Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Το… ταραγμένο φθινόπωρο «φέρνει» εκλογές!

Η Ματωμένη Σελήνη, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή και ο κίνδυνος να γίνουν τα Βαλκάνια ξαφνικά «Ουκρανία και Μέση Ανατολή»

Πολιτικές ανατροπές και «κωλοτούμπες» της τελευταίας στιγμής που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην Ελλάδα. Εκλογές, αλλά και αστάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο. Εντάσεις και αδιέξοδα. Αυτά και άλλα πολλά «γράφουν» τα άστρα για το φετινό ταραγμένο φθινόπωρο, που φέρνει μία ακόμη Ματωμένη Σελήνη, με το τέλος του Σεπτεμβρίου και τις αρχές του Οκτωβρίου να φέρνουν τα προεόρτια για ό,τι πρόκειται να επακολουθήσει. Οπως εξηγεί στην «Espresso της Κυριακής» η αστρολογική σύμβουλος κι εκπρόσωπος της American of Astrologers of Hellas Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η δεύτερη από τις τέσσερις συνολικά εκλείψεις Σελήνης με την κωδική ονομασία «Blood Red Moon» (που πραγματοποιούνται διαδοχικά στο διάστημα Απρίλιος 2014 – Σεπτέμβριος 2015) θα συμβεί στην καρδιά του φθινοπώρου και θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στον παγκόσμιο χάρτη.

«Ο Οκτώβριος είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος μήνας, τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη. Στις 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η δεύτερη -από τις τέσσερις που θα πραγματοποιηθούν- έκλειψη Σελήνης με την ονομασία “Blood Red Moon” στον άξονα Ζυγού – Κριού» λέει στην «Espresso της Κυριακής» η αστρολόγος. «Αυτή η έκλειψη είναι συνολική σεληνιακή έκλειψη, ορατή στο Ντένβερ (πρωτεύουσα του Κολοράντο). Επίσης, στις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 0 μοίρες και 25 λεπτά. Τα φαινόμενα αυτά οδηγούν σε σοβαρές εξελίξεις για τη χώρα μας. Η Ελλάδα, όπως φαίνεται, μέσα από μεγάλες πολιτικές ανατροπές οδηγείται σε εκλογές. Από το σκηνικό έντασης που θα επικρατήσει, φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα, ενώ κερδισμένη θα βγει και η Χρυσή Αυγή. Παράλληλα, τα περισσότερα μικρά κόμματα χάνονται από τον πολιτικό χάρτη».

Ο Τσίπρας

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέβει, όπως επιθυμεί, τα σκαλοπάτια του Μαξίμου, αλλά όχι αυτοδύναμος. Το όνομα-κλειδί στις εξελίξεις, σύμφωνα με τα άστρα, θα είναι ο Καραμανλής».

Οπως εξηγεί η Δήμητρα Παπανικολοπούλου, τα αστρολογικά γεγονότα ευνοούν την επιστροφή και την επιβολή προσώπων που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν. «Ενα τέτοιο πρόσωπο είναι ο Κώστας Καραμανλής. Σε οικονομικό επίπεδο, από την άλλη, οι καταστάσεις θα οδηγήσουν σε νέο αδιέξοδο και νέα βουτιά, η οποία θα οδηγήσει με τη σειρά της σε νέες πολιτικές εντάσεις. Κλειδί στις κοινωνικές εξάρσεις θα είναι οι ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας» καταλήγει η ειδικός.

Αναταραχές

Ανατρεπτικές όμως θα είναι οι εξελίξεις και σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το ευρώ φαίνεται να οδηγείται -στην περίπτωση που δεν γίνει κάτι δραστικό για να σωθεί- σε τέλος εποχής. «Ομως, όσα και να συμβούν στην Ελλάδα, η χώρας μας θα είναι σε καλύτερη μοίρα από αυτό που θα συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελλάδα θα είναι στη μέση και η Μεσόγειος με τα Βαλκάνια θα φλέγονται. Εκτός από τη Μέση Ανατολή, με τη Γάζα και τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, όπου το σκηνικό που βλέπουμε σήμερα είναι μόνο η αρχή, τεκτονικές ανατροπές θα έχουμε στην Τουρκία, στη Βουλγαρία, στην Κύπρο, στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στη Βρετανία, στη Νορβηγία και τις ΗΠΑ. Η Τουρκία θα συγκλονιστεί από δολοφονία πολιτικού, θα γίνει απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν, ενώ θα υπάρξει και σκηνικό νέας Αραβικής Ανοιξης» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Και συνεχίζει: «Η Βουλγαρία θα γίνει η Ουκρανία των Βαλκανίων, με τις αποσχιστικές τάσεις και τον διχασμό να κυριαρχούν. Η Γαλλία θα συγκλονιστεί από μεγάλες αναταραχές του μουσουλμανικού στοιχείου στον Νότο, ενώ Βρετανία και Νορβηγία γίνονται θέατρο τρομοκρατικών επιθέσεων. Δύσκολες ώρες περνά και ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, καθώς η σύνοδος Δία – Κρόνου τον στιγματίζει με μοιραίο τρόπο. Κερδισμένοι αυτή την περίοδο βγαίνουν ο Πούτιν και Κίνα. Ομως, ειδικά στη Ρωσία, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα και υπάρχει ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας στην ξηρά. Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων με ανακατατάξεις και αλλαγές. Η Γερμανία και η Αγγλία θα δεχτούν μεγάλα χτυπήματα, ενώ η διάλυση του ευρώ δείχνει πιο πιθανή από ποτέ, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο. Μεγάλες εξεγέρσεις θα γίνουν σε Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία ως αποτέλεσμα της “πυρκαγιάς” ολόκληρου του Νότου. Τα αστρολογικά γεγονότα του φθινοπώρου σηματοδοτούν ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ, το οποίο θα ξεκινήσει από τη Wall Street, με το κραχ του 1922 να μοιάζει με αεράκι μπροστά στον τυφώνα που έρχεται. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα γίνουν σήμα κατατεθέν, ενώ μεγάλος σεισμός θα αναστατώσει την Αμερική, με πιθανότερα επίκεντρα τη Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες, την Καλιφόρνια γενικότερα, το Μεξικό».

Το φαινόμενο που γράφει Ιστορία
444345tfg3235t 2
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ της Ματωμένης Σελήνης, το οποίο αστρολογικά θεωρείται από τα πιο δυνατά ουράνια φαινόμενα, συνδυάζεται και στο παρελθόν με σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την Ιστορία τόσο της χώρας μας όσο και της παγκόσμιας σκηνής. Σύμφωνα με την αστρολογική σύμβουλο και εκπρόσωπο της American of Astrologers of Hellas Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η ιστορική αναδρομή φανερώνει μάλιστα πως τα ματωμένα φεγγάρια πάντα άλλαζαν τον πλανήτη. «Εχουν φέρει δικτατορίες, γεννήσεις μεγάλων ηγετών και πολέμους. Αντίστοιχες χαρακτηριστικές χρονιές είναι το 1492, το 1493, το 1949, το 1967. Και σημειώστε πως τα αστρολογικά φαινόμενα του φετινού φθινοπώρου θα επηρεάσουν τις εξελίξεις, άρα και τις ζωές μας, και όλο το 2015. Μόνο μετά τον Μάρτιο του 2016 “ανασαίνει” ο αστρολογικός χάρτης με θετικά γεγονότα και την ελπίδα να ξαναχτίζεται σταδιακά».

Οι… προφητείες και η  «Δευτέρα Παρουσία»
444345tfg3235t 3
Η ΠΡΩΤΗ από τις τέσσερις διαδοχικές ματωμένες φάσεις του φεγγαριού συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, στις 15 του μήνα. Ακολουθεί το Blood Red Moon στις 8 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια η Σελήνη θα ξαναγίνει κόκκινη στις 4 Απριλίου του 2015. Ο κύκλος θα κλείσει τελικά τον Σεπτέμβριο του 2015, στις 28, όταν το φεγγάρι θα ξαναγίνει χαλκοκόκκινος δίσκος. Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό με την ελληνική λέξη «Τetras» και αποτελείται από τέσσερις συνεχόμενες σεληνιακές εκλείψεις, ανάμεσα στις οποίες θα παρεμβάλλονται έξι πανσέληνοι. Εννοείται πως οι προφητείες, που αγαπούν τα σημάδια από τους ουρανούς, δίνουν και παίρνουν, ειδικά στην Αμερική, όπου κάποιοι μιλούν ακόμη και για «Δευτέρα Παρουσία». 

Η ΝASA βεβαίως από την πλευρά της διασκεδάζει τις εντυπώσεις, έχοντας ήδη βγάλει ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για την Τετράδα του 2014-2015 είναι ότι όλες οι εκλείψεις θα είναι ορατές σε όλες τις ΗΠΑ ή σε κάποια μέρη τους. Οπως εξάλλου διευκρινίζει η Υπηρεσία, οι Τετράδες θα είναι συχνό φαινόμενο στον 21ο αιώνα, αν και αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Για παράδειγμα, από το 1600 έως το 1900 δεν υπήρχαν καθόλου Τετράδες.

Θάνος Μακρογαμβράκης

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...