Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο Λιδάκης στις φλόγες για τον σκύλο του

Ο Μ. Λιδάκης υπέστη εγκαύματα όταν όρμησε να βγάλει το τετράποδο από το αμάξι του που είχε αρπάξει φωτιά

Η ανιδιοτελής αγάπη του Μανώλη Λιδάκη για τον σκύλο του λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή! Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε ούτε στιγμή όταν είδε πως κινδύνευε ο τετράποδος φίλος του κι έπεσε κυριολεκτικά στη… φωτιά για να τον σώσει, έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Η περιπέτεια για τον 53χρονο Κρητικό καλλιτέχνη ξεκίνησε γύρω στις 17.40 της Τετάρτης, όταν κατευθυνόταν με το όχημά του στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, προκειμένου να περάσει ολιγοήμερες διακοπές.

Κάποια στιγμή, στο ύψος της Τσακώνας, είδε καπνούς να βγαίνουν κάτω από το καπό όπου βρισκόταν η μηχανή. Διατηρώντας την ψυχραιμία του, πάτησε φρένο σε μια προσπάθεια να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Ομως, διαπίστωσε πως όσο και να πατούσε το φρένο, εκείνο δεν υπάκουε στην εντολή και το Ι.Χ. συνέχιζε την πορεία του. Εντρομος πλέον, αναγκάστηκε να το ρίξει πάνω στις προστατευτικές μπάρες, στις οποίες τελικά σταμάτησε. Πάνω στον πανικό, βγήκε από το όχημα, αλλά ο σκύλος του, ένα μπόξερ, είχε στριμωχτεί φοβισμένος στο πίσω κάθισμα.

Σε κίνδυνο

Ο Μανώλης Λιδάκης, συνειδητοποιώντας ότι ο τετράποδος φίλος του βρισκόταν σε κίνδυνο, αφού το αυτοκίνητο είχε ήδη αρχίσει να τυλίγεται στις φλόγες, αδιαφόρησε για το αν θα τραυματιστεί ο ίδιος και δίχως δεύτερη σκέψη έσπευσε να σώσει το μπόξερ, που από τον φόβο του είχε κουλουριαστεί σε μια γωνιά του πίσω καθίσματος. Ο τραγουδιστής, με σβέλτες κινήσεις, άνοιξε μία από τις πίσω πόρτες βγάζοντας το ζωντανό σώο και αβλαβές, αλλά αρκετά τρομοκρατημένο.

Στην προσπάθειά του όμως να το σώσει ο κ. Λιδάκης υπέστη εγκαύματα από τη φωτιά στο δεξί χέρι, στο δεξί πόδι αλλά και στο πρόσωπο, κάτι που δεν φάνηκε να τον απασχολεί ιδιαίτερα, μια και ήταν χαρούμενος που είχε στην αγκαλιά του τον τετράποδο φίλο του. Το αυτοκίνητο, μάρκας Citroen, έπαθε μεγάλη ζημιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί που χρειάστηκε να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων για περίπου μισή ώρα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο Μανώλης Λιδάκης ευχαρίστησε για τη φροντίδα τους τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας, όπου μεταφέρθηκε προκειμένου του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες: «Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και επιστήμονες, η ανθρωπιά που βρήκα εκεί είναι κάτι σπάνιο και συγκινητικό…» είπε ο ίδιος.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...