Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Ρατσιστικό παλάτι με μέλη τον Κάρολο και τη Μίντλετον

Πάταγο έκανε στη Βρετανία η αποκάλυψη φιλοβασιλικού δημοσιογράφου ότι...

Στέφανος Κασσελάκης by night: Oι περιοδείες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σε bars...

Είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει κάνει περισσότερες περιοδείες...

Ματσούκα – Κόκκαλης: Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να...

Εξιτήριο για τη Γιούλικα Σκαφιδά – Οι πρώτες φωτογραφίες με το γιο...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρα η Γιούλικα Σκαφιδά με...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας βρεφών με έδρα στα Τρίκαλα

Δύο αστυνομικοί, που εμφανίστηκαν ως άτεκνο ζευγάρι, κατάφεραν να εξαρθρώσουν άθλιο κύκλωμα εμπορίας βρεφών το οποίο δρούσε στα Τρίκαλα.

Δύο αστυνομικοί, που εμφανίστηκαν ως άτεκνο ζευγάρι, κατάφεραν να εξαρθρώσουν άθλιο κύκλωμα εμπορίας βρεφών το οποίο δρούσε στα Τρίκαλα. Οι δύο άνθρωποι του νόμου προχώρησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη μιας Βουλγάρας, η οποία είχε πάει στο σημείο για να τους παραδώσει το νεογέννητο βρέφος της αντί 8.000 ευρώ! Μάλιστα, πέρασαν χειροπέδες και σε έναν παιδίατρο ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ακόμη ερευνάται η πιθανότητα να συμμετείχε στο κύκλωμα κι ένας συμβολαιογράφος, ο οποίος φέρεται να έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα σε αυτό το αποκρουστικό αλισβερίσι με αντικείμενο την πώληση ενός αθώου μωρού.

Ολα άρχισαν όταν αστυνομικοί έλαβαν κάποιες πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος. Στη συνέχεια έδρασαν με τον συνήθη αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τους δράστες, δηλαδή τοποθετώντας δύο αστυνομικούς στον ρόλο του άτεκνου ζευγαριού. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί, που είχαν μάθει ότι το μωρό είχε βγει «στο σφυρί» από την ίδια τη μητέρα του, ήρθαν σε επαφή μαζί της μέσω ενός γνωστού Τρικαλινού συμβολαιογράφου αλλά και ενός παιδιάτρου.

Η συμφωνία για την αγορά του βρέφους κλείστηκε στα 8.000 ευρώ και το ραντεβού για την παράδοσή του δόθηκε στο ιατρείο του παιδιάτρου χθες το πρωί, προκειμένου να εξεταστεί το παιδί. Οταν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή η Βουλγάρα βρέθηκε με χειροπέδες, όπως και ο παιδίατρος, ο οποίος φέρεται να ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση. Οι δυο τους κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ενώ ανακρίνεται και ο συμβολαιογράφος, προκειμένου να εξακριβωθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη σύζυγο και το γιο γνωστού κυρίου της σόουμπιζ!

Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η σύζυγος και ο...

Παντρεύτηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης – Οι πρώτες εικόνες

Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε τον Πέτρο Κόκκαλη το πρωί...

«Παγιδευμένοι»: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά και φέρνει αναταραχές

Ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά «Παγιδευμένοι» και φέρνει...

«Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε την ανάγκη του μπροστά σε όλους στα διαλείμματα της εκπομπής…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια...

Χώρισαν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους λόγω απιστίας

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού του γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε. Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμου

Δε θα πιστέψετε ποιας παρουσιάστριας είναι μαμά η κυρία στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια βγήκε για καφέ με τη μητέρα...

«Ο Απόστολος Γκλέτσος με είχε διεκδικήσει, του άρεσα»

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης...

Γεωργία Σιακαβάρα – Κωνσταντίνος Πλεύρης: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Η Γεωργία Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν σταματούν...