Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ρονάλντο και Σάικ κάτοικοι της Ρόδου

Η συνάντηση του σούπερ σταρ με εκπρόσωπο μεσιτικού γραφείου για την αγορά κατοικίας στο νησί των ιπποτών και οι non stop διακοπές στην Ελλάδα με την Ιρίνα Σάικ

Δεν λέει να ξεκολλήσει από εδώ, καθώς έχει… ερωτευτεί την Ελλάδα! Μόνιμος κάτοικος της χώρας μας σκέφτεται να γίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και δείχνει να την έχει βάλει για τα καλά στην καρδιά του, αφού δεν έχει αφήσει νησί για νησί ή κοσμοπολίτικο θέρετρο που να μην το έχει επισκεφθεί. Μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να συναντήθηκε και με εκπρόσωπο μεσιτικού γραφείου προκειμένου να αγοράσει σπίτι στη Λίνδο! Μετά τη Μύκονο, την Πάρο, την Ελούντα και τη Ρόδο, ο Πορτογάλος «μάγος» της μπάλας επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές του στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι, έχοντας στο πλευρό του και τη Ρωσίδα καλλονή σύντροφό του Ιρίνα Σάικ.

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεπεράσει για τα καλά την πικρία που ένιωσε μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής του στο Μουντιάλ. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι δεν λέει να… φύγει από την Ελλάδα όπου περνά ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ σε κάθε ευκαιρία «διαφημίζει» τις ομορφιές της χώρας μας, ανεβάζοντας στο ίντερνετ selfies φωτογραφίες μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του. Οι διακοπές του 29χρονου «ζογκλέρ» της Ρεάλ ξεκίνησαν στα τέλη Ιουνίου. Αρχικός προορισμός του ήταν το νησί των ανέμων, η Μύκονος, όπου μαγεύτηκε από τον ήλιο και τη θάλασσα, φωτογραφήθηκε ως «Ελληνας θεός» στο ηλιοβασίλεμα με φόντο τη μαγευτική θέα, αλλά πόζαρε και με look χίπστερ στα σοκάκια του νησιού. Εκείνες τις πρώτες ημέρες έλειπε από το πλευρό του η Ιρίνα Σάικ, η οποία ωστόσο έφτασε λίγο αργότερα στη χώρα μας, κόβοντας έτσι τον «αέρα» σε όλες εκείνες που αναζητούσαν ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στον γοητευτικό σύντροφό της.

Στην Ελούντα

Μετά τη Μύκονο ο σούπερ σταρ της «στρογγυλής θεάς» επιβιβάστηκε με την παρέα του σε πολυτελές γιοτ και κατευθύνθηκε στην Πάρο, ενώ στη συνέχεια εθεάθη στη Ρόδο και την Ελούντα της Κρήτης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το διάστημα της παραμονής του στο νησί των ιπποτών ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρίας Engel & Volkers για την αγορά σπιτιού στη Λίνδο, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό αν προχώρησε σε αγοραπωλησία. Στην Ελούντα της Κρήτης πάλι απόλαυσε μαζί με τη Σάικ τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου «Elounda Beach & Villas» κι έκαναν μαζί τις βουτιές τους στα ανοιχτά της θάλασσας με σκάφος. Τελευταίος προορισμός του διάσημου ζευγαριού ήταν το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, απ’ όπου μοιράστηκαν με τους φίλους τους τις εμπειρίες τους από την Ελλάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι selfies της καλλονής με φόντο το μαγευτικό Πόρτο Χέλι

ΕΞΙΣΟΥ ερωτευμένη με την Ελλάδα, όπως άλλωστε και ο 29χρονος σύντροφός της και ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η μελαχρινή καλλονή Ιρίνα Σάικ. Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο που κάνει τους άντρες σε όλη την υφήλιο να παραμιλούν με την ξεχωριστή ομορφιά της ανεβάζει διαρκώς στο προφίλ της στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της στη χώρα μας και selfies που κόβουν την ανάσα, με την ίδια να ποζάρει όλο χάρη και σέξι διάθεση στον φακό. Πριν από μερικές ημέρες το αγγελάκι της Victoria’s Secret πόζαρε στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά από ένα ελικόπτερο, με τον τίτλο «πρωινή βόλτα», ενώ ακολούθησαν κι άλλα φωτογραφικά ενσταντανέ του ζευγαριού επί ελληνικού εδάφους. Οι selfies ωστόσο του πανέμορφου μοντέλου που συζητήθηκαν περισσότερο τραβήχτηκαν στο Πόρτο Χέλι. Στη μία φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της Σάικ στην ξαπλώστρα γνωστού ξενοδοχείου, ενώ στην άλλη αποτυπώνεται η αψεγάδιαστη ομορφιά της, αφού ακόμη και άβαφη είναι εντυπωσιακή. Προκειμένου να δείξει πάντως ότι παραμένει… κοινή θνητή, η Ιρίνα ανέβασε στο προφίλ της και μια φωτογραφία με την οποία αφήνει υπόνοιες ότι είναι επιρρεπής στις διατροφικές ατασθαλίες και δη τις πιο… παχυντικές, όπως τα burgers και οι τηγανητές πατάτες.

Μαρία Μεϊμάρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...