Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το sexy σπαγγάτο της Μαρίνας

Αφησε το μπαλέτο για το τάε κβον ντο, έγινε πρωταθλήτρια, αλλά δεν ξεχνάει την… τέχνη

Ποια Μαρία Σολωμού; Το πλέον «επικό» σπαγγάτο στην ελληνική showbiz ανήκει δικαιωματικά στη Μαρίνα Δημητροπούλου, πανελλήνια πρωταθλήτρια στο τάε κβον ντο. Μπορεί, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός να έχει το… όνομα λόγω του τρέιλερ της νέας σειράς του Mega «Μάνα X Ουρανού» όπου εμφανίζεται ως άλλη… Κομανέτσι, ωστόσο η Μαρίνα έχει τη χάρη. Απόδειξη; Η φωτογραφία της στο facebook που την απεικονίζει να κάνει σπαγγάτο πάνω σε ένα λεπτό κάγκελο με φόντο την Πειραϊκή!

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Πέραμα, η σέξι πρωταθλήτρια άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό σε ηλικία 2,5 ετών. «Είχα κάνει τότε μια εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και ο πατέρας μου αποφάσισε να με γράψει στο μπαλέτο για να ξεχάσω την εν λόγω άσχημη εμπειρία» λέει η ίδια στην «Espresso».
23r42rq3wf3rf 1Η επιλογή του όμως δεν αποδείχτηκε σωστή. «Δεν το ήθελα καθόλου το μπαλέτο και έτσι το άφησα για να μάθω καράτε. Ασχολήθηκα με αυτό μέχρι τα 14 και έπειτα πέρασα στο τάε κβον ντο, το οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Εκανα καθημερινές εξάωρες προπονήσεις και κατάφερα να μπω στην εθνική ομάδα μέσα σ’ ένα χρόνο. Εκτοτε είμαι πανελλήνια πρωταθλήτρια κάθε χρόνο. Στη χώρα μου είμαι πάντα πρώτη» συνεχίζει η Μαρίνα.
23r42rq3wf3rf 3Παράλληλα, ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Αλλωστε, όταν ήταν μικρή συμμετείχε συχνά στη στήλη της παιδικής μόδας στην εκπομπή «Ομορφος Κόσμος το Πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Προτιμώ να κάνω φωτογραφίσεις. Το σώμα μου είναι πολύ γυμνασμένο και δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλο για επιδείξεις μόδας» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ αποκαλύπτει ότι την ενδιαφέρει αρκετά και η τηλεόραση. 

Στο «Dancing»

«Θα πήγαινα στο “Dancing with the stars”. Θεωρώ ότι πρόκειται για ξεχωριστή εμπειρία, την οποία απολαμβάνουν αυτοί που συμμετέχουν. Θα μου άρεσε όμως να κάνω και μια εκπομπή με μόδα, ομορφιά και extreme sports».

Οσο για τους άντρες; «Δεν φεύγουν όταν τους λέω ότι κάνω τάε κβον ντο. Πιστεύω ότι τους αρέσουν οι δυναμικές και γυμνασμένες γυναίκες, όχι εκείνες που δεν αθλούνται καθόλου. Εξάλλου δεν έχω δείρει και κανέναν. Δεν μου αρέσει το ξύλο στον δρόμο, ούτε μου έχει συμβεί μέχρι τώρα να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου στο άθλημα για να αμυνθώ. Θα το κάνω μόνο αν νιώσω ότι κινδυνεύω» εξηγεί.

Πάντως οι φίλες της δεν φοβούνται τίποτα όταν βγαίνουν μαζί της. «Συνήθως γελάνε, επειδή με ξέρουν στις περιοχές όπου βγαίνω. Καμιά φορά λοιπόν αρχίζουν διάφοροι τα πειράγματα από μακριά, αλλά μόλις συνειδητοποιήσουν ποια είμαι, λένε: “Ωχ, η Μαρίνα, αυτή βαράει” (σ.σ.: γέλια)».

Στα προσωπικά της, η όμορφη αθλήτρια δηλώνει μόνη! «Χώρισα πριν από δύο μήνες. Ο σύντροφός μου έκανε κι εκείνος τάε κβον ντο. Γενικά θέλω ο άντρας που είναι μαζί μου να αθλείται» επισημαίνει.

Η «μάχη» στο Μεξικό
23r42rq3wf3rf 4Ως μέλος της εθνικής ομάδας τάε κβον ντο έχει πάρει μέρος σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, ταξιδεύοντας σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, από τη Γερμανία και τη Σερβία μέχρι την Κορέα και το Μεξικό. «Από τις ωραιότερες εμπειρίες μου στο άθλημα ήταν ο αγώνας που κέρδισα το 2013 απέναντι στην πρωταθλήτρια στο Μεξικό Μαρία Εσπινόζα μέσα στην έδρα της» θυμάται η Μαρίνα, η οποία είναι φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία και έχει βάλει πλέον στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ό,τι αφορά το τάε κβον ντο. 

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...