Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

42χρονη σκότωσε (;) τον Κενυάτη εραστή

Μια 42χρονη φέρεται να σκότωσε στη Ζάκυνθο τον Κενυάτη εραστή της έπειτα από άγριο καβγά

Βγαλμένο από ταινία θρίλερ είναι το έγκλημα πάθους που από τα ξημερώματα της Πέμπτης συγκλονίζει τη Ζάκυνθο. Ενας 36χρονος Κενυάτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του νησιού από ακατάσχετη αιμορραγία που του προκάλεσε ένα βαθύ τραύμα από κουζινομάχαιρο στη βουβωνική χώρα, δηλαδή ακριβώς πάνω από τα γεννητικά όργανα. Ως υπ’ αριθμόν 1 ύποπτη φέρεται η 42χρονη Ελληνίδα ερωμένη του, που όμως αρνιόταν επίμονα την ενοχή της ως αργά χθες τη νύχτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναίκα σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το μαχαίρι και το κάρφωσε με δύναμη στον σύντροφό της, με αποτέλεσμα ο Αφρικανός να αρχίσει να αιμορραγεί ασταμάτητα. Το φονικό, που έχει προκαλέσει ανατριχίλα σε ολόκληρο το νησί, σημειώθηκε χθες γύρω στις 5.00 το πρωί στην τουριστική περιοχή Καλαμάκι, συγκεκριμένα μέσα στο μπαρ που διατηρούσε η γυναίκα και στο οποίο εργαζόταν το θύμα τα τελευταία δύο χρόνια που βρισκόταν στη Ζάκυνθο.

Οι περίοικοι κατέθεσαν ότι οι καβγάδες της 42χρονης και του 36χρονου ήταν καθημερινοί και άγριοι, και τις περισσότερες φορές κατέληγαν σε ξυλοδαρμούς. Ποτέ κανείς δεν περίμενε ότι θα κατέληγαν σε τραγωδία. Τα ξημερώματα της Πέμπτης κι ενώ το μπαρ είχε κλείσει, ακόμα ένας τσακωμός έγινε η αιτία να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι, αφού ακούγονταν φωνές και πράγματα να σπάνε επί αρκετή ώρα. Κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια και στις αυλές τους ενοχλημένοι, αλλά όταν ακούστηκαν τα ουρλιαχτά πόνου του άντρα, τηλεφώνησαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό. Αμέσως στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δεν πρόλαβαν το κακό.

Οπως δείχνουν τα ευρήματα, κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά η φερόμενη ως δράστρια βγήκε εκτός εαυτού και αρπάζοντας το μαχαίρι κάρφωσε τον σύντροφό της χαμηλά στην κοιλιά. Ο 36χρονος έπεσε στο πάτωμα σφαδάζοντας από τους φρικτούς πόνους, με τις κραυγές του να ταράζουν την ηρεμία της νύχτας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πάτωμα είχε γεμίσει αίμα, ενώ το θύμα ψυχορραγούσε αβοήθητο.

Στο μικρό διάστημα που ακολούθησε ώσπου να φτάσει η Αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος η γυναίκα όχι μόνο δεν προσπάθησε να το βάλει στα πόδια, αλλά φαίνεται πως έκανε ό,τι μπορούσε για να αλλοιώσει τα πειστήρια του εγκλήματος και να εξαφανίσει τα ίχνη της, ακόμα και το πτώμα! Μάλιστα επιχείρησε να βάλει φωτιά στο κατάστημα, προφανώς για να παρουσιάσει το ειδεχθές έγκλημα ως δυστύχημα, δηλαδή ότι ο σύντροφός της απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο μπαρ. Ωστόσο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τής χάλασαν τα σχέδια, αφού τη βρήκαν επί το… έργον!

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, την ώρα που οι αστυνομικοί έμπαιναν στην επιχείρηση, έντρομοι αντίκρισαν τη 42χρονη να προσπαθεί να ανάψει φωτιά στον χώρο, δίχως όμως να τα καταφέρνει. Το σοκ τους ήταν ακόμα μεγαλύτερο, όταν είδαν στο δάπεδο να κείτεται μέσα σε λίμνη αίματος ο 36χρονος! Αμέσως προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον άτυχο άντρα. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι μέσα στο μπαρ
r43f3f4rf3 1
Από την έρευνα που έγινε στο μπαρ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν το μαχαίρι του εγκλήματος, ενώ η γυναίκα προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου κρατείται ως βασική ύποπτη. Πάντως μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ομολογήσει, έπεσε ωστόσο σε αντιφάσεις στην κατάθεσή της.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στο κατάστημα, ενώ αναμένουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να ταυτοποιηθούν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στο φονικό όπλο. Σημειώνεται ότι ο άτυχος Αφρικανός χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα το μπαρ και οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η 42χρονη να σχεδίαζε να του επιτεθεί ενώ κοιμόταν και εκείνος να ξύπνησε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τον μοιραίο καβγά.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...