Κατάπιε βίδες, καρφιά αλλά και ένα ολόκληρο σφουγγάρι!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου Πύργου…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου Πύργου, όταν είδαν την ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε ένας ασθενής που νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική στο Αγρίνιο.

Εκπληκτοι διέκριναν ένα… σφουγγάρι και διάφορα αντικείμενα, μεταξύ αυτών καρφιά και βίδες, με αποτέλεσμα να διατάξουν τη μεταφορά του ριψοκίνδυνου «Κουταλιανού» στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθούν τα αντικείμενα!

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μέρες και αφορά ασθενή ψυχιατρικής κλινικής, ο οποίος μετέτρεψε σε… γεύμα αντικείμενα που δεν φανταζόταν κανείς ότι θα μπορούσαν να καταλήξουν στο στομάχι ανθρώπου, όπως ρολόι, κομπολόι και βίδες.

Ο πρώτος ασθενής (από το Μεσολόγγι) είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου με τη λαπαροσκοπική μέθοδο απομακρύνθηκαν κάποια από τα αντικείμενα και είναι πολύ πιθανό την ίδια μέθοδο να ακολουθήσουν οι γιατροί και με τον δεύτερο ασθενή. Ο τελευταίος έχει καταπιεί και αυτός αρκετά αντικείμενα, από τα οποία διακρίνονταν τουλάχιστον ένα σφουγγάρι κι ένα καρφί, ενώ είναι πολύ πιθανό να βρουν και άλλα στο στομάχι του, όταν τον βάλουν στο χειρουργείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ