Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η εγγονή του Κωνσταντίνου που έγινε fashion icon!

Η γλυκιά ζωή της Ολυμπίας (κόρης του Παύλου), που «πρωταγωνιστεί» στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων

Είναι μόλις 18 χρόνων και, παρά το γεγονός ότι οι σπουδές της δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της μόδας, των δημόσιων σχέσεων και των media, χαρακτηρίζεται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης «το νέο κορίτσι της μόδας», που θα επισκιάσει ακόμα και την Κέιτ Μίντλετον.

Η εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και μοναχοκόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής του Λονδίνου και απολαμβάνει το ενδιαφέρον του Τύπου. Λίγους μήνες αφότου έγινε εξώφυλλο στο βρετανικό περιοδικό «Tatler», η 18χρονη Μαρία Ολυμπία φιγουράρει στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού «W», αλλά και σε μεγάλο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» για την «προνομιούχα ζωή της» και την οικογένειά της.

«Περιζήτητη»

Φορώντας μια σειρά από δημιουργίες υψηλής ραπτικής, η κόρη του Παύλου φωτογραφήθηκε σε «πριγκιπικό concept» για το πολυσέλιδο αφιέρωμα του «W» στους γόνους γαλαζοαίματων οικογενειών, με τίτλο «Εφηβη πριγκίπισσα – Ολυμπία της Ελλάδας: το πιο περιζήτητο κορίτσι στον κόσμο».

Την ίδια άποψη φαίνεται να υιοθετεί και η «Daily Mail», η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έχει δώσει ήδη το στίγμα της στην κοσμική ζωή του Λονδίνου» και «εξελίσσεται στη νέα περιζήτητη γαλαζοαίματη, που σύντομα θα κατακτήσει τον κόσμο».

Στο Instagram

Ολα αυτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εφημερίδας, τα οφείλει στο προφίλ της μητέρας της Μαρί Σαντάλ στο Instagram, η οποία δεν σταματά να ανεβάζει με καμάρι φωτογραφίες της Μαρίας Ολυμπίας και των αδερφών της.

Με ένα γρήγορο scroll στη σελίδα αυτή, δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κανείς πόσο χλιδάτη ζωή κάνει η 18χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου, από κρουαζιέρες με ιδιωτικό σκάφος στη Μεσόγειο και εξορμήσεις για σκι σε χειμερινά θέρετρα των Αλπεων μέχρι ταξίδια με το λίαρ τζετ του Ιταλού σχεδιαστή Valentino, που είναι στενός φίλος της οικογένειας. Τον Ιούλιο μάλιστα είχε βρεθεί στην περίφημη front row του σόου του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου καθόταν δίπλα στην Εμα Γουάτσον. Η Μαρί Σαντάλ είχε μεριμνήσει να ανεβάσει φωτογραφία των δύο κοριτσιών δίπλα δίπλα, με τη Μαρία Ολυμπία να δείχνει αρκετά μεγαλύτερη από την ηλικία της και υπέρκομψη μέσα στην haute couture δημιουργία που φορούσε.

Και η ίδια όμως φροντίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο δικό της προφίλ στο Instagram, αποκαλύπτοντας ακόμα και στιγμές της προσωπικής ζωής της. Σε μια εξ αυτών φαίνεται να φιλάει έναν μυστηριώδη νεαρό σε πλακόστρωτο σοκάκι της Ρώμης, δείχνοντας πως έχει βρει μάλλον τον… πρίγκιπά της.

Οι δεσμοί με τη μόδα

Το ενδιαφέρον της Μαρίας Ολυμπίας για τη μόδα ξεπερνά αυτό ενός οποιουδήποτε συνομήλικου κοριτσιού, καθώς έχει στενούς οικογενειακούς δεσμούς με μια από τις διασημότερες εκπροσώπους της.

Τον Δεκέμβριο του 2012 μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media ένα στιγμιότυπο από τις χειμερινές διακοπές που έκανε με την 15χρονη ξαδέρφη της Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ, γιαγιά της οποίας είναι η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ. Η μητέρα της Ταλίτα είναι η Αλεξάνδρα φον Φίρστενμπεργκ, δηλαδή η μικρότερη αδερφή της Μαρί Σαντάλ, η οποία εργάζεται ως image director για τον οίκο DvF.

Ομως, η Μαρία Ολυμπία δεν επέλεξε σπουδές πάνω στο αντικείμενο της μόδας, προτιμώντας να σπουδάσει γραφιστική, φωτογραφία και ιστορία της τέχνης, όπως και η μητέρα της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...