Το sexy σπαγγάτο της Μαρίνας

Αφησε το μπαλέτο για το τάε κβον ντο, έγινε πρωταθλήτρια, αλλά δεν ξεχνάει την… τέχνη

Ποια Μαρία Σολωμού; Το πλέον «επικό» σπαγγάτο στην ελληνική showbiz ανήκει δικαιωματικά στη Μαρίνα Δημητροπούλου, πανελλήνια πρωταθλήτρια στο τάε κβον ντο. Μπορεί, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός να έχει το… όνομα λόγω του τρέιλερ της νέας σειράς του Mega «Μάνα X Ουρανού» όπου εμφανίζεται ως άλλη… Κομανέτσι, ωστόσο η Μαρίνα έχει τη χάρη. Απόδειξη; Η φωτογραφία της στο facebook που την απεικονίζει να κάνει σπαγγάτο πάνω σε ένα λεπτό κάγκελο με φόντο την Πειραϊκή!

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Πέραμα, η σέξι πρωταθλήτρια άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό σε ηλικία 2,5 ετών. «Είχα κάνει τότε μια εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και ο πατέρας μου αποφάσισε να με γράψει στο μπαλέτο για να ξεχάσω την εν λόγω άσχημη εμπειρία» λέει η ίδια στην «Espresso».
Η επιλογή του όμως δεν αποδείχτηκε σωστή. «Δεν το ήθελα καθόλου το μπαλέτο και έτσι το άφησα για να μάθω καράτε. Ασχολήθηκα με αυτό μέχρι τα 14 και έπειτα πέρασα στο τάε κβον ντο, το οποίο λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Εκανα καθημερινές εξάωρες προπονήσεις και κατάφερα να μπω στην εθνική ομάδα μέσα σ’ ένα χρόνο. Εκτοτε είμαι πανελλήνια πρωταθλήτρια κάθε χρόνο. Στη χώρα μου είμαι πάντα πρώτη» συνεχίζει η Μαρίνα.
Παράλληλα, ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Αλλωστε, όταν ήταν μικρή συμμετείχε συχνά στη στήλη της παιδικής μόδας στην εκπομπή «Ομορφος Κόσμος το Πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Προτιμώ να κάνω φωτογραφίσεις. Το σώμα μου είναι πολύ γυμνασμένο και δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλο για επιδείξεις μόδας» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ αποκαλύπτει ότι την ενδιαφέρει αρκετά και η τηλεόραση. 

Στο «Dancing»

«Θα πήγαινα στο “Dancing with the stars”. Θεωρώ ότι πρόκειται για ξεχωριστή εμπειρία, την οποία απολαμβάνουν αυτοί που συμμετέχουν. Θα μου άρεσε όμως να κάνω και μια εκπομπή με μόδα, ομορφιά και extreme sports».

Οσο για τους άντρες; «Δεν φεύγουν όταν τους λέω ότι κάνω τάε κβον ντο. Πιστεύω ότι τους αρέσουν οι δυναμικές και γυμνασμένες γυναίκες, όχι εκείνες που δεν αθλούνται καθόλου. Εξάλλου δεν έχω δείρει και κανέναν. Δεν μου αρέσει το ξύλο στον δρόμο, ούτε μου έχει συμβεί μέχρι τώρα να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου στο άθλημα για να αμυνθώ. Θα το κάνω μόνο αν νιώσω ότι κινδυνεύω» εξηγεί.

Πάντως οι φίλες της δεν φοβούνται τίποτα όταν βγαίνουν μαζί της. «Συνήθως γελάνε, επειδή με ξέρουν στις περιοχές όπου βγαίνω. Καμιά φορά λοιπόν αρχίζουν διάφοροι τα πειράγματα από μακριά, αλλά μόλις συνειδητοποιήσουν ποια είμαι, λένε: “Ωχ, η Μαρίνα, αυτή βαράει” (σ.σ.: γέλια)».

Στα προσωπικά της, η όμορφη αθλήτρια δηλώνει μόνη! «Χώρισα πριν από δύο μήνες. Ο σύντροφός μου έκανε κι εκείνος τάε κβον ντο. Γενικά θέλω ο άντρας που είναι μαζί μου να αθλείται» επισημαίνει.

Η «μάχη» στο Μεξικό
Ως μέλος της εθνικής ομάδας τάε κβον ντο έχει πάρει μέρος σε τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, ταξιδεύοντας σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, από τη Γερμανία και τη Σερβία μέχρι την Κορέα και το Μεξικό. «Από τις ωραιότερες εμπειρίες μου στο άθλημα ήταν ο αγώνας που κέρδισα το 2013 απέναντι στην πρωταθλήτρια στο Μεξικό Μαρία Εσπινόζα μέσα στην έδρα της» θυμάται η Μαρίνα, η οποία είναι φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία και έχει βάλει πλέον στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ό,τι αφορά το τάε κβον ντο. 

Ηλίας Μαραβέγιας 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.