Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Διπλό ράπισμα στον άσωτο Χάρι από τον οργισμένο Κάρολο!

Αντιμέτωπος με την οργή του πληγωμένου πατέρα του ήρθε...

Οι πικάντικες ατάκες της Ντάνιελς στο δικαστήριο για τον έκφυλο Ντόναλντ Τραμπ

Οι λεπτομέρειες της Στόρμι Ντάνιελς στη δικαστική αίθουσα για...

Κλειστή και φέτος η διάσημη παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο υπό τον φόβο...

Ακόμη ένα καλοκαίρι θα παραμείνει κλειστή η παραλία «Ναυάγιο»...

Ο Μικρός Κεραμεικός παρουσιάζει το ολόφρεσκο «Spring Music Festival»

Με ένα νέο μουσικό φεστιβάλ θα κλείσει τη σεζόν...

Ταραχή προκαλέι ο Λε-Πα!

Ο Λευτέρης Πανταζής ξενάγησε την «Espresso» στο πενταώροφο παλάτι του και μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του

Τα… μωρά, πάνω και κάτω από την πίστα, ήταν πάντα η μεγάλη αδυναμία του και οι δεσμοί του με γνωστές κυρίες της showbiz έχουν γράψει ιστορία. Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει όμως για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και κάνει απίστευτες αποκαλύψεις στην «Espresso». «Δύο γνωστές τραγουδίστριες και μία επίσης δημοφιλής ηθοποιός με τις οποίες διατηρούσα δεσμό, έμειναν έγκυες μαζί μου και… απέβαλαν» εκμυστηρεύεται. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, για τον οποίο κάποτε μια θαυμάστριά του έκοψε τις φλέβες της επειδή ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του, δεν το κρύβει ότι θα μπορούσε να ήταν και με έναν άντρα, αρκεί να το ήθελαν και οι δύο πάρα πολύ…

Ο αγαπημένος Λε-Πα, κατά κόσμον Λευτέρης Πανταζής ή Παγκοζίδης, όπως είναι το αληθινό του επίθετο, μας δέχτηκε στην πενταώροφη κατοικία του (οι δύο όροφοι είναι κάτω από τη γη) στη Βουλιαγμένη. Η παρουσία μιας άγνωστης ξανθιάς κυρίας στον χώρο -ήταν ξαπλωμένη σε έναν καναπέ με το άνετο στιλ «βασίλισσας» στο «παλάτι» της- μας έδωσε την αφορμή να αρχίσουμε την κουβέντα μας για -τι άλλο;- «τα μωρά του», που τόσα χρόνια τους φωνάζει από το μικρόφωνο «βασανιστείτε» και «ελάτε να κάνουμε μια ομορφιά».

«Τις γυναίκες τις αγαπώ»

«Τις γυναίκες τις αγαπώ και τις έχω υμνήσει με τα τραγούδια μου. Αφού προερχόμαστε από τις γυναίκες, πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε και με τη Ζώζα, γιατί εκεί που λέγαμε να παντρευτούμε και ήταν έγκυος σε ένα δεύτερο παιδάκι, το έριξε και στράβωσα εγώ. Αυτά είναι τυχερά, νομίζω, σημασία έχει ότι είμαστε αγαπημένοι και έχουμε την κόρη μας» μας λέει. Αφού κάνει μια παύση, ρίχνει τη… βόμβα του! «Πάντως και με τις άλλες τρεις γυναίκες που ήμουνα σε σοβαρή σχέση κι έτοιμος να κάνω και το επόμενο βήμα, έχασα από ένα παιδάκι. Δουλεύανε πάρα πολύ και απέβαλαν. Μόλις το άκουσα κόπηκαν τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι δίνομαι πολύ στις γυναίκες, αλλά όλες όσες είχα, έκανα επτά-οκτώ δεσμούς στη ζωή μου, μου παραπονιόντουσαν ότι δεν ήμουνα συνέχεια μαζί τους και με ζήλευαν. Μα, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει, γιατί εγώ από μικρός έχω μάθει να τρέχω για τη δουλειά μου και αυτή η κίνηση και η ενέργεια που δίνω με τρέφει, μου δίνει ζωή».

Ομως ο σούπερ αποκαλυπτικός Λε-Πα, μιλώντας για τον έρωτα σε όλες τις μορφές, μας εκφράζει την άποψή του και για πιο «προχωρημένα» μονοπάτια. «Η αλήθεια είναι πως έναν καλλιτέχνη τον φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Αυτό δεν είναι κακό, μου έχει τύχει κι εμένα. Τώρα, αν δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω μέχρι τώρα, ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι θα σου φέρει… Εγώ με τους gay δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γιατί πιστεύω αυτό που λένε, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Θα μπορούσα να ήμουνα με έναν άντρα, αρκεί να το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Το λέω αυτό με την άνεση του ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα πλέον, άλλωστε οι έρωτές μου με τις γυναίκες είναι γνωστοί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον και τι σου ξημερώνει. Εγώ τους αγαπάω τους ανθρώπους, πέρα από το φύλο τους. Αλλωστε έχω πολλούς φίλους gay, και άντρες και γυναίκες, και τους αγαπάω όλους» λέει ο τραγουδιστής. Η αλήθεια είναι πως εδώ και 35 χρόνια ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά, το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται, πάνω από όλα, στο… μυαλό του. Στα πρώτα του βήματα έλεγαν ότι φωνητικά μιμείται τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον παρομοίαζαν με «γρίπη, που θα περάσει». «Ε, αυτή η γρίπη έγινε ανίατη ασθένεια και κρατάει 33 χρόνια» λέει σήμερα ο ίδιος. Μέχρι τώρα έχει ηχογραφήσει 40 δίσκους που όλοι έχουν γίνει είτε χρυσοί είτε πλατινένιοι και περιέχουν μεγάλα σουξέ, όπως τα «Να πεθάνουν οι γυναίκες», «Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας», «Ταραχή», «Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος», «Από δω η γυναίκα μου κι από εκεί το αίσθημά μου».

Για 10 χρόνια (από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 μέχρι τα μέσα των 90s) το άστρο του μεσουράνησε. Ηταν η εποχή που το όνομά του μπήκε με τεράστια φωτεινά γράμματα σε μεγάλα λαϊκά κέντρα, με πρώτο και καλύτερο το Diogenis Palace, που εγκαινίασε ο ίδιος με την Αννα Βίσση, ενώ υπέγραψε σειρά ρούχων και άρωμα. 

«Δεν κρατάω κακία»

«Ευχαριστώ πολύ τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη που μου έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσω στα μαγαζιά του με πλούσια προγράμματα και μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και διάφορους γκεστ σταρ, που κατά καιρούς προσκαλούσε, όπως είναι οι Gipsy Kings, ο Πολ Ανκα, ο Νιλ Σεντάκα, ο Ντέμης Ρούσσος και άλλοι» υποστηρίζει και θυμάται ότι εκείνη την εποχή εμφανίστηκαν μαζί του και νέοι τραγουδιστές που στη συνέχεια έγιναν ονόματα και κάποιοι από αυτούς τον… ξέχασαν. «Ανάμεσα στους τότε νέους τραγουδιστές που ξεκίνησαν στο πλευρό μου ήταν η Λίτσα Γιαγκούση, ο Νότης Σφακιανάκης, η Καίτη Γαρμπή, ο Χρήστος Δάντης, η Κατερίνα Κούκα. Τους βοήθησα όλους και μπράβο τους γιατί στη συνέχεια έκαναν μεγάλη πορεία. Υπάρχουν όμως και μερικοί που έχω βοηθήσει οι οποίοι δεν το θυμούνται, αλλά δεν τους κατονομάζω και δεν τους κρατάω κακία».

Η αδικία με την αφίσα και η καριέρα του… λουστράκου

Υπήρξαν όμως και στιγμές στην καριέρα του που κάποιοι θέλησαν να τον υποτιμήσουν. «Θα σας πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Πρόπερσι που τραγούδησα με την Ελενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, έκανα τη συμφωνία με το μαγαζί να έχω ίση μεταχείριση με τις δύο συναδέλφους μου, αλλά μόλις ξεκινήσαμε η δική μου αφίσα δεν μπήκε στη μαρκίζα. Πληγώθηκα πολύ με αυτό. Επρεπε να φύγω από το μαγαζί, αλλά κάθισα γιατί είχα δώσει τον λόγο μου. Μετά διορθώθηκε αυτή η αδικία. Δεν ξέρω ποιος ή ποια το έκανε, αλλά εγώ πληγώθηκα, γιατί δεν είμαι κάποιος τυχαίος, έχω την ιστορία μου και το κοινό μου. Απόδειξη ότι το σχήμα πήγε πολύ καλά κι εγώ είχα μεγάλη επιτυχία» αποκαλύπτει.

«Δεν θέλω να πω ότι είμαι το παιδί-θαύμα, αλλά πάντα, από το 1979 που βγήκα, ήμουνα μέσα στα πράγματα, δουλεύω πάντα στην Αθήνα χειμώνα-καλοκαίρι και κάνω επιτυχίες. Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα μου και στο γεγονός ότι ψάχνομαι για να είμαι πάντα σύγχρονος και επίκαιρος. Απόδειξη ότι τώρα έρχονται στα μαγαζιά που δουλεύω τα παιδιά εκείνων που πριν από 20 χρόνια ήταν φανατικοί θαυμαστές μου και θαμώνες στα κέντρα που τραγουδούσα» μας λέει ο τραγουδιστής, που δεν ξεχνάει ποτέ ότι ξεκίνησε στα 13 του από τις φτωχογειτονιές των δυτικών προαστίων, όπου έμενε, δούλευε παράλληλα ως λουστράκος, αλλά και ως τραγουδιστής για να βοηθήσει την πολυμελή οικογένειά του. Μάλιστα το κασελάκι που χρησιμοποιούσε ως λουστράκος το έχει βάλει σε περίοπτη θέση στο μεγάλο σαλόνι του σπιτιού του.

Η κόρη του, τα νέα του σουξέ και η κουμπαριά με τη Σάσα Μπάστα

O Λευτέρης Πανταζής μάς δηλώνει ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί η κόρη του, η Κωνσταντίνα, τελείωσε τις σπουδές της στο Μαϊάμι (σπούδασε σκηνοθεσία, θέατρο και κινηματογράφο) και γύρισε στην Ελλάδα. «Χαίρομαι που ήδη έπαιξε στη σειρά “Μοντέρνα οικογένεια” και τα σχόλια που έχω ακούσει για την καλλιτεχνική της απόδοση είναι πολύ καλά. Αυτό με χαροποιεί, γιατί τα λεφτά μου δεν πήγαν… τσάμπα τόσα χρόνια στην Αμερική» λέει γελώντας ο Λευτέρης και συνεχίζει: «Τώρα κάνει τη δική της… επανάσταση, βρίσκεται στη Σαντορίνη και δουλεύει σε ένα μαγαζί, που κάνουν συναυλίες διάφορα συγκροτήματα».

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ξεκίνησε για εκείνον μια νέα περίοδος δημιουργίας. «Εκανα μεγάλες επιτυχίες με τα τραγούδια “Ξαναγύρισες, ε;” και “Απιστος”. Στη συνέχεια τραγούδησα ντουέτο με τον Tus ένα πολύ ωραίο κομμάτι που λέγεται “Ερωτας” και ήδη έχει 500.000 views στο YouTube. Επίσης ηχογράφησα ένα τραγούδι με τίτλο “Αν τη δείτε” και θα μπει στο CD που ετοιμάζεται για το Χαμόγελο του Παιδιού. Σε αυτό συμμετέχουν 10 τραγουδιστές, ο καθένας με ένα κομμάτι».

Ο τραγουδιστής μάς αποκάλυψε ότι θα παντρέψει τον μουσικό παραγωγό και dj Βαλεντίνο με τη Σάσα Μπάστα, με την οποία μόλις ηχογράφησε ένα τραγούδι που τιτλοφορείται «Αντι-άπιστος». Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο Romeo με τον Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά, ενώ τον Σεπτέμβριο θα κάνει συναυλίες σε πέντε πόλεις της Αυστραλίας. Οσο για τον Δήμο της Βουλιαγμένης, την περιοχή που μένει, έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και περιμένει από τον νέο δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να τον αξιοποιήσει σε όποιο πόστο εκείνος θέλει.

Αλκίνοο Μπουνιά
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Oι σχολιαστές της Eurovision Καλούτα και Αλευράς τα… άκουσαν από χρήστες των social media

Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα... τζάμπα τα λεφτά! «Καθόλου...

Το τελευταίο αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Στο κοιμητήριο του Ζωγράφου βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...