Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

«Μαϊμού» ηλεκτρολόγοι της ΔΕΗ έμπαιναν σε σπίτια ηλικιωμένων δήθεν για βλάβες και...

Στα δίχτυα των αστυνομικών Αρχών πιάστηκε αδίστακτη συμμορία τα...

Άρχισαν τα όργανα στη Μύκονο με κατεδαφίσεις και τιμές για… λιποθυμίες

Για τα μάτια του κόσμου μπήκαν… μπουλντόζες την πρώτη...

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «TΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά»

Από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του το νέο παιχνίδι...

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Καταπέλτης η ψυχίατρος της οικογένειας του θύματος

Η «σκιά» της αδικοχαμένης Καρολάιν, την οποία παρακολουθούσε σε...

Ξεψύχησε έπειτα από… σκυλοκαβγά!

Πέθανε λίγες ώρες αφότου είδε τους λιμενικούς να πυροβολούν (αναγκαστικά) τον πιστό «φίλο» του

Ενας σκυλοκαβγάς στον οποίο έπεσαν… πυροβολισμοί για να σταματήσει και στοίχισαν τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή του έγινε η αιτία να αφήσει την τελευταία του πνοή ο 43χρονος ιδιοκτήτης του ζώου! Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο αφότου είδε τον τετράποδο σύντροφό του αιμόφυρτο από τις σφαίρες λιμενικών στον Βόλο!

Ολα άρχισαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ο σκύλος ράτσας Dogo Αrgentino ξέφυγε από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του και επιτέθηκε σε μικρότερα αδέσποτα σκυλιά στον οικισμό Μαμιδάκη. Η επιθετικότητά του έκανε τους κατοίκους της περιοχής που παρακολουθούσαν με το στόμα ανοιχτό να ειδοποιήσουν το Λιμενικό.

Στο σημείο έφτασαν δύο άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) που αρχικά επιχείρησαν να χωρίσουν τα σκυλιά, δίχως να τα καταφέρουν. Μάλιστα κάποια στιγμή ο μεγαλόσωμος σκύλος κινήθηκε απειλητικά εναντίον των λιμενικών και του ιδιοκτήτη του, ο οποίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον απομακρύνει από τους δύο άνδρες. Αν και τα αδέσποτα σκυλιά απομακρύνθηκαν, ο Dogo Argentino εξακολουθούσε να είναι αγριεμένος, με αποτέλεσμα οι λιμενικοί να αναγκαστούν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Φυσικά το ζώο δεν ηρέμησε με αυτό και οι δύο άνδρες του ΚΕΑ, κρίνοντας πως πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι πυροβολώντας το με πιστόλι.

Ο 43χρονος πήγε το αιμόφυρτο σκυλί στο σπίτι του, όπου έφτασαν και οι λιμενικοί γύρω στη 1.30 για να δουν σε τι κατάσταση βρισκόταν και να πάρουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Ομως, μόλις έφτασαν εκεί, ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από τις 2.00 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή. Οπως έγινε γνωστό, διατάχτηκε να γίνει νεκροτομή στη σορό του για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε προανάκριση.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Νέος έρωτας! Τρελά ερωτευμένος 62χρονος πρωταγωνιστής με 43χρονη συνάδελφό του

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό το γνωρίζει...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανείς – Το ζευγάρι πόσταρε φωτογραφίες στο instagram

Πολλοί γάμοι της σόουμπιζ έγιναν το Σαββατοκύριακο.Ανάμεσά τους ο...

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται στο «Υγεία» από τη Δευτέρα...

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Έγινε 39 η γνωστή ηθοποιός και πήγε στη Γλυφάδα με τον αγαπημένο της να τα γιορτάσει

Τα 39α της γενέθλια γιόρτασε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και...

Νίκος Ξανθόπουλος: Το μυστικό που αποκαλύφθηκε μετά το θάνατό του και συγκινεί

«Πετραδάκι, πετραδάκι» δημιούργησε ο Νίκος Ξανθόπουλος τον μύθο του,...