Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οταν η Αννίτα τρέλανε (με τις… ερωτήσεις της) τον μητροπολίτη Ανθιμο

«ΑΛΗΘΕΙΑ, η προσωπική ζωή του μητροπολίτη πώς είναι; Φαντάζομαι δεν φλερτάρετε καθημερινά, δεν έχετε σχέσεις, δεν πηγαίνετε σε κλαμπ. Αλήθεια, πώς διασκεδάζετε;». Τον… έστειλε κανονικότατα τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης…

«ΑΛΗΘΕΙΑ, η προσωπική ζωή του μητροπολίτη πώς είναι; Φαντάζομαι δεν φλερτάρετε καθημερινά, δεν έχετε σχέσεις, δεν πηγαίνετε σε κλαμπ. Αλήθεια, πώς διασκεδάζετε;». Τον… έστειλε κανονικότατα τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο η Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της με τίτλο «Annita.gr» στον Alpha. Η εκκεντρική παρουσιάστρια φιλοξένησε το Σάββατο συνέντευξη του Ανθιμου, η οποία μάλιστα εκτόξευσε τα νούμερα με το «καλημέρα σας». Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο σημείωσε ποσοστό 25%, ενώ στα νεανικά κοινά έπιασε 15,3%. «Μπορεί να ακούσω και λίγη εκκλησιαστική μουσική, Τσαϊκόφσκι και Μότσαρτ, αλλά και δημοτικά τραγούδια που μου αρέσουν» ήταν η απάντηση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος αντιμετώπισε τις… τρελές ερωτήσεις της Αννίτας χαμογελαστός. Ακόμη κι εκείνες που αφορούσαν τις ενδυματολογικές επιλογές του.

«Πάντως βρίσκω ότι έχετε μια πολύ ωραία αισθητική. Αυτό που φοράτε, το εγκόλπιο, είναι δική σας επιλογή;» ρώτησε, για να πάρει την απάντηση: «Οχι, είναι δώρο». Και φυσικά ο σουρεαλισμός για την ενδυμασία των ιερέων συνεχίστηκε, με την Αννίτα να επισημαίνει «πάντα αναρωτιόμουν, γιατί βλέπω παπάδες που μου αρέσει το styling τους και παπάδες που είναι λίγο ντεμοντέ ή όχι καλής αισθητικής». Ο Ανθιμος της απάντησε ότι ο κάθε ποιμενάρχης επιλέγει τα άμφια μόνος του, για να αναφωνήσει η παρουσιάστρια «μου λύσατε την απορία! Λοιπόν, είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Τα αξεσουάρ τα επιλέγει ο καθένας μόνος του». Πάντως, η… τολμηρή Αννίτα δεν δίστασε να βγάλει και το σακάκι της, μένοντας μόνο με ένα αμάνικο top, αφού, όπως είπε στον μητροπολίτη: «Συγγνώμη, αλλά έσκασα». Κάτι μας λέει ότι η συνέντευξη αυτή θα έχει την… τιμητική της στο σημερινό πρώτο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου.

Μαρία Ανδρέου  

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...