Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Ο Sakis είναι έτοιμος να πιάσει ρόπαλο

«Ψήνεται» συνεργασία με τη Ρούλα Πατεράκη για να ενσαρκώσει στο σανίδι τον «Ηρακλή»

Μετά τον θεό Διόνυσο και τις «Βάκχες» έρχεται ο «Ηρακλής». Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να κάνει ξανά ταξίδι στον χρόνο και να μας το παρουσιάσει στο θέατρο. Την ερχόμενη σεζόν φοράει τη λεοντοκεφαλή του δυνατότερου ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, βάζοντας άλλο ένα στοίχημα με το κοινό, που περιμένει να εκτιμήσει τα υποκριτικά προσόντα του. Ο ποπ σταρ, μετά τα σεμινάρια υποκριτικής που έχει κάνει στην Αμερική και τα μαθήματα δίπλα σε σημαντικούς Ελληνες θεατράνθρωπους, φαίνεται πως αρχίζει να κάνει άνοιγμα προς τον χώρο της ηθοποιίας, χωρίς όμως να αφήνει στην άκρη το τραγούδι.

Γι’ αυτή τη φιλόδοξη παραγωγή, που θα ανέβει στο Pantheon Theater, θα συνεργαστεί ξανά με την εξαιρετική Ρούλα Πατεράκη, με την οποία είχε βρεθεί στην ίδια σκηνή πέρυσι, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησαν οι «Βάκχες» του Ευριπίδη, όπου η σημαντική ηθοποιός ενσάρκωσε τον μάντη Τειρεσία. Μάλιστα και στον «Ηρακλή» η καλλιτέχνιδα θα αναλάβει ανδρικό ρόλο, αφού θα υποδυθεί τον βασιλιά Ευρυσθέα, που θα αναθέσει στον ήρωα να φέρει εις πέρας τους 12 θρυλικούς άθλους του.

Ανάμεσα στις γυναίκες που συζητούν να βρεθούν στο πλευρό του Sakis είναι και η Κόρτνεϊ Πάρκερ, η οποία αναμένεται να έχει ρόλο-έκπληξη στην παράσταση. Η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με τον pop star σε νυχτερινό κέντρο, όμως τώρα θα δοκιμαστεί και στην υποκριτική. Η αγαπημένη του Χρήστου Μάστορα, τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλιsses, αλλά και μία από τις καλύτερες παρουσίες του «Just the 2 of us» (είχε μαθητή τον Μίνωα Θεοχάρη), αυτή τη φορά καλείται να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Και μπορεί μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το κείμενο εκείνη να βρισκόταν σε διακοπές με τον αγαπημένο της, όμως με την επιστροφή της μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού, ώστε να μάθει περισσότερα για την ηρωίδα την οποία θα ενσαρκώσει.

Εναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ακούγεται ότι θα αναλάβει και η Ναταλία Δραγούμη, η οποία συνεχίζει να συμμετέχει στη θεατρική επιτυχία «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη». Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα πάρει μέρος στον «Ηρακλή», ωστόσο έχει κάνει τα πρώτα ραντεβού με τους υπευθύνους της νέας αυτής παραγωγής. Οι τελικές συμφωνίες πάντως αναμένονται μέσα στον μήνα, καθώς θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι πρόβες. Σε ρόλους-κλειδιά θα δούμε εξάλλου τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη Μυρτώ Κοντοβά, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Στόχος είναι η παράσταση να παίζεται πρωί για μαθητές σχολείων, αλλά και βράδυ για το ενήλικο κοινό. Η πρεμιέρα υπολογίζεται για τον Νοέμβριο, εκτός και αν ο «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», που παρουσιάζεται για δεύτερη σεζόν, πάρει παράταση.

tr324t25353 1
Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...