Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Πατέρας είσαι, εσύ;»

Ο διάλογος μέσω twitter της Μενεγάκη με θαυμαστές της για τον Λάτσιο

Σε… πόλεμο των Ρόουζ εξελίσσεται η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, μέσω της οποίας ζητάει την πώληση της βίλας όπου ζει εκείνη, στα Μελίσσια, διεκδικώντας έτσι το 25% της αγοραστικής αξίας του ακινήτου, η γνωστή παρουσιάστρια έστησε… λαϊκό δικαστήριο στα social media. Μπορεί στο παρελθόν να μην έκανε δημόσια σχόλια για τα προσωπικά της ζητήματα, ωστόσο οι εξελίξεις που τρέχουν ραγδαία φαίνεται ότι την οδήγησαν σε νέα τακτική… επίθεσης.

Βγάζοντας από το μανίκι της τον άσο της αγάπης του κόσμου, έβαλε στόχο να κερδίσει τον Γιάννη Λάτσιο σε αυτή την… παρτίδα κάνοντας παιχνίδι μέσα από το twitter. «Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους;» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος γνωστής ιστοσελίδας, το οποίο ανέβασε η παρουσιάστρια στο χρονολόγιό της. Μέσα σε λίγα λεπτά ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης είχε πάρει… φωτιά, με τους fans της παρουσιάστριας να τη ρωτούν αν όσα λέγονται, ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην είναι αλήθεια.

«Ναι» ήταν η πρώτη απάντηση της Μενεγάκη, που οδήγησε σε… βροχή μηνυμάτων συμπαράστασης, κυρίως από γυναίκες, οι οποίες τάχθηκαν στο πλευρό της και έκαναν αρνητικά σχόλια για τον διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1. Ισως πρώτη φορά στη ζωή της η ωραία Ελένη ανοίχτηκε τόσο πολύ δημοσίως απαντώντας ανοιχτά στους διαδικτυακούς φίλους της για τη θύελλα που ξέσπασε στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της.

«Τα παιδιά είναι τα θύματα»

«Δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους ή εσύ;» της απηύθυνε συγκεκριμένο online ερώτημα μία άλλη θαυμάστριά της. «Εκείνος. Εγώ ζω σ’ αυτό το σπίτι με τα παιδιά» ακολούθησε η άμεση απάντηση της Μενεγάκη. «Μακάρι όλα να πάρουν τον δρόμο τους όσο πιο αναίμακτα για τα παιδιά. Είναι πάντα θύματα, ανεξάρτητα από τα επώνυμα των γονιών τους» σχολίασε παρακάτω μια άλλη follower. «Ετσι ακριβώς» συμφώνησε μαζί της η Ελένη.

Οσο απαντούσε η παρουσιάστρια τόσο αυξάνονταν τα ερωτήματα. Ορισμένοι fans της μάλιστα δεν δίστασαν να… εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στην υπόθεση. «Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τελικά;» ρώτησε κάποια, προφανώς ρητορικά. «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα» σχολίασε με νόημα η ξανθιά παρουσιάστρια του Αlpha, ρίχνοντας έτσι το καρφί της εκεί που ήθελε.

Μηνύματα συμπαράστασης

Στο μεταξύ, δεν ήταν λίγες κι εκείνες που ταυτίστηκαν μαζί της γράφοντας σε tweets ότι έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Φυσικά τα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της αλλά κι εκείνα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει οσονούπω συνεχίστηκαν για αρκετές ώρες, με τη Μενεγάκη να tweet-άρει τελικά ένα κοινό ευχαριστήριο σχόλιο.

«Καλοί μου φίλοι, παρέα μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας, τα καλά σας λόγια και τις ευχές. Ξέρω ότι με νοιώθετε κι ας μη μιλάω» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό βάζοντας στο τέλος μια καρδιά αντί για τελεία. Τα υπόλοιπα θα τα… φυλάξει μάλλον για την πρεμιέρα της εκπομπής της, την επόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου. Αλλωστε η παρουσιάστρια συνηθίζει να μιλάει από καρδιάς στους τηλεθεατές της.

Ηλίας Μαραβέγιας 

dq243fgw54tgertg 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...