Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Οι προετοιμασίες των ηθοποιών στα νέα (και παλιά) σίριαλ της σεζόν

Μπορεί να θέλουμε έναν περίπου μήνα για να ξεκινήσει η νέα σεζόν στα κανάλια, όμως οι πρωταγωνιστές των σίριαλ ήδη έχουν μπει στα πλατό και προετοιμάζονται για την πρεμιέρα. Η κλακέτα που σηματοδοτεί την έναρξη των γυρισμάτων φάνηκε πως ήταν κάτι που περίμεναν να ακούσουν από καιρό οι συντελεστές. Και όπως φαίνεται, μπορεί συχνά τα γυρίσματα να είναι απαιτητικά και ο χρόνος να είναι «εχθρός», περνούν όμως όλοι τόσο ωραία, που η κούραση ξεχνιέται. Η «Espresso της Κυριακής» τρυπώνει στα πλατό, μπαίνει πίσω από τις κάμερες και σας παρουσιάζει τις νέες και παλιές παραγωγές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για αυτή τη σεζόν.

Τηλεοπτικές «Τρίχες» με απρόοπτα
fd34f45tg45t5
Ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου «Τρίχες», που θα προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν από τον ΑΝΤ1. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα και από το κομμωτήριο της Καιτούλας (Βασιλική Ανδρίτσου) θα περάσουν οι πάντες για ένα… ρεκτιφιέ! Ο σκηνοθέτης της σειράς έχει επιστρατεύσει όλους τους καλούς του φίλους, ώστε να κάνει τη διαφορά. Πριν από λίγες μέρες πέρασε για μια αλλαγή στην… κουπ η Μαρία Μπεκατώρου, όμως μεγάλη επιτυχία είχε και το guest της Μαρίας Κορινθίου και του Μιχάλη Μαρίνου, στον ρόλο μυστικών αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρελάσει από το πλατό μια πλειάδα προσώπων της showbiz, για να τους «περάσει» τη ρίζα ο Τζοβάνι (Αντώνης Βλοντάκης) και να τους κουρέψει ο Νίκος Μουτσινάς. Και ανάμεσα στ’ άλλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας και η Μαρία Μπεκατώρου θα φιλοξενήσουν στο πλατό των «Καρντάσιανς» -σύμφωνα με το σενάριο- τους επιτυχημένους κομμωτές του κομμωτηρίου «Sex and the hair».

«Συμμαθητές» στα στούντιο της Φίνος Φιλμ
rf42345g45t25w
Τα ιστορικά στούντιο της Φίνος Φιλμ γέμισαν ζωή, αφού άνοιξαν τις πόρτες τους για τη φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές». Η σειρά βασίζεται στην αργεντίνικη παραγωγή «Graduados» και φέρει την υπογραφή της Βίκυς Αλεξοπούλου στο σενάριο και του Βασίλη Θωμόπουλου στη σκηνοθεσία. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Μάριος Αθανασίου, ο Μιχάλης Μαρίνος και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος. Η ιστορία ξεκινά περίπου είκοσι χρόνια πριν. Ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης), το κορίτσι του η Μαριλένα (Μαριάννα Τουμασάτου), ο Γρηγόρης (Μιχάλης Μαρίνος) και η Βάλια αποτελούν την πιο δημοφιλή παρέα του σχολείου. Αντίθετα, ο Ανδρέας (Μάριος Αθανασίου) και οι κολλητοί του είναι τα ροκάκια της τάξης. Ενα μοιραίο βράδυ, η Μαριλένα πιάνει στην ντίσκο τον Παύλο να ερωτοτροπεί με άλλη κοπέλα. Τότε συναντά τον Ανδρέα, που είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της. Σήμερα, είκοσι χρόνια μετά, η Μαριλένα και ο Παύλος είναι παντρεμένοι κι έχουν έναν 19χρονο γιο, τον Αρη. Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν ξέρει αν ο Αρης είναι παιδί του Παύλου ή του Ανδρέα…

Οι συντελεστές της σειράς υπόσχονται στους τηλεθεατές πολλές ανατροπές που θα τους καθηλώσουν.

Οικογένειες ζητούν «Δικαίωση»
r41354ht25f5tg
Αφησαν για λίγο τη Σύρο κι έκαναν γυρίσματα στην Αθήνα. Οι συντελεστές της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη βρέθηκαν στην Εκάλη, στον Μαραθώνα και στο Πόρτο Ράφτη για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ενώ θα επιστρέψουν σύντομα ξανά στην αρχόντισσα των Κυκλάδων. Οι Νίκη Παλληκαράκη, Γιάννης Καρατζογιάννης, Κάτια Νικολαΐδου και Αννα Μιχαήλου ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν γυρίσματα στη Σύρο. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι Αλέξανδρος Σταύρου, Κλέων Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Ευαγγελία Συριοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Μαύρος, Δημήτρης Γκουτζουμάνης, Τάνια Τρύπη και, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αρβανίτη, θα συμμετέχουν και ερασιτέχνες ηθοποιοί της Σύρου. Η ιστορία του σίριαλ αφορά τρεις οικογένειες. Οι δύο εξ αυτών έχουν ρίζες από τη Σύρο και μεγάλη έχθρα μεταξύ τους, που προέρχεται από το θρήσκευμά τους, καθώς η μία είναι καθολική και η άλλη ορθόδοξη, όσο και από την ανάγκη τους για εξουσία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτη οικογένεια, ένας Αραβας με την Ελληνίδα σύζυγό του και τον γιο του, που είναι δικηγόρος.

«Ολα ταμάμ» για τους Ρίσβα και Σακαλή
rf45g4ty235
Εκείνος μπαρμπέρης από τους λίγους, εκείνη ψυχολόγος με δυναμική. Και οι δύο χωρισμένοι με παιδιά. Ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αποφασίζουν να συζήσουν. Το ζευγάρι της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Διότι ο άνδρας είναι Τούρκος και η γυναίκα Ελληνίδα. Ο Μανώλης Μαυροματάκης είναι ο Μεντίν και η Μαρία Λεκάκη η Μυρτώ. Η υπόθεση της σειράς πραγματεύεται την καθημερινότητα της περίεργης συγκατοίκησης των οικογενειών του Τούρκου Μεντίν και της Ελληνίδας Μυρτώς.
4r35t53t254
Το σενάριο της σειράς έρχεται από μια επιτυχημένη γερμανική σειρά και το επιμελούνται ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Τη σκηνοθεσία του σίριαλ υπογράφει ο Πιέρος Ανδρικάκος.

«Το σόι σου» με έχθρες και… χαρές
f3545f25tgw5t
Πρόκειται για τη δημοφιλή οικογενειακή κωμωδία ισραηλινής παραγωγής. Η φρέσκια σειρά του Alpha προγραμματίζεται να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Το σίριαλ αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού, το οποίο με το που παντρεύτηκε, ανέλαβε τα δράματα, τις χαρές, τα προβλήματα, τις έχθρες και τα όνειρα των οικογενειών του. Πρωταγωνιστούν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

«Μπρούσκο» χωρίς… «Μουρμούρα»
t432t34t23t23t
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γεωργίου και μερικοί ακόμη συντελεστές συνδύασαν δουλειά και διακοπές. Η αρχή του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 θα έχει εξωτικό αέρα. Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία θα βρει τον Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου) και τη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) σε ένα «καθυστερημένο» ταξίδι του μέλιτος στα εξωτικά νησιά Πουκέτ της Ταϊλάνδης. Ετσι, τέσσερις από τους βασικούς πρωταγωνιστές μαζί με το συνεργείο βρέθηκαν στον εξωτικό προορισμό για γυρίσματα.

Ολοταχώς όμως προχωρούν τα γυρίσματα στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Στα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου θα συναντήσουμε τους ήρωες μετά τις διακοπές τους. Στα σχέδια των δημιουργών είναι να μπει ένα ακόμη ζευγάρι, που θα καλύψει την ηλικία μετά τα τριάντα. Τη σκηνοθεσία για φέτος υπογράφει ο Διονύσης Φερεντίνος. Τα τρία ζευγάρια της σειράς (Αντώνης Αντωνίου – Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) ετοιμάζονται για μία ακόμη σεζόν γέλιου.

«Εθνική Ελλάδος» στο κέρλινγκ
f4r235t53g23t
Η ΤΕΛΙΚΗ σύνθεση της «Εθνικής Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη ανακοινώθηκε πριν από λίγα 24ωρα και τα γυρίσματα ξεκινούν με τον Κώστα Αποστολάκη, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τη Σμαράγδα Καρύδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Η σειρά θα επικεντρώνεται στο κέρλινγκ, ένα όχι και τόσο γνωστό άθλημα (ομαδικό παιχνίδι που εκτελείται σε στρώμα πάγου), για το οποίο μάλιστα οι ηρωίδες θα κάνουν συχνά πυκνά ταξίδια έως τη Βουλγαρία, όπου υπάρχει ανάλογο παγοδρόμιο.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...