Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Σήμερα (τρεις) γάμοι γίνονται

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τις αγαπημένες τους ανεβαίνουν Κόκκαλης, Κορωνιάς και Χάρης Δαυίδ

Σε Εκάλη, Σπέτσες και Πάτμο σήμερα γάμοι γίνονται. Η υψηλή κοινωνία βάζει τα καλά της, αφού ο Ντίνος Κόκκαλης παντρεύεται την Αταλάντη Μαρτίνου, ενώ τον χορό του Ησαΐα θα χορέψουν ακόμη ο Γιάννης Κορωνιάς με τη Χλόη Λασκαρίδη, καθώς και ο Χάρης Δαυίδ με τη Λάνα Ντιμπιέρ. Ο γιος του Σωκράτη και της Ελενας Κόκκαλη, Ντίνος, και η Αταλάντη θα έρθουν εις γάμου κοινωνία επισημοποιώντας το φλογερό love story τους στις Σπέτσες, εκεί όπου παραθερίζει τους καλοκαιρινούς μήνες η οικογένεια Μαρτίνου. Τόσο οι συγγενείς του γαμπρού όσο και της νύφης κρατούν χαμηλούς τόνους για το ευτυχές γεγονός, το οποίο θα έχει έντονο κοσμικό ενδιαφέρον.

Οι κρατήσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» για τη διαμονή κάποιων προσκεκλημένων είναι αποκλειστικά για τους φίλους του ζευγαριού κι έχουν γίνει εδώ και καιρό, ενώ τις προηγούμενες μέρες τα cocktail parties, με πρωταγωνιστές τους νεαρούς guests έκλεψαν την παράσταση. Ανάμεσα στα ονόματα που φιγουράρουν στη μεγάλη λίστα των καλεσμένων ξεχωρίζουν αυτά των Λιβανίου, Προκοπίου και Οικονόμου. Την επιμέλεια και τις λεπτομέρειες των προετοιμασιών είχε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα η μητέρα της Αταλάντης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία ξεχωρίζει εκτός από το υψηλό γούστο της και για την έντονη φιλανθρωπική δράση της.

Στην Εκάλη

Γαμήλιες καμπάνες σήμερα και στην Εκάλη. Ο Γιάννης Κορωνιάς, γιος του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Vodafone Γιώργου Κορωνιά και της πρώην συζύγου του Χριστίνας Αγγελοπούλου, παντρεύεται τη Χλόη Λασκαρίδη, κόρη του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων (μεταξύ των οποίων της «Μεγάλης Βρεταννίας») Θανάση Λασκαρίδη. Ο γάμος των δύο νέων θα γίνει στο πατρικό σπίτι της Χλόης στην Εκάλη (την επονομαζόμενη «Βίλα Καίτη»), ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση, με τον κήπο της βίλας να είναι στολισμένος όπως αρμόζει στην περίσταση για να υποδεχτεί τους καλεσμένους (από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο) των δύο ισχυρών οικογενειών. Ο Γιάννης Κορωνιάς και η Χλόη Λασκαρίδη, η οποία ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα της, είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια κι εκτός από την αγάπη τους για τα ταξίδια, τους ενώνει και η αγάπη τους για τα ζώα.

Στο νησί της Αποκάλυψης, ο Mr Coca-Cola Χάρης Δαυίδ και η Λάνα Ντιμπιέρ θα ανέβουν -παρουσία 200 καλεσμένων- τα σκαλιά της εκκλησίας, στη Χώρα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι στους Αρκιούς, ένα μικρό νησί κοντά στην Πάτμο. Οι καλεσμένοι θα μεταβούν εκεί με σκάφη και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαίσια εδέσματα, πολλά κοκτέιλ και σαμπάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Κυριακή η παρέα θα αναχωρήσει για τη Σάμο. Ο Χάρης και η Λάνα γνωρίστηκαν όταν η καθηγήτρια στο επάγγελμα γλυκιά Γαλλίδα ανέλαβε να κάνει μαθήματα στην κόρη του, Αύρα (από τον πρώτο του γάμο, από τον οποίο έχει αποκτήσει κι έναν γιο, τον Γιώργο), όταν η νεαρή ετοιμαζόταν για εξετάσεις. Μάλιστα και η μέλλουσα κυρία Δαυίδ έχει τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της.

Σάσα Σταμάτη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...