Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Δευτέρα 01/9/2014

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να επανέλθετε στην πραγματικότητα, αντί να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι…

ΚΡΙΟΣ: Το πείσμα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν έχετε σκοπό να σταματήσετε, αν δεν καταφέρετε να προωθηθείτε σε πιο αναβαθμισμένα επίπεδα. Συγκεντρωθείτε και μη βιαστείτε να προβείτε σε ρίσκα που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους δικούς σας, γιατί η διαφορά απόψεων δεν θα σας επιτρέψει να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αύξηση στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα δεν σας φαίνεται τόσο εύκολο να προχωρήσετε σε μια διαφαινόμενη σχέση, αλλά δεν θα μάθετε τον βαθμό δυσκολίας, αν δεν προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις. Κρατήστε σταθερές θασεις και απόψεις, καθώς η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Μερικά άστοχα πράγματα στη σχέση σας μπορούν να διορθωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ, γι’ αυτό απαιτείται να δείξετε υπομονή και να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Μην αγνοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Μπορείτε πιο εύκολα να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να επανέλθετε στην πραγματικότητα, αντί να πλάθετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας και θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, αν αποφύγετε από τη μεριά σας τσακωμούς και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δημιουργείτε προβλήματα με τις παράλογες απαιτήσεις σας, ενώ όλα είναι μια χαρά. Πρέπει να αρχίσετε να στηρίζετε τον σύντροφό σας στα επαγγελματικά του σχέδια. Αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας προμηνύει η σημερινή ημέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη δημιουργική σας διάθεση και την πρακτικότητα να σας βοηθήσουν. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε κατανόηση και να κατακτήσετε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Φανείτε πιο τρυφεροί και συμπονετικοί με τα προβλήματα των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα θα σας δώσει καλές προοπτικές για συνεργασίες και συμφωνίες. Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν για να σας βοηθήσουν. Θα έχετε αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας και οι συγκυρίες να δουλέψουν προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα επικρατήσουν άλλες αντιλήψεις στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά και στον επαγγελματικό, στον οποίο είναι πιθανές οι ανακατατάξεις. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν τα έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνετε περισσότερο ρεαλιστές.

ΙΧΘΥΕΣ: Στρωθείτε χωρίς καθυστέρηση σε αυτά που πρέπει να κάνετε, ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν. Το κλίμα θα είναι σύνθετο και απαιτούνται παντού καλύτεροι συνδυασμοί. Η κατάσταση που επικρατεί αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά δεν μπορούν να γίνουν όλα μονομιάς.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...