Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το (κρυφό) love story της Πασχαλίδου

Ο Σουηδός (ασχολείται με ξενοδοχειακές επενδύσεις) που έκλεψε την καρδιά της δημοσιογράφου και η γνωριμία στη Στοκχόλμη που άλλαξε τη ζωή τους.

Μόνο «Χάος» δεν επικρατεί στην προσωπική της ζωή. Μπορεί το τελευταίο βιβλίο που έγραψε να έχει αυτό τον τίτλο, όμως η ίδια τα περνάει μια χαρά, καθώς ένας νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της και, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που είχε φιλοξενηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα στην ελληνική τηλεόραση με δική της εκπομπή αλλά και την παρουσίαση της Γιουροβίζιον, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της Jacobs. Η καταγωγή του αγαπημένου της είναι από τη Σουηδία, παρ’ όλα αυτά έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε πολλές διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, κυρίως λόγω της φύσης του επαγγέλματός του, καθώς ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επενδύσεις.

Με την Αλεξάνδρα είναι μαζί περίπου έναν χρόνο. Γνωρίστηκαν πέρσι το καλοκαίρι στη Στοκχόλμη μέσω κοινών γνωστών και στη συνέχεια εκείνος τη συνάντησε και πάλι στη Σαντορίνη. Από τότε είναι μαζί και μάλιστα συγκατοικούν στη Σουηδία και περνούν υπέροχα. Τον προηγούμενο χειμώνα επισκέφτηκαν την Ταϊλάνδη, όπου παρέμειναν δύο μήνες. Η αγάπη τους για τα ταξίδια σε νέους προορισμούς είναι κάτι που τους ένωσε.

Αυτή την περίοδο οι δυο τους βρίσκονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, παρέμειναν μία εβδομάδα στο ξενοδοχείο της οικογένειας Κοκοτού, στην Ελούντα της Κρήτης. Τον Jacobs έχει γνωρίσει και η κόρη της Αλεξάνδρας, η 6χρονη Μελίνα. Η συμπάθεια που γεννήθηκε ανάμεσά τους ήταν μάλιστα αμοιβαία. Η πιτσιρίκα ήδη του μαθαίνει ελληνικά για να μπορούν να συνεννοούνται καλύτερα.

«Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, περνάμε τέλεια μαζί. Χαίρομαι κυρίως γιατί αγαπάει την πατρίδα μου και θέλει να έρχεται συνέχεια εδώ» δήλωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλώντας στην «Espresso».

«Δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα. Ηρθε πέρυσι μαζί μου πρώτη φορά. Θέλω να του δείξω κι άλλα κομμάτια της, αν και ήδη την έχει λατρέψει. Προσπαθώ να τον ξεναγήσω σε όσο πιο πολλά νησιά μας γίνεται. Τρελαίνεται για τη χώρα μας. Αγοράζει βιβλία που την αφορούν. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την Ελλάδα. Είναι πολύ συγκινητικό. Μου κάνει ερωτήσεις για την ελληνική Ιστορία και ορισμένες φορές ακόμη κι εγώ πρέπει να ψάξω για να του απαντήσω» εξηγεί η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Οσον αφορά τα επαγγελματικά της, η δημοσιογράφος είναι στην καλύτερη φάση, αφού κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση και γράφει σε εφημερίδες στη Σουηδία. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το πέμπτο της βιβλίο με τίτλο «Xάος». Πρόκειται για το ελληνικό λεξικό μιας κρίσης και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, αφού σε δημοσιεύματά τους οι κριτικοί λογοτεχνίας της Σουηδίας την αποκαλούν «ιδιοφυΐα». «Πρώτη φορά έχω δεχτεί τις καλύτερες κριτικές από όλες τις εφημερίδες. Δεν μου έχει ξανασυμβεί» καταλήγει.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...