«Αυτή είναι η κουζίνα» και οι τεχνικές μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα

Μπορεί να συνδυαστεί η παρουσίαση ενός βιβλίου μαγειρικής με ένα ανοιχτό σεμινάριο μαγειρικής; Στην περίπτωση του διακεκριμένου chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα όλα μπορούν να γίνουν. Οι λάτρεις της μαγειρικής το Σάββατο 13 Απριλίου στις 12.00 θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν στο «Golden Hall» με τον Βαγγέλη Δρίσκα, σε μια εκδήλωση που διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και οι Eκδόσεις Πατάκη με αφορμή το βιβλίο του «Αυτή είναι η κουζίνα μου».

Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο μέσα από ένα διαφορετικό ανοιχτό σεμινάριο μαγειρικής. Θα μιλήσει για τις αγαπημένες του τεχνικές και υλικά, θα μοιραστεί τις γνώσεις του και όλα τα μικρά μυστικά για να μαγειρεύουν όλοι έξυπνα και νόστιμα, και θα ταξιδέψει το κοινό με τις διηγήσεις του στις κουζίνες του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση για οκτώ τυχερούς που θα μαγειρέψουν παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα πιάτα από το καινούργιο βιβλίο του «Αυτή είναι η κουζίνα μου». Να τονίσουμε ότι το ειδικά αυτό σχεδιασμένο σεμινάριο θα γίνει τον Μάιο στον χώρο των σεμιναρίων του σεφ «Driskas Test Kitchen» (www.testkitchen.gr).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ