Με ρούχα γυναικεία ο παιδόφιλος δάσκαλος

Απολύονται οριστικά οι εκπαιδευτικοί που κατηγορήθηκαν για «αδυναμία» σε παιδιά

Αποφασισμένο να στείλει στο σπίτι τους τους εκπαιδευτικούς με «αδυναμία στους ανηλίκους» είναι το υπουργείο Παιδείας. Ηδη απολύθηκαν εφτά εκπαιδευτικοί που είχαν συλληφθεί να κυκλοφορούν ακόμη και με… γυναικεία ρούχα και να έχουν στην κατοχή τους σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας! Ολοι έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ωστόσο εκκρεμούν δύο νέες περιπτώσεις, που διαβιβάστηκαν χθες στο υπουργείο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων εκπαιδευτικών που έχουν συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού έχει φθάσει στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου, η οποία θα εξετάσει εκ νέου τις υποθέσεις.

«Ψάρευε» τουρίστες

Στον φάκελο που διαβίβασε ο διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης στο υπουργείο Παιδείας, έπειτα από συνεννόηση που είχε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ξεχωρίζουν δύο τρανταχτές περιπτώσεις εκπαιδευτικών, οι οποίοι συνέχιζαν να διδάσκουν ενώ είχε ήδη εξακριβωθεί ότι ήταν παιδόφιλοι.

Η πρώτη περίπτωση αφορά 55χρονο εκπαιδευτικό, ο οποίος δίδασκε σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη και του άρεσε να ντύνεται… γυναίκα!

Η αποκάλυψη για τον δάσκαλο και το ανατριχιαστικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του έγινε από ξενοδόχο σε τουριστική περιοχή της μεγαλονήσου, το οποίο ο δάσκαλος επισκεπτόταν συχνά. Αυτές οι επισκέψεις του στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή είχαν στόχο κυρίως τους νεαρούς Βρετανούς, που γλεντούσαν μέχρι λιποθυμίας στα διάφορα μπαρ της περιοχής.

Ο 55χρονος φορούσε σέξι εσώρουχα και αποκαλυπτικά γυναικεία ρούχα, με τα οποία έβγαινε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους νεαρούς τουρίστες παίρνοντας ταυτόχρονα καυτές πόζες, προκειμένου να τους δελεάσει και να τους πείσει να επισκεφτούν το δωμάτιό του!

Κόπωση

Οταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ο ξενοδόχος ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του εκπαιδευτικού. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν τουλάχιστον δύο σκληροί δίσκοι γεμάτοι με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καθηγήτρια Γυμνασίου, 43 ετών, επίσης στην Κρήτη, η οποία αποπλανούσε επί μακρό διάστημα 13χρονο μαθητή της! Ο ανήλικος, που ήταν ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του, έδειχνε το τελευταίο διάστημα έντονα σημάδια… κόπωσης λόγω των σεξουαλικών του περιπετειών με την καθηγήτρια και οι βαθμοί του είχαν καθοδική πορεία. Το γεγονός αυτό είχε αποτέλεσμα οι γονείς του να τον πάνε σε γιατρό, ο οποίος διέγνωσε την αιτία της κόπωσης.

Τελικά, ο μαθητής αποκάλυψε στους γονείς του πως η καθηγήτριά του τον υποχρέωνε σε πολύωρες ερωτικές περιπτύξεις, με αποτέλεσμα το παιδί να τα φορτώσει στον κόκορα, όπως λέει ο λαός, όσον αφορά τα μαθήματα. Βέβαια, η καθηγήτρια συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Για περιπτώσεις εκπαιδευτικών όπως αυτές δήλωσε -φανερά αγανακτισμένος- ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ότι «Ολοι αυτοί θα πάνε σπίτι τους, και ας πάνε και στον Πάπα», καθώς είχε λάβει από τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον φάκελο με όσους είχαν συλληφθεί να έχουν στην κατοχή τους υλικό πορνό με παιδιά.

Ο 55χρονος που είχε βίντεο με βιασμούς μωρών
Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που έχουν συλληφθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επειδή είχαν στην κατοχή τους υλικό παιδικής πορνογραφίας είναι εφτά, τέσσερις από την Αθήνα και τρεις από την επαρχία.
Η περίπτωση ενός 55χρονου δασκάλου από το Κιλκίς είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς στην κατοχή του είχε βρεθεί μεγάλος όγκος ιδιαίτερα ανατριχιαστικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς περιλάμβανε ακόμα και βιασμούς παιδιών ηλικίας μόλις ενός έτους! Η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως είναι σύνθετη, αφού τον οικιακό υπολογιστή όπου ήταν αποθηκευμένο και «κλειδωμένο» το ανατριχιαστικό υλικό τον χρησιμοποιούσε και ο 20χρονος γιος του εκπαιδευτικού, ο οποίος επίσης είχε ανακριθεί από τους αστυνομικούς. Ομως, όλο το θέμα πήρε πάνω του ο εκπαιδευτικός και έτσι παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.
Πιο ξεκάθαρη είναι η περίπτωση ενός καθηγητή σε Γυμνάσιο της Γλυφάδας, ο οποίος βρέθηκε επίσης με μεγάλο όγκο παιδικού πορνό αποθηκευμένο στον υπολογιστή του. Τότε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε εξαπολύσει ευρείας κλίμακας έρευνα, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκή επιχείρηση για την εξάρθρωση πολυδαίδαλου κυκλώματος παιδοφίλων, που διακινούσε στον παγκόσμιο ιστό ανατριχιαστικό υλικό ακόμα και με βιασμούς μικρών παιδιών. Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν πραγματοποιήσει εκείνη την εποχή τουλάχιστον 11 συλλήψεις ατόμων που φέρεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα, ανταλλάσσοντας και διακινώντας αρχεία με παιδοφιλικό περιεχόμενο.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο συγκεκριμένος καθηγητής, ο οποίος φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στην ανταλλαγή του σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Βέβαια, είχε ενημερωθεί άμεσα το υπουργείο Παιδείας, το οποίο είχε θέσει σε διαθεσιμότητα τον καθηγητή. Ομως ο εκπαιδευτικός επανήλθε στην ενεργό υπηρεσία, και μάλιστα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα (!), για να δει τελικά την πόρτα εξόδου αργότερα λόγω της… αδυναμίας του στους ανηλίκους.

Νέα εφαρομή-συναγερμός για ανηλίκους

H σωτήρια εφαρμογή Cyberkid, που θα προστατεύει τα ανήλικα παιδιά σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής μέσω διαδικτύου, παρουσιάστηκε χθες από τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.

Το παγκόσμιας εμβέλειας καινοτόμο application για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα (smartphones) δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο με αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της διαδικασίας Cyber Alert, αλλά και μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος, μόλις διαπιστώσουν ότι απειλούνται ή παρενοχλούνται από ύποπτα άτομα. Οι αξιωματικοί θα διαχειρίζονται τον κίνδυνο ή την απειλή μέσα από ένα Σύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Διαδικτυακών Απειλών (Cyber Alert) που εδρεύει στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατείχαν το υλικό φρίκης για… ενημέρωση

Ενα πραγματικά πρωτότυπο κόλπο είχαν σκαρφιστεί οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί, ώστε να δικαιολογούν τις ανήθικες πράξεις τους στα Πειθαρχικά Συμβούλια που εξέταζαν τις υποθέσεις τους έπειτα από τις συλλήψεις για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ελεγαν στους συνάδελφους τους που τους έλεγχαν πως είχαν στην κατοχή τους το ανατριχιαστικό υλικό για… εκπαιδευτικό σκοπό!

Δηλαδή ισχυρίζονταν πως είχαν αυτό το υλικό για να έχουν δήθεν γνώση του αντικειμένου κι έτσι να είναι σε θέση να ενημερώνουν τους μικρούς μαθητές για τις παγίδες στο διαδίκτυο και τη μάστιγα της παιδοφιλίας! Με αυτή την υπερασπιστική γραμμή έφταναν και στην αίθουσα των δικαστηρίων, όπου -με το χαρτί του Πειθαρχικού στα χέρια- κατάφερναν να πέφτουν στα μαλακά και βέβαια να επιστρέφουν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση συνδικαλιστή μαθηματικού σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο, ο οποίος πριν από έξι μήνες συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να έχει στην κατοχή του μεγάλο όγκο υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, όμως έπειτα από τις εξηγήσεις που είχε δώσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο περί «εκπαιδευτικού σκοπού» όσον αφορά την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας, επανήλθε στη δουλειά του και μάλιστα ως… αξιολογητής των βιβλίων της Μέσης Εκπαίδευσης σε επιτροπή του υπουργείου! Πριν από έξι ημέρες πάντως ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής απολύθηκε οριστικά.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ώρα μηδέν! Στο σκαμνί παπάς και παππούς που βίαζαν μικρούλα!

Κεκλεισμένων των θυρών άρχισε χθες η δίκη του 57χρονου ιερέα και...

Πρεμιέρα στο Χρηματιστήριο Αθηνών για το εταιρικό ομόλογο του ΟΠΑΠ

Με την ψήφο εμπιστοσύνης της επενδυτικής κοινότητας,  ξεκίνησε, την Πέμπτη 29...

Δωρεάν σεμινάριο από το Μαζί για το Παιδί «Οριοθέτηση στην οικογενειακή ζωή»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του Μαζί για...

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τον βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Μελά και το «κατάστημα» ακολασίας

Από τον Βασίλη Τζήμτσο Νέες αποκαλύψεις ήρθαν την περασμένη Δευτέρα στο φως...

Αδιανόητη τραγωδία! Αλεξίπτωτο «φονιάς» στη Ρόδο για δυο αδελφάκια

Το πιο φρικτό χτύπημα επέφερε η μοίρα σε μια οικογένεια Βρετανών...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελεύθεροι σε λίγο καιρό οι καταδικασθέντες για την υπόθεση μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το «Noor 1»

Από τον Βασίλη Τζήμτσο Μετέφεραν τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης στην Ευρώπη, συνολικά 2,1 τόνους της λευκής σκόνης που θα σκόρπιζε τον θάνατο, όμως σε λίγο...

Ώρα μηδέν! Στο σκαμνί παπάς και παππούς που βίαζαν μικρούλα!

Κεκλεισμένων των θυρών άρχισε χθες η δίκη του 57χρονου ιερέα και πατέρα έξι παιδιών Νίκου Σταματογιάννη από το χωριό Οχιά της ανατολικής Μάνης, ο...

Espresso Girl: Μαριάννα Κανάκη

Designer κοσμημάτων Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός και, εκτός από τον χώρο της μόδας στον οποίο κινείται, συνεχίζει τις σπουδές της στο αντικείμενο της...

Άγριο έγκλημα στη Δράμα! 51χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 86χρονης μητέρας του

Έπνιξε με τα χέρια του τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και μέχρι τα 51 του χρόνια προσπαθούσε να τον φροντίζει! Η δολοφονία της...

Το Ζάππειο χάνει την Αίγλη του! Οι μέρες και οι νύχτες δόξας επί εποχής Κοντομηνά ανήκουν πλέον στο παρελθόν

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020: Η Αίγλη Ζαππείου, το ιστορικό στέκι της Αθήνας, περνάει σε νέα εποχή, καθώς σταματάει η λειτουργία της με την παράδοση του...

«Άγριες μέλισσες»: Το σχέδιο απόδρασης και η… μονομαχία με τον Βόσκαρη

Επιστροφές... καταστροφές στις «Άγριες μέλισσες». Οι εξελίξεις στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας είναι για μια ακόμη φορά καταιγιστικές: μυστικά αποκαλύπτονται, σχέδια καταστρώνονται και οι...

Η Σίλια Κατραλή από τις «Άγριες μέλισσες» πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της «Ελεύθερο κάμπινγκ» (video)

Η Γαλλίδα υπηρέτρια της Ανέτ στις «Άγριες μέλισσες» είναι μια πολλά υποσχόμενη Ελληνίδα τραγουδοποιός. Η Σίλια Κατραλή, όπως είναι το όνομά της, κυκλοφόρησε πρόσφατα το...

Η Έλλη Τρίγγου έπεσε για… ύπνο στο Φεστιβάλ των Καννών! Μαζί της ο πρώην της Αργύρης Πανταζάρας

Η Έλλη Τρίγγου πήγε στο Φεστιβάλ των Καννών και... την πήρε ο ύπνος!!! Απόδειξη; Ενα «κλικ» που δημοσίευσε στα προσωπικά του social media ο...

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης έγραψε γράμμα σαν προσευχή στον Ιησού

Ένα γράμμα σαν προσευχή με παραλήπτη τον Ιησού Χριστό έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια, λίγο πριν...

Ο Μανώλης Σφακάκης στο ΟΠΑΠ GAME Time: «Αν σκοράρει ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στη Λαμία»

Τι λέει για τις μάχες σε Premier League, Bundesliga και Serie A Με πλούσια αθλητική δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη ρίχνει την αυλαία ο Οκτώβριος....