηγόρου Τζίνας Κόφα. Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους του ζευγαριού που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο χωριό Βέργα Καλαμάτας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την άψογη εμφάνισή της. Στον γάμο παρευρέθησαν επίσης ο πρώην υπουργός Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Η επιλογή του ζευγαριού να παντρευτεί στην Καλαμάτα δεν ήταν διόλου τυχαία, αφού εκτός από γενέτειρα πατρίδα του ιστορικού στελέχους της Ν.Δ. Προκόπη Παυλόπουλου, υπήρξε και ο τόπος απ’ όπου ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια και η σχέση τους, που σήμερα μετρά πέντε χρόνια. Ο Βασίλης και η Τζίνα, αν και γνωρίζονται περισσότερο καιρό, αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά το 2009, όταν η δικηγόρος έγινε νονά της κόρης της αδελφής του αγαπημένου της, Ζωής Παυλοπούλου. Από τότε το ζευγάρι παρέμεινε αχώριστο: ο ένας βρήκε στα μάτια του άλλου αυτό ακριβώς που έψαχνε στη ζωή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να κάνουν όνειρα για μια κοινή ζωή.

Μακριά από τη δημοσιότητα

Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και δεν τους αρέσει καθόλου να προκαλούν και να γίνονται αντικείμενο συζήτησης, γι’ αυτό επιλέγουν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που κατά καιρούς είναι στραμμένα στον πατριάρχη της οικογένειας Παυλόπουλου.

Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή ο Βασίλης και η Τζίνα δέχτηκαν τις ευχές και τα συγχαρητήρια των καλεσμένων τους στο γνωστό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων «Belvedere» με την πανοραμική θέα σε ολόκληρο τον Μεσσηνιακό κόλπο. Εκεί βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με το ζεύγος Καραμανλή, που έδειχνε πιο ευτυχισμένο και άνετο από κάθε άλλη φορά. Φανερά συγκινημένοι ήταν οι γονείς του γαμπρού Προκόπης Παυλόπουλος και Σίσσυ Παυλοπούλου, που δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επιλογή του γιου τους, ο οποίος εκτός από ένας υπέροχος σύζυγος θα γίνει και ένας μοναδικός πατέρας. Ο 36χρονος Βασίλης είναι γεννημένος στο Παρίσι το 1976, εκεί όπου ζούσαν οι γονείς του τα πρώτα χρόνια μετά τον γάμο τους. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Aix-en-Provence (από το οποίο αργότερα έλαβε και το μεταπτυχιακό του) και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή του εντάχθηκε στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του, στο οποίο επικεφαλής είναι εδώ και χρόνια η μητέρα του Σίσσυ Παυλοπούλου, ειδικευόμενος στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...