Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο… πόλεμος Μενεγάκη – Στεφανίδου

Ποια αστέρια της showbiz πολιορκούν για να κάνουν ποδαρικό στην πρεμιέρα των εκπομπών τους

Πρεμιέρα με την Μπαλατσινού

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει για γκεστ στην πρώτη της εκπομπή την κουμπάρα της

Με ποια θέλει να κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη; Ποιον άσο κρύβει στο μανίκι της στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν θα μας καλωσορίσει στη νέα τηλεοπτική σεζόν; Η ωραία Ελένη του Alpha και τα στελέχη της εκπομπής της ψάχνουν να βρουν τους πιο δημοφιλείς καλεσμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά αυτό που έκανε ιδιαίτερο… κλικ σε όλους ήταν εκείνο της Τζένης Μπαλατσινού. Η κουμπάρα της Ελένης, με την οποία η παρουσιάστρια έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις της (θυμίζουμε ότι υπήρχε μια «απόσταση» μετά το διαζύγιο της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο, λόγω των φωτογραφιών που είχε δημοσιεύσει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο περιοδικό του με εκείνη και τον Ματέο Παντζόπουλο σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι) θα ιντριγκάρει το κοινό για πολλούς λόγους. Πρώτον, γιατί θα μιλήσει για τον ξαφνικό, πλην «βελούδινο» χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο -έως τώρα έχει τηρήσει σιγή ιχθύος- και, δεύτερον, γιατί όλα αυτά θα τα πει στην κουμπάρα της (της έχει βαφτίσει τη μικρή κόρη της Βαλέρια), με την οποία τη συνδέουν πλέον πολλά.

Η Ελένη Μενεγάκη επιθυμεί όμως να έχει στην εκπομπή της και τη Ζέτα Μακρυπούλια, που ετοιμάζεται για τη θεατρική παράσταση «Ωραία μου κυρία» δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη, μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα ανεβάσει τη «Μελωδία της ευτυχίας» με παρτενέρ τη Νάντια Κοντογεώργη, ελπίζοντας ότι μπορεί να αποσπάσει ακόμη και την ημερομηνία του γάμου τους.

Μεγάλη επιτυχία για την Ελένη θα ήταν να φέρει στο πλατό της εκπομπή της την αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ. Βέβαια και το ζεύγος Σάκη Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη βρίσκεται ψηλά στη λίστα των καλεσμένων.

Ομως και η άλλη κουμπάρα της Ελένης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα περάσει σίγουρα από το στούντιο, αφού είναι το γούρι της Μενεγάκη εδώ και χρόνια. Το ενδιαφέρον για την τραγουδίστρια θα είναι να μιλήσει για την απόφαση να μη συνεργαστεί με τη Μιμή Ντενίση.

g525t45y34yeyherh

Η… mamma «Miα» Ηλιάδη

Η τραγουδίστρια κάνει ποδαρικό για την καινούργια σεζόν με πολλές αποκαλύψεις

Οικογενειακή ατμόσφαιρα θέλει να έχει στην πρώτη εκπομπή της, «Μία», η Τατιάνα Στεφανίδου. Οι πληροφορίες λένε πως η παρουσιάστρια, η οποία κι εκείνη θα κάνει πρεμιέρα στο Star στις 29 Σεπτεμβρίου, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, έχει έρθει σε επαφή με την Αγγελική Ηλιάδη, προκειμένου να παρουσιάσει την καινούργια φαμίλια της: τον σύντροφο της ζωής της Σάββα Γκέντσογλου και τον γιο τους, ο οποίος είναι η μεγάλη αδυναμία του Μπαμπίνου, καρπού του έρωτα της τραγουδίστριας με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Η Τατιάνα επιθυμεί να παρουσιάσει πλάνα από το σπίτι τους, τους γονείς τους και τη γιαγιά της Αγγελικής, Καίτη Γκρέυ, σε μια πολύ γλυκιά και τρυφερή εκπομπή.

Επειδή όμως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», η παρουσιάστρια έχει έρθει σε επαφή και με άλλα δυνατά ονόματα της showbiz, τα οποία θα ήθελε διακαώς να φιλοξενήσει στην εκπομπή της. Ετσι, λέγεται ότι έχει κάνει κρούση στη Δούκισσα Νομικού, τη βασίλισσα του «Dancing with the stars», η οποία είναι ελεύθερη και ωραία μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη. Ακόμη έχει ενδιαφερθεί για τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζεται, αλλά κι επειδή ο δεσμός του με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα καλά κρατεί (είδαμε και σχετικές φωτογραφίες τους στη βάφτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα, όπου έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους).

Επίσης, δύο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της Τατιάνας. Πρόκειται για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έκανε το μεγάλο άλμα κι έφυγε από τον Alpha, επιλέγοντας έναν ρόλο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Τρίχες», από το να συνεχίσει την επιτυχία του «Δέστε τους». Το δεύτερο πρόσωπο είναι η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία έχει απασχολήσει τόσο με την επιτυχία της στο «Your face sounds familiar» όσο και με την παραγωγή «Τα Καρντάσιανς», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα, η οποία θα προβάλλεται ξανά από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 -τρεις φορές την εβδομάδα- και μάλιστα live.

3qt53t5twt5ewt

Μαρία Ανδρέου

Εκπλήξεις και νέα πρόσωπα στο ανανεωμένο «ΦΜ Live»
r234f234fr 2 0
ΑΕΡΑΣ ανανέωσης για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Οι δύο παρουσιαστές του Star, που ήδη βρίσκονται στα γραφεία τους, ετοιμάζουν εκπλήξεις για τους τηλεθεατές τους, κάνοντας σημαντικές αλλαγές στο «ΦΜ Live». Αυτή είναι η έκτη σεζόν του διδύμου στο κανάλι της Κηφισιάς και σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου, στις 15.45, αμέσως μετά την εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Το πλατό έχει υποστεί ολικό… λίφτινγκ, ώστε να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές, ενώ στο πάνελ της εκπομπής υπάρχουν αποχωρήσεις και νέα πρόσωπα. Η Νιόβη Τσόγια και ο Λουκάς Καρνής φεύγουν και τις θέσεις τους δίπλα στον Φώτη και τη Μαρία παίρνουν δύο άνθρωποι… μέσα σε όλα. Πρόκειται για τον Στέλιο Χανταμπάκη, το 28χρονο μοντέλο, ο οποίος μάλιστα πέρυσι έπαιρνε μέρος στην εκπομπή «Wanted» του ΑΝΤ1 μαζί με τους Γιώργο Μανίκα, Κώστα Σιδεράτο και Γιώργο Βασιλόπουλο, και την εκκεντρική δημοσιογράφο Αντιγόνη Παντά – Χάρβα, γνωστή από την πορεία της σε περιοδικά, στα οποία επιδιδόταν σε «προχωρημένα». Προχθές έγινε η φωτογράφιση, ενώ γυρίστηκε και το τρέιλερ του νέου «ΦΜ Live», η προβολή του οποίου αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα.
r234f234fr 3
Σάσα Σταμάτη

Η πρώτη σύσκεψη και οι selfιes στο «Πρωινό» 
r234f234fr 6
Οι παλιοί υποδέχτηκαν τους νέους. Τα καινούργια μέλη της ομάδας καλωσόρισε στο πλατό του Κάπα Studios χθες το πρωί, στην πρώτη σύσκεψη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το επιτελείο του «Πρωινού» ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με ανεβασμένη διάθεση συναντήθηκαν σε χαλαρούς τόνους με τους παλιούς και καλούς συνεργάτες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, δηλαδή τους Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σάσα Σταμάτη και Θέμη Γεωργαντά, ενώ υποδέχτηκαν και το «νέο αίμα»: τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Κώστα Δόξα και τον Αρη Καβατζίκη, οι οποίοι αντικατέστησαν τη Λάουρα Νάργες και τον Γιώργο Λιανό.

Οι βασικοί παρουσιαστές ζήτησαν από όλους να καταθέσουν τις ιδέες τους για το πώς φαντάζονται τη φρέσκια μορφή του «Πρωινού» και ο καθένας εξέθεσε τη δική του άποψη, δίνοντας ώθηση για μια δημιουργική συζήτηση όσον αφορά τη θεματολογία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σύσκεψης δεν έλειψαν οι selfies με τα κινητά αλλά και οι ομαδικές φωτογραφίες, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει το σύνθημα και την ομάδα να απογειώνεται σε κάθε «κλικ» του φωτογράφου, σε πόζες που θύμιζαν… γηπεδική κερκίδα.
r234f234fr 5 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...