Πέμπτη 04/9/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευτυχώς ο τρόπος που σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να…

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Εξάλλου θα σας γίνουν αρκετές προτάσεις προς μελέτη, ώστε να διαλέξετε αυτές που θα ικανοποιούν καλύτερα τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια προτού δεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν. Ισως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και θα αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, προτού αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις. Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά προτού αποφασίσετε για την εφαρμογή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην οικογένειά σας, σε αντίθεση με τον συναισθηματικό τομέα, που θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος. Ετσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ: Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως, αφού κάνετε τα πάντα γι’ αυτούς, τουλάχιστον δεν θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνοι που θα σας στηρίξουν, οπότε μην καταναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και να τις περάσουν σε τρίτους για δικές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά όντως σας έχουν ανάγκη, αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάζετε στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει για τα επαγγελματικά σας σχέδια δικά σας άτομα, γιατί δεν είναι «μπίζνες». Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευτυχώς ο τρόπος που σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βγάλτε τα αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στον χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια δοκιμασία ή σύγκρουση που θα έχετε με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση. Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας και στην επίτευξη των στόχων σας. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθούν η γοητεία και ο ερωτισμός σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ