Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Σόου από τα «τερατάκια» με τα πολύχρωμα μαλλιά!

Εκκεντρικές εμφανίσεις αλά Lady Gaga από τους χιλιάδες θαυμαστές της που κατέκλυσαν από νωρίς το ΟΑΚΑ

Πολύχρωμα μαλλιά, εκκεντρικά ρούχα και πολύ… Lady Gaga attitude από τα «Μικρά Τέρατα» της τραγουδίστριας, που έσπευσαν από νωρίς να κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο. Οι φανατικοί θαυμαστές της pop star έκαναν… άτυπο διαγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος θα την πλησιάσει έστω και λίγο στη στιλιστική παραζάλη! Επώνυμοι και ανώνυμοι φαν φόρεσαν ό,τι πιο χρωματιστό και λαμπερό είχαν κάνοντας το ΟΑΚΑ να μοιάζει με μια τεράστια μουσική σκηνή.
r354t45ghert 7Από νωρίς οι πιο φανατικοί είχαν στηθεί έξω από τις πόρτες (άνοιγαν στις 18.00), ώστε να πιάσουν την καλύτερη δυνατή θέση. Παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, χωρίς να δυσανασχετούν, περίμεναν να δοθεί το γενικό πρόσταγμα. Ακόμη και… τραυματίες με πατερίτσες είδαμε, που αψήφησαν τον πόνο τους για λογαριασμό της μικροσκοπικής -ιταλικής καταγωγής- τραγουδίστριας. Οι παράξενες εμφανίσεις έγιναν θέμα συζήτησης μεταξύ τους, ενώ όσοι δεν είχαν το κατάλληλο outfit μπορούσαν να προμηθευτούν μπλουζάκια με το πρόσωπο της Gaga τυπωμένο πάνω τους.

Είδαμε λοιπόν ροζ μαλλιά, φλούο εμφανίσεις, στιλιστικές λεπτομέρειες που παρέπεμπαν στις on και off stage εμφανίσεις της καλλιτέχνιδας, όπως ο νεαρός που εμφανίστηκε με… κοχύλια στην μπλούζα του. Επίσης «πρωταγωνίστριες» ήταν και οι τεράστιες βλεφαρίδες.
r354t45ghert 6
Εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η επιχειρηματίας Stella G., η οποία ντύθηκε από πάνω μέχρι κάτω με πράσινα φλούο ρούχα, εμφάνιση που θα ζήλευε και η ίδια η Lady Gaga. Αν και περιμέναμε η Τάμτα να κάνει την έκπληξη, εντούτοις δεν ήταν όσο εκκεντρική θα θέλαμε. Αντίθετα, η Κατερίνα Στικούδη κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να… ακουμπήσει το look της Αμερικανίδας.
r354t45ghert 12Από τις εκπλήξεις τις βραδιάς -στον περιβάλλοντα χώρο- ήταν η εμφάνιση της Πόπης Μαλλιωτάκη με τον σύντροφό της Φίλιππο Αλβέρτο και τον γιο της Βασίλη, η οποία μπορεί να μην ανήκει στο συγκεκριμένο μουσικό είδος, θέλησε όμως να δει το «παγκόσμιο φαινόμενο» on stage.
r354t45ghert 13 Ελισσάβετ Κυρίτση
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Καρυάτιδα με φόρεμα και στέμμα με υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών
r354t45ghert 19
Ντύθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, το ευχαριστήθηκε και δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει μέσω διαδικτύου. Η Lady Gaga δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή της στους designers της χώρας μας. Ετσι, μετά τις τιάρες και τα κοσμήματα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, η Αμερικανίδα pop star -κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο με προορισμό το Ολυμπιακό Στάδιο- εμφανίστηκε ως… Καρυάτιδα, με φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος του Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη. Ο Ελληνας σχεδιαστής, που ζει και κάνει καριέρα στο Λονδίνο, έχει δώσει ξανά δημιουργίες του στην τραγουδίστρια, ενώ για την εμφάνισή της στη χώρα μας εκείνη τού διαμήνυσε πως ήθελε κάτι που να ταιριάζει με την Ιστορία του τόπου.
r354t45ghert 18Εκεί όμως που έγινε η μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας άναυδο ακόμη και τον σχεδιαστή, ήταν όταν η Lady Gaga συνδύασε το φόρεμα του Τσαγκαράκη με ένα στέμμα του Περικλή Κονδυλάτου. Ο designer, ως φαν της καλλιτέχνιδας, πέρασε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και άφησε ένα κουτί, το οποίο περιείχε μία από τις δημιουργίες του, μια κορόνα με νεκροκεφαλές και λαμπερές πέτρες. Οι υπεύθυνοι φρόντισαν να φτάσει στα χέρια της Αμερικανίδας, η οποία μόλις το είδε ενθουσιάστηκε και αποφάσισε να το φορέσει πριν αλλά και μετά τη συναυλία.
r354t45ghert 17Οταν ο Κονδυλάτος είδε φωτογραφίες με τη δημιουργία του φορεμένη από την εξαιρετική περφόρμερ, εξεπλάγη και μάλιστα την επόμενη μέρα τής έστειλε λουλούδια. Τότε εκείνη τον ευχαρίστησε μέσω Ιnstagram. «Το στέμμα που φορούσα χθες το έφτιαξε ένας θαυμαστής μου, πόσο γλυκό, σήμερα μου έστειλε λουλούδια και ένα σημείωμα. Πόσο όμορφος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα. Η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μου, αγαπημένε μου» έγραψε η Lady Gaga, απαντώντας σε όσα της έγραψε στην κάρτα ο Περικλής.

Διαβάστε επίσης: Τετ α τετ με την Gaga 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...