Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τετάρτη 03/9/2014

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και…

ΚΡΙΟΣ: Αφού θα πετύχετε αυτά που θέλετε, θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο. Οι θετικές αλλαγές θα αρχίσουν σταδιακά, αν και θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας αποσυντονίσουν. Αρκετές φορές θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς προφανή αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τι σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε απάντηση στα ερωτήματα που είχατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή σας και τα μυστικά σας. Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας.

ΛΕΩΝ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Καλλιεργήστε σε όσους σάς περιβάλλουν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της. Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό τομέα, για να μην απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Για να προβείτε σε κάποια επένδυση, να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά τα λόγια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας θα σας βάλει σε διαδικασία διαβουλεύσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείξουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα. Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μία από τις συνήθειες που έχετε και είναι μείον σας είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε και αρκετή από την ενέργειά σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...