Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Προβλέψεις για 13/4

ΚΡΙΟΣ: Η γοητεία σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη και η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας πολύ μεγάλη. Ετσι ό,τι και να σκεφτείτε για τα αισθηματικά σας μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πραγματικότητα αφού κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Το κλίμα στα οικογενειακά σας είναι πολύ αρμονικό και σας γεμίζει με εσωτερική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διαίσθησή σας λειτουργεί ιδιαίτερα έντονα και μπορείτε πολύ εύκολα να αντιληφθείτε τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Ετσι ξέρετε κι εσείς πώς να κινηθείτε σωστά απέναντί τους. Θέλετε να ησυχάσετε από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Ετσι θα μπορέσετε να νιώσετε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι ψυχικά.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στην πολύ κοινωνική διάθεση που σας χαρακτηρίζει μπορείτε να βρεθείτε με αγαπημένους σας φίλους και να διασκεδάσετε μαζί τους. Είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε την προσοχή όλων χάρη στο έξυπνο χιούμορ και τις εύστοχες παρατηρήσεις σας. Πολύ θετικές είναι οι προοπτικές και για τα οικονομικά σας, καθώς εκτός από τον σωστό προγραμματισμό σας, μπορεί να σας έρθουν και κάποια χρήματα που δεν περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη μέρα σε όλα τα επίπεδα, καθώς και να υλοποιήσετε αρκετές επιθυμίες σας, αρκεί να έχετε την υπομονή να αγωνιστείτε ανάλογα. Μην ξεχνάτε πως τίποτα αξιόλογο δεν επιτυγχάνεται χωρίς κόπο. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί, καθώς ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και κουράζετε τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις ανεβάζουν ιδιαίτερα τη διάθεσή σας και σας κάνουν να πιστέψετε ιδιαίτερα σε ένα θετικότερο μέλλον για όσα ζητήματα σας απασχολούν. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεται τους ορίζοντές σας και να κάνετε διαφορετικά πράγματα, που θα σας αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Εχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με καλούς φίλους και να περάσετε ιδιαίτερα όμορφα μαζί τους, ενώ μπορεί να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά προσφέροντάς σας λύση σε κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί. Εντονες ερωτικές στιγμές σας ανανεώνουν ψυχικά και εξελίσσονται σε κάτι καλύτερο στη σχέση σας όσον αφορά τα προσωπικά σας.

ΖΥΓΟΣ:  Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς, καλό θα είναι λοιπόν να ξεδώσετε λίγο, αφήνοντας στην άκρη κάθε είδους προβληματισμό. Είναι κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά. Δείξτε αρκετό ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας και αποφύγετε επίμαχες συζητήσεις. Καλό είναι να επικεντρωθείτε μόνο σε ό,τι σας ευχαριστεί και σας ενώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια ιδιαίτερα ευχάριστα νέα από πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε ανεβάζουν ιδιαίτερα τη διάθεσή σας. Σήμερα όμως θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με πιο απλά πράγματα, όπως π.χ. με τη διαρρύθμιση του χώρου σας. Οι προσκλήσεις για έξοδο δεν θα λείψουν, αλλά προτιμάτε να κινηθείτε σε χαμηλούς τόνους. Αποφύγετε τις καταχρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ θετικό κλίμα για τα αισθηματικά σας, καθώς βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία με το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και η οποία έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές. Καθώς είναι αρκετά τυχερή μέρα για εσάς τολμήστε δραστηριότητες που αναβάλετε εδώ και καιρό (ειδικότερα αν περιέχουν κάποιο ρίσκο). Η επιτυχία σας είναι παραπάνω από σίγουρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρ’ όλη τη συντηρητική φύση σας, σήμερα γίνεστε λίγο «επαναστάτες χωρίς αιτία», καθώς αντιδράτε με πολύ έντονο και υπερβολικό τρόπο χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το μόνο που καταφέρνετε με αυτό τον τρόπο είναι να δημιουργήσετε αναστάτωση και εκνευρισμό στο περιβάλλον σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον αισθηματικό σας τομέα και τα οικογενειακά σας, καθώς είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ακρότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι μοναδικός και μπορείτε εύκολα να πείσετε οποιονδήποτε για το καθετί. Ετσι αν σκοπεύετε να ζητήσετε κάποια χάρη ή να πλησιάσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο, αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για εσάς. Μέσα από κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα μπορείτε να μάθετε σημαντικά πράγματα που αγνοούσατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ευχάριστος τρόπος και η μοναδική άνεση με την οποία χειρίζεστε τα αισθηματικά σας μπορούν κυριολεκτικά να απογειώσουν το πρόσωπο που προκαλεί το ενδιαφέρον σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...