Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Η εκδίκηση της πρώην

Οι κυρίες που έβγαλαν στη φόρα τα… άπλυτα των πρώην συντρόφων τους και κατάφεραν με πικάντικες αποκαλύψεις να τους πικάρουν

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… κυρίως όταν το σερβίρει μία πληγωμένη γυναίκα! Το απέδειξε περίτρανα την περασμένη εβδομάδα η Βαλερί Τριερβελέρ, η απατημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, η οποία με την κυκλοφορία του αποκαλυπτικού βιβλίου της «Ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή», κατάφερε να ρίξει στα τάρταρα τη δημοτικότητα του «ατακτούλη» Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Είχαν προηγηθεί και άλλες παθούσες που αποφάσισαν να μην καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια! Το γαλλικό περιοδικό «Madame Figaro» συγκέντρωσε και παρουσίασε τα πιο αξιομνημόνευτα γυναικεία… ρουά-ματ!

Ζαν-Μαρί Λεπέν – Πιερέτ Λαλάν
w4r34qfrd 2
Η πρώτη σύζυγος του ιδρυτή του γαλλικού Εθνικού Μετώπου φρόντισε να ερμηνεύσει κατά το δοκούν τη συμβουλή που της έδωσε ο Ζαν-Μαρί Λεπέν το 1987, όταν υπέγραφε τα χαρτιά του διαζυγίου τους, να εργαστεί δηλαδή ως καθαρίστρια για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η Πιερέτ Λαλάλ ναι μεν έπεσε στα τέσσερα και έπιασε το σφουγγαρόπανο, αλλά το έκανε γυμνή μπροστά στον φακό του «Playboy», παρέχοντας έτσι ένα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα των πολιτικών αντιπάλων του Λεπέν όλα αυτά τα χρόνια.

Ερίκ Μπεσόν – Σιλβί Μπρουνέλ
w4r34qfrd 3
Και η εκδίκηση της Σιλβί Μπρουνέλ, πρώην συζύγου του Γάλλου υπουργού Μετανάστευσης Ερίκ Μπεσόν, πυροδοτήθηκε από ένα «αχώνευτο» διαζύγιο. Το 2009, έπειτα από χωρισμό-αστραπή, η καθηγήτρια πανεπιστημίου απέδειξε ότι η πένα σκοτώνει αποτελεσματικότερα από το πιστόλι και κυκλοφόρησε το βιβλίο «Εγχειρίδιο του αντάρτικου για γυναίκες», στο οποίο περιέγραψε λεπτομερέστατα τα 25 χρόνια απιστιών εκ μέρους του συντρόφου της, καθώς και τις φτωχές σεξουαλικές επιδόσεις του: «Δώδεκα λεπτά, συμπεριλαμβανομένου του ντους!»

Ζαν Μισέλ Ζαρ – Ιζαμπέλ Ατζανί
w4r34qfrd 4
Το 2004 ξεχείλισε το ποτήρι της πασίγνωστης σταρ του γαλλικού κινηματογράφου Ιζαμπέλ Ατζανί από τις απιστίες του μουσικού Ζαν Μισέλ Ζαρ, με τον οποίο σχεδίαζε να παντρευτεί. Η Ατζανί, η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί στον αγώνα για τα δικαιώματα των καταπιεσμένων γυναικών, δεν αρκέστηκε στο να διαλύσει τη σχέση τους. Αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη μέσω των media.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Ζιζέλ Μπούντχεν
w4r34qfrd 5
Το πιο ακριβοπληρωμένο top model του κόσμου αποφάσισε να εξαργυρώσει με έναν αναπάντεχο τρόπο τα χαμένα χρόνια που ξόδεψε στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όταν εκείνος την παράτησε. Χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, η Ζιζέλ συγκέντρωσε όλα τα δώρα που της είχε κάνει ο χολιγουντιανός σταρ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και τα έβγαλε στο σφυρί!

Πρίγκιπας Κάρολος – λαίδη Νταϊάνα
w4r34qfrd 6
Μία κίνηση ρουά-ματ ήταν αυτή που έκανε η λαίδη Νταϊάνα μετά το τέλος του δυστυχισμένου γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1992. Η «πριγκίπισσα του λαού» τον εκδικήθηκε παρέχοντας στους ιδιωτικούς ντετέκτιβ της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας «News of the World» μία λίστα με τα τηλέφωνα των μελών της βασιλικής οικογένειας, έτσι ώστε να υποκλέπτονται παράνομα οι συνομιλίες τους και να γίνονται τα «άπλυτά» τους πρωτοσέλιδο!

Νικολά Σαρκοζί – Σεσιλιά Ατιάς
w4r34qfrd 7
Το δικό της πόνημα υπέγραψε η δεύτερη κατά σειρά σύζυγος του Γάλλου πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί, Σεσιλιά Ατιάς, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον εγκαταλείψει όταν βρισκόταν στο απόγειο της εξουσίας του. «Τη βραδιά της εκλογικής νίκης που γιορτάζαμε στην πλατεία Κονκόρντ, αναρωτιόμουν τι στο διάολο έκανα εγώ εκεί» ομολόγησε μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία της, στην οποία περιέγραψε έναν Σαρκοζί… καζανόβα!

Ντομινίκ Στρος Καν – Μαρτσέλα Ιακούμπ
w4r34qfrd 8
«Ησουν γέρος, ήσουν χονδρός, ήσουν κοντός και ήσουν άσχημος. Ησουν φαλλοκράτης, ήσουν χυδαίος, ήσουν αναίσθητος και ήσουν αγενής. Ησουν εγωιστής, ήσουν βίαιος και δεν είχες καμία κουλτούρα. Και ήμουν τρελή για εσένα». Αυτά έφτασε να γράφει μεταξύ άλλων η Μαρτσέλα Ιακούμπ, μία από τις πολλές ερωμένες του πρώην διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν στο βιβλίο της με τίτλο «Η Ωραία και το Τέρας», μετά τη λήξη του ειδυλλίου τους. Η Γαλλίδα νομικός δεν δίστασε να περιγράψει τον ισχυρό άντρα ως «μισό άνθρωπο και μισό γουρούνι»!

Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...