Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Τρίτη 09/9/2014

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείτε παρακινδυνευμένες θα διαπιστώσετε ότι…

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα λείψει η εισβολή τρίτων προσώπων στη ζωή σας. Θα ήταν πιο σωστό να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον οργανισμό σας πριν αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις που δεν θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχετε κατά νου και τις θεωρείτε παρακινδυνευμένες θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν είναι τόσο επικίνδυνες. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις οικονομικές σας διεκδικήσεις και αποφύγετε βιασύνες που θα οδηγήσουν σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον των εργασιακών σας θεμάτων και δείτε ποια σημεία είναι αυτά που πρέπει να αλλάξετε και ποια αυτά που πρέπει να διορθώσετε. Πρέπει να αποβάλετε τις τάσεις επιθετικότητας που έχετε και να αφήσετε τα «δράματα» για το θέατρο.

ΛΕΩΝ: Παρότι δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις που θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον, αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Η σωστή διαχείριση θα είναι το κλειδί για την αύξηση των εσόδων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το παρελθόν εκεί όπου ανήκει για να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας. Παρότι κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και ειδικά στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Οι λόγοι για τους οποίους τσακώνεστε με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι ανύπαρκτοι, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο να τους προβάλλετε και να γίνεστε πειστικοί. Η συμπεριφορά σας προκαλεί ένταση στο ταίρι σας που αμφιβάλλει για πολλά και κλονίζονται τα πιστεύω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια σοβαρή συζήτηση που θα τραβήξει την προσοχή του συντρόφου σας και ολοκληρώστε την. Μην εξαφανιστείτε άλλη μία φορά αφήνοντάς τη στη μέση. Ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας δείξει την αγάπη του και να σας χαρίσει απλόχερα την τρυφερότητά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να αποφύγετε έναν χωρισμό που δεν θέλετε να έρθει, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Το καλύτερο είναι να του αφήσετε χώρο και να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβεβαιώστε άλλη μία φορά την αγάπη σας και προσέξτε ώστε τις υποσχέσεις που θα δώσετε για το μέλλον να είστε σε θέση να τις πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας για να μην κάνετε βαριά την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε τον. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς και δείξτε λεπτότητα, όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του.

ΙΧΘΥΕΣ: Από εσάς εξαρτάται να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική στην κριτική που θα σας κάνει ο σύντροφός σας, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλεται να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...