Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ντύθηκε γαμπρός με… φουστανέλα ο «Μιχαλάκης»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης (από τα «Εγκλήματα») παντρεύτηκε στο χωριό με παραδοσιακό τρόπο την αγαπημένη του Γιώτα Ζαρμακούπη

Γαμπρός ντύθηκε προχθές ο «Μιχαλάκης» από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα». Ο Σταύρος Νικολαΐδης και η αγαπημένη του, αισθητικός στο επάγγελμα, Γιώτα Ζαρμακούπη πέρασαν χέρι χέρι το κατώφλι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παλαιοπύργου στην ορεινή Ναυπακτία, επισημοποιώντας έτσι ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη σχέση τους, που μετράει ήδη τεσσεράμισι χρόνια.

O ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Παλαιόπυργος, από το οποίο κατάγεται η εντυπωσιακή νύφη, κρατώντας έτσι τις παραδόσεις. Ο Σταύρος όσο περίμενε τη νύφη ήταν ντυμένος με παραδοσιακή στολή της περιοχής (φουστανέλα) και κρατούσε την ανθοδέσμη που αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα. Η Γιώτα έλαμπε στο λευκό νυφικό της και είχε επιλέξει κουάφ για τα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα ψηλά. Ο γνωστός ηθοποιός, χωρίς άγχος αλλά με πολύ χιούμορ, όση ώρα περίμενε την άφιξη της νύφης είχε στην αγκαλιά του το σκυλάκι τους τον Οσκαρ, ο οποίος είχε ειδικό… ρόλο και στο προσκλητήριο του γάμου, που έμοιαζε με πρόσκληση σε θεατρική πρεμιέρα λόγω της ιδιότητας του Νικολαΐδη. «Ο Οσκαρ είναι το “παιδάκι” μας και για όσους μας γνωρίζουν από κοντά αποτελεί το σήμα κατατεθέν μας. Είναι μαζί μας τέσσερα χρόνια και δεν θα μπορούσε να λείψει από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, τον γάμο μας…» δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Οταν η Γιώτα έφτασε στην εκκλησία με την άμαξα και έχοντας στο πλευρό της τα δύο παρανυφάκια, ο ευτυχής γαμπρός έβγαλε τη φορεσιά αποκαλύπτοντας το γαλάζιο κοστούμι που είχε επιλέξει για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον ιερό ναό και έχοντας στο πλευρό του εκλεκτούς συγγενείς και φίλους άνοιξε το νέο κεφάλαιο της ζωής του με έναν γάμο έτσι όπως τον είχε ονειρευτεί.
Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η φίλη της νύφης Χαρούλα Χονδρού και η αδελφή του γαμπρού Κάτια Νικολαΐδου, οι οποίες ήταν εξίσου ευτυχισμένες με την κατάληξη αυτού του lοve story. Οι νεόνυμφοι αρκετές φορές κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και οι καλεσμένοι μετά το τέλος του μυστηρίου τούς έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο προαύλιο του ναού με 500 καλεσμένους. Το ζευγάρι ήπιε σαμπάνια και έκοψε την τούρτα που είχε πάνω μια καρδιά και τα ονόματά τους. Οι καλεσμένοι ήπιαν στην υγεία του Σταύρου και της Γιώτας, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο μία ημέρα μετά την ονομαστική εορτή της πανέμορφης νύφης.

Τεριάννα Παππά

(Τις φωτογραφίες τράβηξε η
δημοσιογράφος και φωτογράφος Ζωή Δενδραμή)

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....