Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Stop στην Κύπρο για πέντε υποψήφιους μαχητές του Ισλάμ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα τα μέτρα ασφαλείας αρχίζουν να σφίγγουν σαν μέγγενη

ΚΟΚΚΙΝΟΣ συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα τα μέτρα ασφαλείας αρχίζουν να σφίγγουν σαν μέγγενη, καθώς πολλοί μουσουλμάνοι που ζουν στη Γηραιά Ηπειρο εγκαταλείπουν τη Δύση προκειμένου να πολεμήσουν στις τάξεις των «αποκεφαλιστών του Ισλάμ» σε Ιράκ και Συρία! Ηδη, έπειτα από ενημέρωση που είχαν από την ΕΥΠ και από ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., οι Αρχές της Κύπρου είπαν «στοπ» σε πέντε υποψήφιους τζιχαντιστές, οι οποίοι ταξίδεψαν αεροπορικώς έως τη Μεγαλόνησο, με απώτερο στόχο να συμμετάσχουν στον «ιερό πόλεμο» των ακραίων φονταμενταλιστών. Και οι πέντε είναι υπήκοοι ευρωπαϊκών κρατών, ανάμεσά τους κι ένα ζευγάρι από το Βέλγιο, ενώ είχαν επιβιβαστεί στην ίδια πτήση για την Κύπρο από αεροδρόμιο κεντροευρωπαϊκής χώρας. Τελικός προορισμός των συγκεκριμένων ατόμων ήταν οι περιοχές της Μέσης Ανατολής, οι οποίες θεωρούνται τα προπύργια του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Ομως, ξένη μυστική υπηρεσία πληροφόρησε την ΕΥΠ γι’ αυτό το ταξίδι, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα και οι κυπριακές Αρχές την ώρα που το αεροπλάνο ήταν εν πτήσει με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Αμέσως άνδρες των κυπριακών Ειδικών Υπηρεσιών μπλόκαραν στο αεροδρόμιο τους πέντε Ευρωπαίους μουσουλμάνους και με συνοπτικές διαδικασίες τούς απέλασαν στις χώρες τους. Εκεί βέβαια τους περίμεναν στελέχη μυστικών υπηρεσιών, για να τα πουν και από… κοντά. Ολοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από έρευνα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι στο Βέλγιο βρέθηκε έντυπο υλικό του IS, καθώς κι ένα πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα το ζεύγος των φονταμενταλιστών.

Στο μεταξύ, έπειτα από ενημέρωση που είχε από ξένη μυστική υπηρεσία η ΕΥΠ, ερευνώνται πέντε ύποπτοι λογαριασμοί σε κυπριακές τράπεζες, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να περιέχουν πακέτα χρηματοδότησης του Ισλαμικού Χαλιφάτου.     Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι κυπριακές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους πέντε ύποπτους λογαριασμούς που ανήκουν σε offshore εταιρίες και οι οποίοι περιέχουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια! Τώρα αναμένονται τα αποτελέσματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι λογαριασμοί είναι «καμουφλαρισμένα» κονδύλια για τον «ιερό πόλεμο» των μουσουλμάνων σφαγέων.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...