Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τραπέζωσε φίλους και στελέχη του κόμματος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Περισσός άνοιξε...

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αναστολή και πίσω στο κελί!

Με χειροπέδες στα χέρια και συνοδεία αστυνομικών που τον...

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα...

«Μαϊμού» ηλεκτρολόγοι της ΔΕΗ έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων δήθεν για βλάβες και...

Στα δίχτυα των αστυνομικών Αρχών πιάστηκε αδίστακτη συμμορία τα...

Κυριακή 31/8/14

Συμπλεύστε με τα γεγονότα, όποια και αν είναι αυτά, και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως τη διαίσθησή σας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για…

Συμπλεύστε με τα γεγονότα, όποια και αν είναι αυτά, και αποκτήστε μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις, ενεργοποιώντας συγχρόνως τη διαίσθησή σας. Προβείτε στις απαραίτητες βελτιώσεις για την προσωπική σας προβολή. Αρκετές από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό ολοκληρώνονται, γι’ αυτό αντιμετωπίστε και εσείς το τέλος τους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσετε το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν σας είναι αρεστό ή όχι. Δεχτείτε το σαν ένα σημάδι γνώσης, που σας ετοιμάζει για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Είναι σημαντικό να εστιάσετε τις φιλοδοξίες σας προς την κατεύθυνση που θα ευεργετηθούν και άλλα άτομα μαζί με εσάς. Εκφραστείτε και εξωτερικεύστε πράγματα τα οποία έως τώρα κρατούσατε για εσάς. Μην εμπλακείτε σε οικογενειακές κρίσεις, που θα μπλοκάρουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο πρέπει να γίνουν αποκλειστικά και μόνο με τις σχέσεις που έχετε με τους συνεργάτες σας και κυρίως με τακτ. Ακόμα και αν πιεστείτε λίγο, επιβάλλεται να αποκτήσετε τον έλεγχο, για να αισθανθείτε καλά και δυνατοί να αντεπεξέλθετε. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη να διαλέξει αυτό που θέλει, χωρίς να τη βάζετε σε καλούπια και άστοχους κανονισμούς, για να βαδίσει σε μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από έναν συνάδελφο ή φίλο σάς ενεργοποιεί να μάθετε περισσότερα. Εάν σκοπός σας είναι να προχωρήσετε σε κάποιον συνεταιρισμό, συζητήστε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά επεκταθείτε στη δουλειά σας. Μην αποφασίσετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αν δεν είναι της ειδικότητάς σας, γιατί θα σας στοιχίσει χρόνο, χρήμα και αρκετές καθυστερήσεις σε άλλα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθώντας να τα κάνετε όλα με τον τρόπο που εσείς νομίζετε καλύτερα, εξαντλείτε τα αποθέματα δύναμης και ενέργειας που έχετε. Πάψτε να άγχεστε για ανούσια θέματα που θα μειώσουν τις αντοχές σας, γιατί, όταν θα τις χρειαστείτε πραγματικά, θα σας είναι αδύνατο να τις αναπληρώσετε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του αυτά που του αξίζουν. Εάν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή κάποιο σχέδιό σας που μέχρι τώρα δημιουργούσε μόνο προβλήματα, κάντε το χωρίς να σκύψετε το κεφάλι, γιατί δεν έχετε άλλη επιλογή. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που θα σας εδραιώσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα σας, έως ότου ολοκληρωθεί σωστά το σχέδιό σας. Οι καινούργιες ιδέες θα αποδειχθούν κερδοφόρες αν αποφασίσετε να δουλέψετε περισσότερο για να τις υλοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και δείξτε στους ανωτέρους σας ότι έχετε τις ικανότητες που ζητούν και άλλες τόσες που δεν ξέρουν ή δεν έχουν παρατηρήσει. Η δημιουργικότητά σας θα επιβραβευτεί, γι’ αυτό δουλέψτε πολύ σκληρά για να τελειώσετε μια υποχρέωση που έχετε αναλάβει. Αν θέλετε να είστε συνεπείς, ζητήστε τη συνεργασία των συναδέλφων σας. Προχωρήστε δυναμικά για να μη σας σταματήσει κανείς σε αυτά που αποφασίζετε να κάνετε. Το πρώτο σας βήμα θα χαρακτηρίσει τη δημιουργική σας περίοδο. Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που έχετε υπόψη, χωρίς να παρασύρεστε από παρορμητικές σκέψεις. Αναζητήστε τις αιτίες των κρυφών φόβων σας που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε σε μία σχέση και μετατρέψτε τις σε επιθυμίες για να τους ξεπεράσετε. Κρατήστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Μη γυρνάτε στο παρελθόν και αναλώνετε τον χρόνο σας σκεπτόμενοι για το αν μια συναισθηματική σχέση σας που έχει τελειώσει μπορεί να αναβιώσει. Ασχοληθείτε καλύτερα με τις φιλοδοξίες που έχετε, οι οποίες μπορούν άνετα να μεταβληθούν σε δυνατότητες και τα θετικά θα είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά. Ευτυχώς η διάθεσή σας θα αλλάξει γρήγορα προς όφελος της προσωπικής σας ζωής. Η θετική διέξοδος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σας θα περιορίσει την αρνητικότητα που είχατε έως τώρα στο να προσεγγίζετε τη ζωή με τις δυσκολίες της. Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να αγαπήσετε περισσότερο τα έργα σας, αλλά και τους άλλους που σας περιβάλλουν. Η ανεπτυγμένη διαίσθησή σας θα σας κάνει να μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δεσμευμένοι φροντίστε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στον σύντροφό σας. Να θυμάστε ότι αυτά που σας προτείνουν οι φίλοι σας να δοκιμάσετε στη σχέση σας δεν είναι απαραίτητα σωστά. Μερικές φορές μπορεί να καταστρέψουν ό,τι με κόπο έχετε χτίσει. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές βρείτε άλλον τρόπο, ο οποίος θα βρίσκει σύμφωνο το έτερόν σας ήμισυ και δεν θα προκαλεί εντάσεις, καβγάδες και αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Θα ήταν άσχημο να σχηματίσει για εσάς μια εικόνα που σαφώς δεν σας ταιριάζει. Ξανασκεφτείτε αν πρέπει να κλονίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας. Αναλογιστείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις άσκοπες εξορμήσεις και τις υπερβολές, μια και δεν θα είστε στερημένοι από έμπνευση ή εύνοια. Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές. Εξάλλου, ανάλογα με τις περιστάσεις ξέρετε να βάζετε μπρος τους μηχανισμούς επίθεσης και αυτοάμυνας όταν υπάρχουν κακόβουλες προθέσεις ή δυσκολίες. Συνειδητοποιήστε, εφαρμόστε και μάθετε να προτιμάτε στο καθετί τα μικρά και ουσιαστικά βήματα από τα μεγάλα και εντυπωσιακά που είναι αβέβαια. Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο για να αναπτύξετε τις πρωτοβουλίες σας και ξεκαθαρίστε τις ασάφειες που θα υπάρχουν στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Κυρίως θέστε νέο πλαίσιο σε παλιές και καινούργιες συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες. Ισως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καινούργιες ανακατατάξεις, που θα προέλθουν από συσχετισμούς ή οικονομικές συγκυρίες. Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Θα γεμίσετε διλήμματα, γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε, προβάλλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Παραμερίστε την κτητικότητά σας και δώστε το σύνθημα για γρήγορη αξιολόγηση και εφαρμογή των τρόπων και των κανόνων που αξίζει να υιοθετήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εφόσον κάνετε ρεαλιστικούς υπολογισμούς, επιδιώξτε τη χρηματοδότηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο κεφάλαιο. Επειδή θα υπάρξουν και απρόοπτα σχέδια, μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο σας παίρνει. Πάνω απ’ όλα προσέξτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να μπερδέψετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας θέματα, λόγω της ανυπομονησίας σας. Αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πείσετε κάποια πρόσωπα που χρειάζεστε να πιστέψουν σε εσάς και να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι σας στοιχίζουν. Προτιμήστε να επιλέγετε ό,τι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς συνεργάτες και φίλους θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες. Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές βλέψεις σας και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και σίγουρα θα είστε σε μεγάλο βαθμό ρομαντικοί και πιο αισθησιακοί. Αφήστε λοιπόν στην άκρη το άγχος και τους φόβους της μοναξιάς που σας συντροφεύουν τον τελευταίο καιρό και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα που θα σας συναρπάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούργιες πρωτοβουλίες. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας. Προσανατολιστείτε σε μια αλλαγή που μπορεί, εκτός των συνηθισμένων σας δραστηριοτήτων, να σας δώσει ιδέες για τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τη χαμένη ενέργειά σας. Αν μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας για τις ικανότητες και την εξυπνάδα σας, θα δημιουργήσετε μια σταθερή και πολύτιμη συμμαχία, που θα σας φανεί χρήσιμη στο άμεσο μέλλον. Πολύ θα θέλατε να ξεχάσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά είναι αδύνατο να το καταφέρετε, οπότε καταργήστε την τακτική μπρος- πίσω και βρείτε άμεσες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα απαιτήσουν όλο τον δυναμισμό σας για να αντεπεξέλθετε, αλλά παράλληλα θα έχετε και αρκετή βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια, επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωή σας. Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές μπορούν να αποδώσουν σε πολλά επίπεδα. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, συνεπώς αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούργιες συγκινήσεις.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Νέος έρωτας! Τρελά ερωτευμένος 62χρονος πρωταγωνιστής με 43χρονη συνάδελφό του

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό το γνωρίζει...

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανείς – Το ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στο instagram

Πολλοί γάμοι της σόουμπιζ έγιναν το Σαββατοκύριακο.Ανάμεσά τους ο...

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται στο «Υγεία» από τη Δευτέρα...

Έγινε 39 η γνωστή ηθοποιός και πήγε στη Γλυφάδα με τον αγαπημένο της να τα γιορτάσει

Τα 39α της γενέθλια γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και...