Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πέμπτη 04/9/2014

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευτυχώς ο τρόπος που σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να…

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό τομέα, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Εξάλλου θα σας γίνουν αρκετές προτάσεις προς μελέτη, ώστε να διαλέξετε αυτές που θα ικανοποιούν καλύτερα τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια προτού δεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν. Ισως επηρεαστεί αρνητικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και θα αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, προτού αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις. Μελετήστε τα σχέδιά σας προσεκτικά προτού αποφασίσετε για την εφαρμογή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν στιγμές έντονων προβληματισμών στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην οικογένειά σας, σε αντίθεση με τον συναισθηματικό τομέα, που θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένος. Ετσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ: Συνεχίζουν οι δυσκολίες στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους άλλους, οπότε μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις ή συναντήσεις που θα κρύβουν παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί θα επηρεάσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα προκαλέσετε κακόβουλα σχόλια τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε για να ανανεωθείτε και για να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Πρέπει να σταματήσετε να εμπιστεύεστε τους πάντες πιστεύοντας πως, αφού κάνετε τα πάντα γι’ αυτούς, τουλάχιστον δεν θα προσπαθήσουν να σας ζημιώσουν.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε το ταλέντο να διακρίνετε ποιοι είναι εκείνοι που θα σας στηρίξουν, οπότε μην καταναλώνεστε ζητώντας συμβουλές από άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και να τις περάσουν σε τρίτους για δικές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί απέναντι σε συγγενείς και αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να σας βαραίνουν, αλλά όντως σας έχουν ανάγκη, αφού τα προβλήματα και οι ατυχίες τους είναι πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη βάζετε στο χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει για τα επαγγελματικά σας σχέδια δικά σας άτομα, γιατί δεν είναι «μπίζνες». Ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που σας περιβάλλουν, φροντίζοντας να μη μείνετε ακάλυπτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευτυχώς ο τρόπος που σκέφτεστε θα είναι αρκετά εύστροφος, ώστε αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως περιμένατε, να μπορέσετε να αυτοσχεδιάσετε εκ νέου. Κρατήστε ένα καλό επίπεδο στις σχέσεις σας και βγάλτε τα αγκάθια που υπάρχουν, για να γίνουν πιο ανθεκτικές στον χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια δοκιμασία ή σύγκρουση που θα έχετε με κάποιο άτομο του προσωπικού σας περιβάλλοντος θα είναι για καλό, αφού θα σφυρηλατήσει και θα σταθεροποιήσει τη μεταξύ σας σχέση. Τον τελευταίο καιρό έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναπτύξτε διάφορες διασυνδέσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, για να έχετε συμμάχους στην προώθηση των σχεδίων σας και στην επίτευξη των στόχων σας. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην αυξηθούν η γοητεία και ο ερωτισμός σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...