Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Προβλέψεις για 15/4

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή είναι στα πάνω της, καθώς είναι πολλοί είναι αυτοί που θα σας θυμηθούν και θα έχετε τόσες προτάσεις που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Θετικότατες είναι η εξελίξεις και στα επαγγελματικά σας, αρκεί να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να ενεργήσετε ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν σχεδιάζετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς υπάρχουν δυσκολίες που δεν έχετε λάβει υπόψη, ειδικά όσοι γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αποφύγετε κάθε ρίσκο και δείξτε ψυχραιμία στα οικογενειακά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την ευχέρεια λόγου και την ευγένεια που σας διακρίνουν μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Δύσκολα κάποιος θα σας αρνηθεί οτιδήποτε. Θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, ενώ κάποια νέα που θα ακούσετε και αφορούν άτομα που μένουν μακριά σας θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε με μοναδική ευκολία να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και έτσι προσαρμόζετε ανάλογα τη συμπεριφορά σας απέναντί τους. Η γοητεία σας είναι έντονη και γίνεστε πόλος έλξης. Προσπαθήστε όμως να καταπολεμήσετε την τάση σας για εσωστρέφεια.

ΛΕΩΝ: Παραμερίστε την ανάγκη σας να έχετε σε όλα δίκιο, καθώς μπορεί να γίνει αφορμή για έντονες αντιπαραθέσεις στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι φανείτε προσεκτικοί σε καινούργιες γνωριμίες, καθώς μπορεί αρχικά να σας ενθουσιάσουν, αλλά να αποδειχθούν χωρίς ουσία στη συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, χάρη στο ομαδικό πνεύμα που σας διακρίνει και την προσοχή που δίνετε στις λεπτομέρειες. Με τη συντροφιά αγαπημένων σας φίλων θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε το στρες της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσδοκίες σας γίνονται πραγματικότητα στα αισθηματικά σας και μάλιστα με απρόοπτο τρόπο, οπότε ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τα σημερινά γεγονότα. Πολύ καλό είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας, καθώς κάνετε τον συνδυασμό κινήσεων που σας οδηγούν στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι αντιξοότητες είναι αρκετές, το να υιοθετήσετε όμως πεισματική στάση δεν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τίποτα. Μόνο με την υπομονή και τη διπλωματία θα ενεργήσετε αποτελεσματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανότητα να βλέπετε μπροστά οδηγεί τις επαγγελματικές κινήσεις σας σε επιτυχία. Στα προσωπικά σας εμπνέετε ευχάριστα συναισθήματα στον περίγυρό σας. Θα μάθετε κάποιες ειδήσεις για αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ικανοποιηθείτε από τα ευχάριστα νέα που θα ακούσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε ξεκάθαροι στη σχέση σας και να τολμήσετε να κάνετε αλλαγές όπου χρειάζεται. Πολύ θετικές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας, καθώς κάνετε σωστό προγραμματισμό των εξόδων σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια ποσά να βρεθούν με ξαφνικό τρόπο στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πολύ ορθά συντονισμένες προσπάθειές σας όσο και η τύχη σάς βοηθάνε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας, ενώ στα επαγγελματικά οι προσπάθειές σας στρέφονται με επιτυχία, ειδικά σε κάποιο νέο ξεκίνημα. 

ΙΧΘΥΕΣ: Θέλετε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο μόνο για ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Δώστε σημασία στις ιδέες που θα σας έρθουν σήμερα, καθώς θα σας βοηθήσουν πολύ, αν τις αξιοποιήσετε σωστά. Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με κάθε είδους καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...