Η «Huffington Post» έρχεται στην Ελλάδα!

Τον Νοέμβριο θα ανέβει η πλατφόρμα σε συνεργασία με τον όμιλο 24MEDIA

Η ελληνική έκδοση της Huffington Post, της πρωτοποριακής πλατφόρμας ειδήσεων και ψυχαγωγίας, που «μετράει» 115.000.000 επισκέπτες τον μήνα, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο μέσα στον Νοέμβριο κι έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2015 θα καλύπτει συνολικά δεκατέσσερις αγορές. Η HuffPost Greece, η τρίτη διεθνής έκδοση που ανακοινώνεται τις τελευταίες τριάντα ημέρες, θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον όμιλο 24MEDIA, θα εδρεύει στην Αθήνα και θα υποστηρίζεται από σημαντικούς Ελληνες οικονομικούς εταίρους.

«Είμαι ευγνώμων που είμαι σε θέση να φέρω τη Huffington Post στην Ελλάδα. Για μένα είναι η απόλυτη επιστροφή στην πατρίδα, όχι μόνο λόγω της ελληνικής κληρονομιάς μου, αλλά επειδή η HuffPost είναι βασισμένη στην ελληνική παράδοση του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους και να διευκολύνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της 24MEDIA θα φέρουμε την υβριδική προσέγγιση του πρωτογενούς ρεπορτάζ και μια συνολική πλατφόρμα για να καλυφθούν τα πλέον σημαντικά θέματα, αλλά και να βοηθηθούν οι άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα να πουν οι ίδιοι τις ιστορίες τους, με λόγια, φωτογραφίες και βίντεο» δήλωσε η πρόεδρος του The Huffington Post Media Group, Arianna Huffington, ανακοινώνοντας τα σχέδιά της.

Η Huffington Post έχει εκατοντάδες συντάκτες που συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία περιεχομένου σε οκτώ γλώσσες, αλλά και περισσότερους από 80.000 bloggers (πολιτικούς, φοιτητές, ακαδημαϊκούς, γονείς κ.λπ.), που την «ενισχύουν» καθημερινά με διάφορα θέματα. Βραβευμένη με Πούλιτζερ, διαθέτει εκδόσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Γερμανία, Βραζιλία, Νότια Κορέα και σύντομα θα επεκταθεί σε Ινδία και Αραβία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ