Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

«Conchita express» στο πάρτι της Βίσση

Η νικήτρια της Γιουροβίζιον τραγούδησε για λίγα λεπτά, ενώ η Ελληνίδα σταρ αφιέρωσε με νόημα το «Ερωτευμενάκι» στον Κωστόπουλο

Πολύς ντόρος για το τίποτα… Ηρθε, είδε, «εισέπραξε» (προφανέστατα ένα ποσό με αρκετά μηδενικά) και απήλθε σε χρόνο dt. Η εμφάνιση της Conchita Wurst στο πάρτι για τα 40 χρόνια καριέρας της Αννας Βίσση στο Jackie O’ Beach του Super Paradise της Μυκόνου, όπως φάνηκε, ήταν… αστραπή. Αλλωστε ήταν γνωστό εξαρχής πως επρόκειτο για ένα guest σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Η «απόλυτη» σταρ βγήκε στη σκηνή τα μεσάνυχτα και τραγούδησε για περίπου τρεις ώρες ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τα τραγούδια της. Η Conchita την τίμησε με την παρουσία της πολύ αργά και για ελάχιστη -σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους- ώρα.Οσο για εκείνους που κάθισαν στα τραπέζια των 450 ευρώ το άτομο (με μενού) και μία σαμπάνια μοιρασμένη στα τέσσερα (όπως είχε αποκαλύψει σε πρωτοσέλιδο της δημοσίευμα η «Εspresso»);

Εχεμύθεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί ήταν οι φραγκάτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του beach bar. Τα ονόματά τους, όπως ήταν φυσικό, δεν έγιναν γνωστά, και αυτό διότι οι διοργανωτές στο meeting που έκαναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του show ζήτησαν από το προσωπικό τους απόλυτη εχεμύθεια, ώστε να μη διαρρεύσει κανένα επώνυμο της λίστας. Αυτό μάλιστα ενισχύεται και από το γεγονός πως από νωρίς το πρωί του Σαββάτου και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο χώρος έμοιαζε με απόρθητο φρούριο, αφού παντού υπήρχαν άτομα ιδιωτικής εταιρίας security, που έλεγχαν τα πάντα μέσα κι έξω.

Με επώνυμους ή μη, η Αννα Βίσση ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της και η Conchita έκλεψε την παράσταση με τη φωνή της και το περιποιημένο μούσι της, σε ένα πάρτι που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάμεσα στους επωνύμους που έδωσαν το «παρών» στο μεγαλειώδες πάρτι ήταν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο μαζί με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη (ο Βαλεντίνο μάλιστα αντάλλαξε κι ένα καυτό φιλί στο στόμα με τη Βίσση προς το τέλος της συναυλίας), ο Πέτρος Κωστόπουλος (στον οποίο η «απόλυτη» αφιέρωσε το «Ερωτευμενάκι»!), η Κριστίν Κρόκος που είχε αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς, η Καλομοίρα (ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τη Βίσση) συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, αλλά και η Σοφία Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά.
Το πάρτι άνοιξε με την Demy και τους Freaky Fortune να τραγουδούν «Rise up», ενώ αμέσως μετά στη σκηνή βρέθηκε η Αννα Βίσση ερμηνεύοντας το τραγούδι της «Αγάπη υπερβολική». Φορώντας μια λευκή στράπλες φόρμα κι ένα μπολερό με μεγάλου μεγέθους κουκούλα, η Ελληνίδα σταρ κατάφερε άλλη μία φορά να αποδείξει πως δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες τραγουδίστριες. Τα ρούχα της έφεραν την υπογραφή του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου. Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που η Αννα Βίσση κάλεσε στη σκηνή την Conchita Wurst, η οποία την παρακολουθούσε όση ώρα η Ελληνίδα σταρ βρισκόταν στο stage.

Αλλωστε δεν είναι τυχαίο που στη συνέντευξη που παραχώρησε σε ολλανδικό κανάλι λίγη ώρα πριν από το σόου, η Conchita δήλωσε πως λατρεύει την Αννα Βίσση και το τραγούδι «Everything», το οποίο οι δύο καλλιτέχνιδες ερμήνευσαν και στη μεγάλη σκηνή του Jackie O’ Beach, με τα πυροτεχνήματα να μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα. Οσοι είδαν από κοντά τη φετινή νικήτρια της Γιουροβίζιον μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, καθώς εκτός από υπέροχη φωνή, διαθέτει τρόπους, είναι ευγενική, ενώ έχει και πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.

Θάνος Μακρογαμβράκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....